Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 285
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Forhendem do protipohybu ukončuje česká hráčka tento zápas a postupuje do čtvrtfinále!

Odesláno

je tu hodne priznivcu badecu...tak by me zajimal vas nazor ted na ty "afery" s tou umyslnou prohrou? pokud mozno bez hadek :) me prijde nefer, pokud by je meli diskvalifikovat. herni rad to umoznuje a je to soucast taktiky, takze me to prijde ok. najde se nekdo s opacnym argumentem?

ja jsem presvedcen o tom,ze to je snad nejvetsi hovadina,co jsem kdy ve sportu videl a taktizovani je v mnoha a v mnoha sportech.nechapu tohle rozhodnuti.

Odesláno

je tu hodne priznivcu badecu...tak by me zajimal vas nazor ted na ty "afery" s tou umyslnou prohrou? pokud mozno bez hadek :) me prijde nefer, pokud by je meli diskvalifikovat. herni rad to umoznuje a je to soucast taktiky, takze me to prijde ok. najde se nekdo s opacnym argumentem?

Já si myslím, že největší problém je v systému turnaje- proč se hrají zápasy ve skupině? Kdyby se šlo rovnou v pavouku, nikdy by se nic podobného nestalo! A souhlasím s vámi, že taktika je součástí každého sportu, jen to hold na olympiádě vypadá dost blbě. Takže závěr- spíš by měli vyházet hlavouny co to vymysleli

Odesláno

Badec je na OH od 92 (tehda jel jako prvni Cech Tomas Mendrek, se kterym jsem hral ve stejnem oddile) a vzdy to byl jednoduchy vyrazovaci pavouk. Letos je to poprve jinak. Meni se neco jednoducheho, co funguje, a takhle to potom dopada.

Odesláno

ja jsem presvedcen o tom,ze to je snad nejvetsi hovadina,co jsem kdy ve sportu videl a taktizovani je v mnoha a v mnoha sportech.nechapu tohle rozhodnuti.

No jo, jenže olympiáda není to samé co nějaký sranda turnaj v horní-dolní... Tohle je opravdu ostuda a nedalo se na to koukat. Především na to jejich "nasazení" :suicide_anim:

S rozhodnutím souhlasím, ale změnit by to asi opravdu chtělo...

Odesláno

No jo, jenže olympiáda není to samé co nějaký sranda turnaj v horní-dolní... Tohle je opravdu ostuda a nedalo se na to koukat. Především na to jejich "nasazení" :suicide_anim:

S rozhodnutím souhlasím, ale změnit by to asi opravdu chtělo...

Musim rict,ze ty zapasy jsem nevidel,takze to nemuzu posoudit.ale zase jwstli to bylo moc okate,ze snad nebylo videt,ze by se nejak hralo,tak to uz je na povazenou.kazdopadne taktika opravdu ve spouste sportu je a bude a vetsinou tam,kde se neco hraje na skupiny.nechapu,proc nemaji v badmintonu normalne pavouka jako je to v tenise,vse by tam bylo bez problemu.skupiny jsou lepsi jen na to,ze kdyz se ti nepovede nejaky zapas,ze mas sanci to napravit,ale pak vznikaji situace,ze se da vybrat souper do dalsi vasti turnaje.ale chybu ja vidim v systemu,ktery maji nastavit tak,aby se to stat nemohlo,cili normal tenisovy pavouk.kazdopadne pokud tam ty zenske jen tak staly a skoro ani nehraly,pak si o vyhazov hodne rikaly a myslim,ze to slo udelat i min okate,jak to delaji treba v jinych sportech.kazdy se na to diva trochu jinak a kazdy ma trochu pravdu.

Odesláno

kazdopadne pokud tam ty zenske jen tak staly a skoro ani nehraly,pak si o vyhazov hodne rikaly a myslim,ze to slo udelat i min okate,jak to delaji treba v jinych sportech.kazdy se na to diva trochu jinak a kazdy ma trochu pravdu.

Já to taky neviděl, ale připadá mi šílené, že "když to nepůjde vidět v telce" je to běžná praxe, ale "když to poznají sponzoři a diváci" je to na vyhazov.
Odesláno

Tak Petra už to má také za sebou. Všiml jsem si, že poslední dobou stačí, když na druhé straně bude hrát trpělivá hráčka s dobrým servisem a Petra se už porazí sama. Takové množství nevynucených chyb, to snad nedělá žádná hráčka Top 20. Fandím jí, líbí se mi že je bojovnice, ale měla by si naordinovat nějaké psychologické sezení. A taky samozřejmě doléčit zranění. A shodit 8 kilo. A vůbec, jdu se hodit do klidu.

Odesláno

Tak mě teda nakrkl šerm - Sin A Lam versus Heidemannová. Heidemanová porušila pravidla (opakovaně startovala moc blízko soupeřky) ale to nevadí. Vteřina trvá celkem asi 3 vteřiny - ale kdo by to dneska počítal. V limitu to nedopadlo - tak přidáme... atd. To si pak můžeme něco sugerovat o vznešené olympijské myšlence - fujtajbl. Holt Německo je při dnešní krizi EU krapátek důležitější kámoš, než nějaký šikmovočka - a kdo se má navíc v těch všech Koreách vyznat...

Ale možná jí hodný Olympijský výbor dá jakousi medaili útěchy, aby zapoměla jak se na olympiádě férově nastavuje čas tak dlouho, dokud to nedopadne jak má... Doufám, že jim tu "medajli" Korejci hodí pod nohy :sad01_anim:

Kdo neví o co go, tady je to i se záznamem

Až teď jsem se na to měl čas podívat a musím teda říct,že to je dost katastrofální a vůbec to nechápu a doufám,že to bude mít dohru a rozhodčí si už nezapíská!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...