Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?

ivan_989

Doporučené příspěvky

Lou: skoda kamenu:) Jsem tady nejaky patek a videl jsem to asi podobne. Nejednalo se ale nikdy o averzi,ale o lhostejnost. Ted nejaky ten mesic objevuji Seiko a Grand Seiko vody a zatim u mne dobry:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni to nenavist, ale Seiko je pro me znacka totalne nezajimava, zadne emoce ve mne nevzbuzuje a vubec si neukim predstavit, ze by me necim zaujala. Pro me uplne o nicem. Kamenujte!

To se ani nedivim, jsi tu kratce. Hrozny nazor! :(.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Racionalne bych par znacek nasel, nebo spise neznacek bych dost nasel. Iracionalne Tudor, nazvem mi pripomina tumor. Vzhledove me vytaceji, hlavne hodinova rucicka a jejich verze rude barvy me nastartuje jako byka ruda vlajka. Averzi k nim mam slusnou ale naprosto nepochopitelnou. Bezduvodnou. A to mi staci videt je na fotce !  :frusty:  :lol2:

Bud si je budu muset poridit a prekonat to, nebo nasadit najeke tablety, protoze jsem ocividne jediny, komu Tumor vadi. 

Odkaz ke komentáři

Tudor, nazvem mi pripomina tumor. Vzhledove me vytaceji, hlavne hodinova rucicka a jejich verze rude barvy me nastartuje jako byka ruda vlajka. Averzi k nim mam slusnou ale naprosto nepochopitelnou. Bezduvodnou. A to mi staci videt je na fotce !  :frusty:  :lol2:

Bud si je budu muset poridit a prekonat to, nebo nasadit najeke tablety, protoze jsem ocividne jediny, komu Tumor vadi. 

Měl sem to stejně, kromě teda asociace s tumorem. Kvůli palcátu sem je nemohl vystát. Pak sem si je dal na srazu na ruku a rychle mě to přešlo.

Odkaz ke komentáři

Racionalne bych par znacek nasel, nebo spise neznacek bych dost nasel. Iracionalne Tudor, nazvem mi pripomina tumor. Vzhledove me vytaceji, hlavne hodinova rucicka a jejich verze rude barvy me nastartuje jako byka ruda vlajka. Averzi k nim mam slusnou ale naprosto nepochopitelnou. Bezduvodnou. A to mi staci videt je na fotce !  :frusty:  :lol2:

Hodinova rucicka vytaca aj mna ten tvar mi pripomina kriz, ale celkovo hodinky su to pekne ale ta rucicka :frusty: .

Odkaz ke komentáři

Není to přímo averze, ale vůbec se mi nelíbí, co produkují Hublot a Richard Mille. Vzhledem k jejich ceně mě ale vůbec netrápí, že bych si od nich nic nevybral, a jim zase naprosto nevadí můj nezájem. Takže je to vlastně úplně v pořádku. 

Cítím to úplně stejně. Hublot vůbec ne, RM už snaším o trochu lépe. Ale není to u mě zase tak o značkách jako o designu. Pokud bude něco vypadat jako Hublot, tak bych si to nekoupil, i kdyby v tom byly nejlepší featury na světě. Takový z toho mám pocit. Nicméně jsem je nikdy neměl na ruce, takže je tohle ode mě asi trochu povrchní.

Odkaz ke komentáři

Iracionálně mě vůbec nebere značka Breitling, resp. se mi snad žádný model příliš netrefil do (mého špatného) vkusu. Stejně tak produkce firmy Hublot.

Averzí bych to asi zase nenazval (v tom případě jsem vlastně OT), spíš taková obecná chladnost přijetí modelů obou jmenovaných značek.

Logo Orient již bylo zmíněno - taky mi příliš nevoní, resp. mi prostě nesedí k hodinkám. Hodinky jako takové se mi ale líbí a hodlám je v budoucnu vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem silnou proti Richard Mille, a to kvůli tomu, jak vypadají, absenci jakékoliv historie výrobce a kvůli jejich publiku - co hodinkám vůbec nerozumí a potřebují něco co nejvíc na ruce vříská "300 000 dolarů ". Ale nějak mě to pomalu přechází, oceňuji jejich modely s "plovoucím" strojkem v hodně průhledném pouzdru a třeba nový Nadal model je s tím pouzdrem z křemene inovativní...

Odkaz ke komentáři

Breitling- nějak jim nemůžu vůbec přijít na chuť- ničím no a seiko- naprosto mě míjej, značka je mě lhostejná a těch pár vintage kousků co jsem měl, jsem "musel" jen kvůli nápisu prodat- důvod ani nevím, možná proto, že u vody je má každej? Přitom se na ně na srazu rád kouknu, ale na ruku si je nepořídím- už žádný a nikdy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...