lefty Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 (upraveno) V 25. 7. 2012 v 13:43, 'Vojtaxxx' napsal: Tak určitě ....Jak rikas. Upraveno 25. července 2012 uživatelem lefty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elmagico Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Big Mao To si zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eleven Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Kdyby tohle byl originál, tak davam Breitlingu rok. Maximálně dva.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 co tyhle hodinky na aukru http://aukro.cz/hodinky-breitling-chronomat-b01-i2537192815.html fotky jsou nic moc, ale vzhledem k popisu to asi bude padělek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Cena Chronomat B01 startuje na $6500,-, myslis, ze pokud by byly orig. tak by je nekdo prodaval za $150,- ???Tohle jsou fakt zbytecny dotazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 O tom šrotu asi nemá cenu polemizovat, zajímavější je kreativita autora te napodobeniny COSC certifikátu, vyplněná rukou. To je vskutku pěkné dílo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 V 6. 8. 2012 v 6:09, 'gunman' napsal: co tyhle hodinky na aukru http://aukro.cz/hodi...2537192815.html fotky jsou nic moc, ale vzhledem k popisu to asi bude padělek Já si myslím že katalogy značkových hodinek jsou dostupné,stačí trochu hledat,nebo uvedený model zadat do vyhledávání a poznáš to taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Kvalita toho fake Chronomatů je tak ohromující, že ani nemusím otevírat detailní obrázek, natož katalog. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 (upraveno) Náhodou YPO měl taky certifikát na UN vyplněnej rukou Upraveno 6. srpna 2012 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Zdravim,prosim o posouzeni techto hodinek, lepsi fotky mi bohuzel prodejce neposlal. Diky Zde je odkaz na obrazky: http://postimage.org/gallery/1u5j2u32/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 (upraveno) Mně přijdou cinklý. Fonty, plasticita, spona, vteřinovka, indexy, datumka...edit: blbej odkaz, najdu lepší Upraveno 26. září 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 (upraveno) Mno podle me ma jit o ten model predtim (r.v. 06-07) zde:http://www.breitling...marine_186.htmlhttp://www.breitling...omarine_20.html Upraveno 26. září 2012 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 (upraveno) Tohle...EDIT Odkaz smazan - To je naposled pane Bandicoot, priste vas vyhodim natotata Pan Moderator stejně tam nesedí rámování indexů, červená vteřinovka... a i ten heliák je divná díra... šrouby v tahu nemaj u béčka kulatý hlavičky... atd. Upraveno 26. září 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 bandi: Chceš ban? Se to řekne Dantechnovi:) Jinak mně taky přijdou jako fík, ta datumovka, luneta na dvanáctce, spona je hrozná. A ten model předtim jsem teda ani neznal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Ok, díky chlapi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 100% fík. Prohlídni si, jak je barvená vteřinovka na origo a na tomhle výtvoru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 (upraveno) V 26. 9. 2012 v 9:44, Micey napsal: bandi: Chceš ban? Se to řekne Dantechnovi:) Ty bláho. Já měl rozklinuto několik stránek origoš i fíky a omylem jsem zkopíroval blbej odkaz. MODI: prosím, smažte ten odkaz v mým předchozím postu (č. 33). Upraveno 26. září 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 (upraveno) V 26. 9. 2012 v 10:27, mrakodrap napsal: 100% fík. Prohlídni si, jak je barvená vteřinovka na origo a na tomhle výtvoru . Kdyz se podivas na breitling source (odkazy v mem predchozim postu), tak tam je ta vterinovka stejna jako na fotkach. Nicmene fik to asi opravdu je. Diky jeste jednou edit: omlouvam se, ale neni ... jsem blb Upraveno 26. září 2012 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Na original to moc nevypada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 nechci zakládat nové vlákno a vím že jde o fejky vzhledem k ceně ale opravdu mě zajímá jak to poznat. dočetl jsem se tady lupa nezvětšuje na fejkách takže na fotce jsou origo nebo nejsou? http://aukro.cz/krasne-hodinky-rolex-submarine-automat-i2684743074.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se