Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?

ivan_989

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Orlíky.  Jediný výkřik do světa. Jinak vlastně bída.  Kdyby nebylo mistních nadšenců tak skončily  v propadlišti dějin.

Po pár měs. potvrzuji svoji osobní doměnku.  Za prd stojí všechny faschion hodinky.  Kurví trh, a dobré řemeslo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem byl opraven.  Dáma promine to slovo je zatáčka po německy.  

Upraveno uživatelem Marhi
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Hamilton. Nevím proč ale mám je spojené s Lewisem Hamiltonem z F1 a vždycky si představím hodinky ktere nosí černoši.

Ale přitom design se mi líbí. 

BTW jaké hodinky nosí černoši? Mají nějaké oblíbené značky třeba jako je to u cigaret? Nebo u oblečení? (Nike).

Odkaz ke komentáři

Hele v tom je nějaký rozdíl? Netušil jsem, že jsou nějaký hodinky pro černochy, bělochy, asiaty...a co nosí židé?

Nenaformuloval jsi to zrovna "korektně" .

Kdyby jsi napsal, co nosí rappeři nebo hráči NBA nebo sprinteři, tak je to pochopitelnější.

Nejsem žádnej sluníčkář, ale tohle mi dost smrdí rasismem.

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Ak otázka čo nosia černosi smrdí rasizmom tak to už máme tie mozgy vymyté dokonale...

To je čistě rasistická otázka. Proč by černoši měli nosit jiný hodinky než jiné rasy? Vymyty mozek má asi někdo, kdo tohle nechápe.

Čisté teoreticky, pokud by byl ambasadorem Rolex Tiger Woods, Omega by měla Bolta, Panerai třeba Hamiltona, tak by ti ty značky byly nesympaticky?

Odkaz ke komentáři

Pretože sú čierny? Možno preto? Mne je to fuk.. Nech si nosia čo chcú. Je mi jedno čo nosí Hamilton, Kaločaj, vymytý alebo iná popová hviezda.. Ale aby niekto za všetkým videl rasizmus a ešte to aj hádzal na druhých, to je smutné a zlé.. Ešteže nemáš moc. Už by som bol minimálne v spise dákom atď..

Odkaz ke komentáři

Nerozumím řeči tvého kmene.

Asi by jsi se měl zamyslet nad tím, co je to rasismus.

Zeptám se znovu.

Proč někoho zajímá, jaký hodinky nosí černoši? Copak se dá takto zobecnovat na základě rasy? Nedá.

Odkaz ke komentáři

To je čistě rasistická otázka. Proč by černoši měli nosit jiný hodinky než jiné rasy? Vymyty mozek má asi někdo, kdo tohle nechápe.

Čo radi robia černosi? Čo majú radi aziati? Čo radi pijú Česi? Čím sa vyznačujú Indovia?

Sú to rasistické, alebo xenofóbne, alebo iba nekorektné otázky? Alebo chceme iba byť pápežskejší, než pápež? :)

Odkaz ke komentáři

Sakra to se to rozjelo. Už i napsat černoch je problém? Žil jsem v USA něcelých 7 let (NC - Raleigh) a z vlastní zkušenosti vím že černoši se oblékají specificky. Nike je jejich bezkonkurenčně nejblíbenější značka hader a bot z důvodu jako NBA, Michael Jordan a podobně. Kouří s oblibou mentolové cigarety Cool. Nevím proč ale za tu dobu jsem nepotkal černocha s jinou značkou cigaret. KFC respektive Burger King je "jejich" jídelna. Poslouchají jen a výhradně rap (čest světlým vyjímkám). Když je sraz biků na Floridě (Daytona/Myrtle Beach) tak mají svůj vlastní Bike week kde je 99% černošských motorkářů. Drtivá většina jich navštěvuje baptistické kostely kde se ale potkávají zase jen černoši. Bělochovi vstup odepřou z důvodu "je plno" :) Vlastní zkušenost. A takto by se dalo o jejich zvycích a stylu pokračovat hodně dlouho. (zapíchnuté hřebeny ve vlasech, kalhoty na půl žerdi, pracovní boty při jakékoli příležitosti, péřové bundy když je kolem 0...etc)

Proč by neměli mít oblíbenou značku hodinek? Je to jako módní doplněk nebo "chlapský šperk" nějaká vyjímka?

Proto jsem se ptal. 

@kangaroo with watches -> Hamilton->formule->nigga->tohle nosit nebudu. To jsou zvláštní myšlenkové pochody. Naprosto nechápu.

Spousta lidí psala o určitých značkách iracionální důvody.

Já jsem svůj důvod pojmenoval. Asociace se jménem závodníka. Také iracionální důvod. 

Ale jelikož ve střední evropě černochy běžně nepotkáváme tak z odpovědí výše se vyrozuměl že o jejich zvyku či oblibě nasit to či ono na zápěstí se nic nedozvíme ale zato jede diskuze o "rasismu" se slušně rozjela. Není k ní jediný důvod.

Ptal jsem se naprosto jednoduše a srozumitelně bez jakýchkoli vedlejších úmyslů. Mají černoši oblíbenou značku hodinek?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...