Návštěvník qoyi Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tak jsem myslel, ze ujizdim an caji jako jeden z mala, ale opak je pravdou Jak budumit chvilku, tak nafotim muj cajovy set Misto toho spamovani si mohl rovnou hodit fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Již jsem to dával do vlákna co mě potěšilo,ale dám "reklamu" i sem .Tímto bych chtěl poděkovat panu Zdenkovi za poslání "pár vzorků" čajů /viz.foto /.Neví někdo se sehnat tmavé sklenice s patentem na uchování čajů ? Díky za tip.Laboratorní potřeby mají tyhle lahve se zábrusem v různých objemech a šířích hrdla. Jsou ideální na uchování čajů. Já teď testuju uchování v lednici. Dal jsem tam nějaké lepší letní sběry tak jsem na to zvědavej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 1. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Lahve se zabroušeným hrdlem velmi nedoporučuji, jsou průsvitné, často daleko objemnější než množství čaje v nich uložené... Prostě všechno špatně... Jinak si dovolím oživit nabídku uspořádat nějaký hodinkovo-čajový mikrosraz, s řízenou či neřízenou degustací, opravdu dobrými čaji... Pokud by byl obecně zájem o individuální degustaci, jde se na všem domluvit, klidně pro dva tři čtyři lidi... Jo a web už taky funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wender Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 a udělánám teda p. Zdeněk nějakou tu ochutnávku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Proč by neudělal,domluvíte se /pár lidí/ a není problém si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 1. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Přesně tak, udělám jakoukoli degustaci moc rád. Myslím, že ti, kteří se mnou z Chronomagu přišli nějak do styku mohou potvrdit, že podmínky pro Chronomag jsou vždycky maximálně příznivé a vstřícné Pokud by byl zájem, opravdu budu moc rád a rád degustaci udělám i pro velmi malou skupinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wender Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 já jsem tu novej (resp recyklovanej - to je jako novej) tak nechci bejt moc hrrrr,ale chtělo by to tedy nějaký návrh termínu, ceny, případně i menu - nemyslím nějaké formální, ale prostě napsat co se bude ochutnávat no a podle toho se pak zájemci můžou hlásitnebo, kdyby se to totálně minulo s poptávkou (což nepředpokládám) tak bude zpětná vazba pro modifikaci návrhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 1. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Termín: vpodstatě ideální je pro mne pondělí nebo čtvrtek navečer/večer popřípadě sudé týdny vákend zcela libovolně. Úterky, středy a pátky také střídavě - takže vše je na dohodě. A ochutnat lze vpodstatě dle nálady a přání - zajímavé pu erhy z divoce rostoucích čajovníků, zajímavé tchajwanské čaje, zajímavé archivní bílé čaje, zajímavé červené čaje, špičkové čaje z pohoří Wu Yi... Prostě cokoli, nač bude mít kdo chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wender Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Zdeňku, nezlob se na mě, ale když to takhle napíšeš, tak je to jako kdybys napsal - když budu mít otevřeno, tak můžete přijít a něco si vybrat. moje doporučení: nastřel KONKRÉTNÍ termín, nastřel konkrétní čaje, a nestyď se napsat cenu jinak za mě: pondělí 4.6. je na mě moc brzy, čtvrtek 7.6. OK. To co píšeš VŠE RÁD OCHUTNÁM, jen netuším zda ochutnávka bude stát 100,- Kč nebo 1000,-, tak bych potřeboval věděl kolik si připravit jinak zajímavé tchajwanské čaje - vůbec netuším co od toho čekatzajímavé archivní bílé čaje - o bílých jsem jen četl a chci rozhodně ochutnat, slovo "archivní" mě posouvá opět do neznámých krajin, která rád prozkoumámzajímavé červené čaje - dtto jako bíléšpičkové čaje z pohoří Wu Yi - tady se trochu chytám a vím co čekat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Jdu v pondělí na operaci menisku,ale pokud by to bylo v druhé polovině června to předpokládám již jistou pohyblivost a rád bych se zůčastnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 1. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Co tedy takhle: Termín pondělí 18. nebo 25. (nebo oboje, záleží na tom, kdo jak bude chtít/moci) třeba od 18:00 (lze posunout oběma směry)? Degustace průřez - řekněme archivní čaje a čaje z divoce rostoucích čajových stromů (takže jeden bílý archivní čaj, jeden červený čaj ze starých divokých stromů, jeden čaj z divokých čajovníků z Wu Yi, archivní tchajwanský čaj, jeden pu erh ze starých divokých stromů...). Samozřejmě s nějakým povídáním... Komplet sakum prásk pro členy chronomagu za 350,-/osoba? Klidně stačí, když se na ten termín sejdou čtyři zájemci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wender Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 oba termíny OK - přizpůsobím se kolektivnímu zájmuprogram OKcena OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Za mně dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Sakra, to zni dobre :-) 18. se mi to hodi, rad se zucastnim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 4. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Mohu tedy poprosit abych v tom měl pořádek - kdo by měl zájem se zůčastnit 18. 6. tak aby mi poslal do SZ nebo sem do vlákna rezervaci? Pokud se sejdou 3-4 zájemci, tak to mohu připravit, max kapacitu bych viděl tak na 10-12.Pokud bude zájem, mohu připravit potom i další termíny třeba s jiným programem...Díky moc, Zdeněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 18.6. Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Zdenku, vaham, zda Te premluvit, zda bys na tento termin nevybral o neco homogennejsi skupinu caju nebo si domluvit nekterou dalsi degustaci vyhrazenou napr. pro zajimave archivni pu erhy (ktere, jak vim, ?umis? ). Trochu se bojim, ze se mi ty kuprikladu bile budou tlouct se zemitymi kousky. Ale rad se necham vyvezt z omylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 4. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Tea: nemusíte se bát, čaje jsou vybrané tak, aby se netloukly, ale naopak doplňovaly. A žádné zemité čaje tam nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 18.6.Bertpar-pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Je možné, že jsem to přehlédl, ale nikde nevidím místo, kde by se degustace konala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se