Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Hosi, minuly tyden Rabac Valamar a pak Adriatic Kempinski a parada 🇭🇷 jidlo, jadranek, vse okolo perfektni… ceny klasika, jako vsude v EU a u nas 😁 

IMG_8108.jpeg

IMG_8101.jpeg

IMG_8037.jpeg

Odesláno
  V 29. 6. 2024 v 19:57, Huty92 napsal:

Hosi, minuly tyden Rabac Valamar a pak Adriatic Kempinski a parada 🇭🇷 jidlo, jadranek, vse okolo perfektni… ceny klasika, jako vsude v EU a u nas 😁 

IMG_8108.jpeg

IMG_8101.jpeg

IMG_8037.jpeg

Rozšířit  

Výlet v Rabacu na Teleferiku byl ? Nebo výlet do zátoky se sladkou vodou ?

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Koukam, ze sem ete nereportoval:)

Tedy, prvni tejden v cervenci do Lunu (ostrov Pag) a jako fakt dobry - pet metru od apartmanu bazen, dalsich pet more a vedle vyrivka. Ceny stejny ci nizsi nez vloni na Rabu, pivko 3,5, zmrzka 2,50, za obed pro dva dospely a dve děti 60 - 80 EUR, ale vzdy dobry. V ty nasi vesnici ctyri hospody, vsechny cajk, Chorvati se snazili, zadnej negativni zazitek. Dobrej napad byl v sobotu prespat ve Slovinsku, vzali jsme to pres Skocjansky jeskyne a teda fakt doporucuju, ten podzemni kanon je uzasnej. Akorat se tam nesmi fotit:)

IMG_2460.jpeg

IMG_2493.jpeg

IMG_2514.jpeg

Upraveno uživatelem Micey
  • Dát hlas 1
  • po měsíci...
Odesláno

Nejslunecnejsi z ostrovů Chorvatska, jezdím sem a okolo cca 18 let. Haha, takhle jsem nezmokl ani v Dešťových horách v Rumunsku ( Fagaras ). Ale stejně to bude celkove super mesic. A fotky z trajektu, normálně sedím vzdy venku.

IMG-20240819-WA0000.jpg

IMG-20240819-WA0001.jpg

Odesláno

V pondeli 19.8. Drvenik, cca 10.30. Trajekt byl prekvapive poloprazdnej, ale fronta na pevninu me vrátila do reality.Ted uz je tu ok. 

20240819_165003.jpg

20240820_140037.jpg

• Dát hlas 2
Odesláno

Nádhera, užívejte, jak jsem říkal, že pevnina nikdy, tak letos děláme pokus v Primoštenu, ale doufám že září vyjde... jak počasím, tak "klidem" od lidí... 🤔

Odesláno
  V 21. 8. 2024 v 16:41, DavidLC napsal:

Nádhera, užívejte, jak jsem říkal, že pevnina nikdy, tak letos děláme pokus v Primoštenu, ale doufám že září vyjde... jak počasím, tak "klidem" od lidí... 🤔

Rozšířit  

To te bude mrzet, dat kosem ostrovům 🤣. Kdy jedete? Tam je to taky pekny, jen ja už mimo ostrovy pojedu o cca 300 km niz a nebo až Albánie. Možná příště. 

Odesláno
  V 23. 8. 2024 v 6:39, kuncák7 napsal:

To te bude mrzet, dat kosem ostrovům 🤣. Kdy jedete? Tam je to taky pekny, jen ja už mimo ostrovy pojedu o cca 300 km niz a nebo až Albánie. Možná příště. 

Rozšířit  

Před půlkou září a nestraš 😀 V sezóně bych nejel, tak doufám v zázrak 🙏  😀. Místo jsem vybíral dlouho, tak snad. Příští rok bude zase Hvar. Albánii nedám, určitě jsou tam pěkná místa, ale mé vzpomínky na příjezd (dohady na celnici) a Budvu, kde to bylo snad horší než na Makarské. Za mě Chánov 😠, ale jak říkám, třeba jsem byl v blbé době na blbém místě.

Užívej cikád a klidu 😉😀

Odesláno

@kuncák7 to nosíš na dovolený pořád všechno někde s sebou? Nebojíš se, že Tě někdo oholí? 🙂 Já si beru na dovolenou vžydycky jen jedny a baví mě že nad tím pak už nemusím celý zbytek pobytu nijak bádat. Ale ten výběr které vzít může být dost obtížný, to zase jo.

Odesláno
  V 23. 8. 2024 v 10:43, Waya03 napsal:

@kuncák7 to nosíš na dovolený pořád všechno někde s sebou? Nebojíš se, že Tě někdo oholí? 🙂 Já si beru na dovolenou vžydycky jen jedny a baví mě že nad tím pak už nemusím celý zbytek pobytu nijak bádat. Ale ten výběr které vzít může být dost obtížný, to zase jo.

Rozšířit  

No, nosim to v kufříku ( na plaz, do kopcu ). Jinak v apartmánu, vetsinou uzavrena komunita lidi, jak nemam rad davy a lidi, beru ubytování vzdy hodne stranou. Ja bych bral jedny, dvoje, ale nemam to srdce ten zbytek nechat doma ( a tak letos doma zustal jen vyber vintage kousku ). 

Odesláno
  V 23. 8. 2024 v 10:35, kuncák7 napsal:

Mam dilema co na ruku 🤣🤣🤣🤣. Za mě pecka, manzelka nerozuměla pojmu robinzonada a ted trpí 🤣🤣. Klid, málo lidí, civilizace daleko- muj ideal. 

20240823_122338.jpg

Rozšířit  

Čoveče co by chtěla? Dvě hospody, kafe u Jadranky, k tomu ten klid. Neznám lepší místo! A v Jelse jste za 40 minut 🤷‍♀️ Pošli ju do lesa na bobkáč a ty si dej u Džonyho pívo ;) 

A jo vlastně…tak slovenskou kofolu. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...