African Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Odesláno 5. června 2024 V 5. 6. 2024 v 5:35, nickolas napsal: Pozor na vrány! Napadají lidi a deštníky nepomůžou https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-agresivni-vrany-jsou-postrachem-chorvatskeho-splitu-40474733#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Rozšířit Ale to už začíná být ovšem docela extrém
warann Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Odesláno 5. června 2024 Mne uz to spis prijde jako nejaka psychiatricka diagnoza
Potkan Odesláno 19. června 2024 Nahlásit Odesláno 19. června 2024 (upraveno) Pro ty, kteri by si snad mysleli, ze budou v Cerne Hore pred vsemi nastrahami Chorvatska v bezpeci, jsou tu jedovati ohnivi cervi! https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-na-jadranu-se-objevili-jedovati-ohnivi-cervi-40476903#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest258_redesign_vyhledavani_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Upraveno 19. června 2024 uživatelem Potkan
Huty92 Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Odesláno 29. června 2024 Hosi, minuly tyden Rabac Valamar a pak Adriatic Kempinski a parada jidlo, jadranek, vse okolo perfektni… ceny klasika, jako vsude v EU a u nas
Hudson10 Odesláno 29. června 2024 Nahlásit Odesláno 29. června 2024 V 29. 6. 2024 v 19:57, Huty92 napsal: Hosi, minuly tyden Rabac Valamar a pak Adriatic Kempinski a parada jidlo, jadranek, vse okolo perfektni… ceny klasika, jako vsude v EU a u nas Rozšířit Výlet v Rabacu na Teleferiku byl ? Nebo výlet do zátoky se sladkou vodou ?
Huty92 Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Odesláno 30. června 2024 V 29. 6. 2024 v 20:30, Hudson10 napsal: Výlet v Rabacu na Teleferiku byl ? Nebo výlet do zátoky se sladkou vodou ? Rozšířit Nebyl, podivam se. Byl pouze resort. A vylet na pizzu do Labinu
Micey Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Odesláno 12. července 2024 (upraveno) Koukam, ze sem ete nereportoval:) Tedy, prvni tejden v cervenci do Lunu (ostrov Pag) a jako fakt dobry - pet metru od apartmanu bazen, dalsich pet more a vedle vyrivka. Ceny stejny ci nizsi nez vloni na Rabu, pivko 3,5, zmrzka 2,50, za obed pro dva dospely a dve děti 60 - 80 EUR, ale vzdy dobry. V ty nasi vesnici ctyri hospody, vsechny cajk, Chorvati se snazili, zadnej negativni zazitek. Dobrej napad byl v sobotu prespat ve Slovinsku, vzali jsme to pres Skocjansky jeskyne a teda fakt doporucuju, ten podzemni kanon je uzasnej. Akorat se tam nesmi fotit:) Upraveno 12. července 2024 uživatelem Micey 1
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2024 Nejslunecnejsi z ostrovů Chorvatska, jezdím sem a okolo cca 18 let. Haha, takhle jsem nezmokl ani v Dešťových horách v Rumunsku ( Fagaras ). Ale stejně to bude celkove super mesic. A fotky z trajektu, normálně sedím vzdy venku.
vzduch Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2024 Taky nám před 14 dny na Hvaru zapršelo a zabouřilo. Který den a v kolik hodin jsi se nalodil, že je tam tak pomálu pasažérů?
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2024 V pondeli 19.8. Drvenik, cca 10.30. Trajekt byl prekvapive poloprazdnej, ale fronta na pevninu me vrátila do reality.Ted uz je tu ok. 2
DavidLC Odesláno 21. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2024 Nádhera, užívejte, jak jsem říkal, že pevnina nikdy, tak letos děláme pokus v Primoštenu, ale doufám že září vyjde... jak počasím, tak "klidem" od lidí...
kuncák7 Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2024 V 21. 8. 2024 v 16:41, DavidLC napsal: Nádhera, užívejte, jak jsem říkal, že pevnina nikdy, tak letos děláme pokus v Primoštenu, ale doufám že září vyjde... jak počasím, tak "klidem" od lidí... Rozšířit To te bude mrzet, dat kosem ostrovům . Kdy jedete? Tam je to taky pekny, jen ja už mimo ostrovy pojedu o cca 300 km niz a nebo až Albánie. Možná příště.
DavidLC Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2024 V 23. 8. 2024 v 6:39, kuncák7 napsal: To te bude mrzet, dat kosem ostrovům . Kdy jedete? Tam je to taky pekny, jen ja už mimo ostrovy pojedu o cca 300 km niz a nebo až Albánie. Možná příště. Rozšířit Před půlkou září a nestraš V sezóně bych nejel, tak doufám v zázrak . Místo jsem vybíral dlouho, tak snad. Příští rok bude zase Hvar. Albánii nedám, určitě jsou tam pěkná místa, ale mé vzpomínky na příjezd (dohady na celnici) a Budvu, kde to bylo snad horší než na Makarské. Za mě Chánov , ale jak říkám, třeba jsem byl v blbé době na blbém místě. Užívej cikád a klidu
kuncák7 Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2024 V 23. 8. 2024 v 6:48, nickolas napsal: @kuncák7 Tak co, jak tam válčíte? Rozšířit Mam dilema co na ruku . Za mě pecka, manzelka nerozuměla pojmu robinzonada a ted trpí . Klid, málo lidí, civilizace daleko- muj ideal.
Waya03 Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2024 @kuncák7 to nosíš na dovolený pořád všechno někde s sebou? Nebojíš se, že Tě někdo oholí? Já si beru na dovolenou vžydycky jen jedny a baví mě že nad tím pak už nemusím celý zbytek pobytu nijak bádat. Ale ten výběr které vzít může být dost obtížný, to zase jo.
kuncák7 Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2024 V 23. 8. 2024 v 10:43, Waya03 napsal: @kuncák7 to nosíš na dovolený pořád všechno někde s sebou? Nebojíš se, že Tě někdo oholí? Já si beru na dovolenou vžydycky jen jedny a baví mě že nad tím pak už nemusím celý zbytek pobytu nijak bádat. Ale ten výběr které vzít může být dost obtížný, to zase jo. Rozšířit No, nosim to v kufříku ( na plaz, do kopcu ). Jinak v apartmánu, vetsinou uzavrena komunita lidi, jak nemam rad davy a lidi, beru ubytování vzdy hodne stranou. Ja bych bral jedny, dvoje, ale nemam to srdce ten zbytek nechat doma ( a tak letos doma zustal jen vyber vintage kousku ).
nickolas Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2024 V 23. 8. 2024 v 10:35, kuncák7 napsal: Mam dilema co na ruku . Za mě pecka, manzelka nerozuměla pojmu robinzonada a ted trpí . Klid, málo lidí, civilizace daleko- muj ideal. Rozšířit Čoveče co by chtěla? Dvě hospody, kafe u Jadranky, k tomu ten klid. Neznám lepší místo! A v Jelse jste za 40 minut Pošli ju do lesa na bobkáč a ty si dej u Džonyho pívo A jo vlastně…tak slovenskou kofolu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se