zdenek.prachar Odesláno 6. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 BrotHell: tak jsem to úplně nemyslel, ale dají . Psal jsem Vám to proto, že nám dorazily certifikáty o testech na pesticidy těch čerstvých, tak abyste zbytečně nekupoval staré Když tak mi prosím napište mail a domluvíme se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 To já bych taky chtěl nějaký opravdu jasmínový - už jsem se včera natahoval v regálu po Ahmadu ale nakonec jsem si řekl, že tady zkusím něco lepšího. Byl by nějaký konkrétní tip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Napiš přímo panu Zdeňkovi ,kontakt zde http://www.longfeng.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=26On sám se nepochlubí,tak mu udělám reklamu já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 (upraveno) přátelé, nevím, jestli to není proti pravidlům fora, když tak to některý z moderátorů prosím smažte. Ale napadla mne taková věc...spousta z vás nemá moc čas ani náladu se prohrabovat čaji, vybírat si je, objednávat atd... Prostě jde a "něco" koupí. Nebyl by tu zájem o nějakou verzi "chronomagového čajového předplatného"?Nevím, něco ve stylu, že by mi kdokoli mohl napsat nějaký cenový limit a já bych mu vybral každý měsíc tři čtyři čaje, poslal je s detailními informacemi, návodem k přípravě atd... Peníze předem nechci (stačí zaplatit vždy až když čaje dorazí). Pro chronomag bych udělal speciální cenu (řekněme -25%), spíš bych chtěl nabídnout možnost jak pít něco lepšího, než je běžně k mání, než za každou cenu vydělat (ostatně ti, co ode mne čaj odsud brali snad potvrdí, že dostali mnohem víc než objednali .-)Nebo třeba nějaké chrono-čajové degustace? Nebo oboje? Upraveno 11. července 2015 uživatelem zdenek.prachar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 ja kupujem caj tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Zdenku, paradni napad. Podari-li se vam zorganizovat nejakou degustaci, urcite pro to zalozte vlakno ve srazech, at je o tom vetsi povedomi. A, bien sur, stavim se do pomyslne rady :-)At se dari! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 12. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 jovani. no, právě o takových čajích jsem tak nějak mluvil :-) nic proti, pokud jste spokojený, samozřejmě. Ale pokud chcete alespoň trochu slušný čaj, hledal bych jinde... Upřímně - věřit, že lze patnáctiletý pu erh prodávat v EU maloobchodně za 1485/kg je stejné, jako věřit, že lze koupit Rolexy za 25 USD v Shanghaji na nádraží z kufříku neznámého kolemjdoucího Číňana...nividic: o víkendu je tu worshop se Stephanem Érlerem, který je absolutní špička pokud se týče tchajwanských čajů, degustaci lze zorganizovat i individuálně (třeba už od tří lidí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) malá inspirace s jasmínovým čajem... Upraveno 26. července 2015 uživatelem zdenek.prachar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Tohle vypadá na velký luxus... moc pěkné zátiší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 ggrand: já si takto připravuji čaj skoro pokaždé. I jen sám pro sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Bylo by možno Zdenku uvést nějaké postupy na přípravu ledových čajů ? Které druhy jsou vhodné /zelené,Puerh,bílé....../ a přípravu,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 malá inspirace s jasmínovým čajem...Dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 26. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 bohus76: já používám černé čaje aromatizované esenciálními oleji. Připravím úplně klasický nálev s trochou medu a dám zchladit. Jednoduché jako žebřík a při ceně čaje 397,-/kilogram je to skvělé letní pití.Jde použít i jasmín, bílý čaj, netrpknoucí zelené čaje. Ale já mám rád ledový čaj s nějakou ovocnou či květinovou chutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Bylo by možno Zdenku uvést nějaké postupy na přípravu ledových čajů ? Které druhy jsou vhodné /zelené,Puerh,bílé....../ a přípravu,díky.Z puerhu se dá připravit zajímavé čajové frape. Na velkém vzestupu je také matcha. Ta není špatná v kombinaci s různými džusy... stačí dát do shakeru a je hotová zajímavá ledovka :-) Výborné jsou také různé varianty čaje s jogurtem a případně ovoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 2. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Malá inspirace z našeho včerejšího čajového workshopu... Čaj opravdu nemusí být o vodních dýmkách, šmucig otlučeném nádobí a ezopušucích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Malá inspirace z našeho včerejšího čajového workshopu... Čaj opravdu nemusí být o vodních dýmkách, šmucig otlučeném nádobí a ezopušucích No třeba v Japonsku to šmucig otlučené čajové nádobí co se dědí po generace má neskutečnou hodnotu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 2. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 (upraveno) Vasek: jenže to není šmucig brak, ale opečovávané rodinné poklady. Což jsou dvě dost různé kategorie věcí Ostatně na tom stole je několik poměrně zajímavých starých věcí, spadajících do Vašeho popisu (tedy krom šmucig, vše je samozřejmě dokonale čisté), ale ne do toho, co jsem měl na mysli já Upraveno 2. srpna 2015 uživatelem zdenek.prachar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Na golfu jsem dostal ochutnat redespresso, roibos caj v kapsli do nespressa. Bylo to gut, tak se chci zeptat, zda to tady nekdo znate/pijete/kde pripadne kupujete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Malá inspirace z našeho včerejšího čajového workshopu... Čaj opravdu nemusí být o vodních dýmkách, šmucig otlučeném nádobí a ezopušucích Velmi se mi líbí ten pravý "ubrus" /omlouvám se za neznalost/,krásný motiv s volavkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Na golfu jsem dostal ochutnat redespresso, roibos caj v kapsli do nespressa. Bylo to gut, tak se chci zeptat, zda to tady nekdo znate/pijete/kde pripadne kupujete Občas piju rooibos na večer. Není to čaj v pravém slova smyslu. Není z čajovníku ale z keře, který se jmenuje čajovec kapský. Jako nápoj existuje v různých podobách a různě ochucený. Záleží tedy co do těch kapslí přidali :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se