Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska už vyrobí hodinky so slušným pomerom cena/kvalita aj cvičená opica. Dokonca by som povedal, že ten pomer je najlepší u fejkov, napriek tomu tu nie sú v priazni osadenstva. Invicta sa potáca niekde na pomedzí fashion brandu a hodinárskej firmy a hrá sa na niečo, čím nie je. Odhliadnuc od toho, čo už som napísal ja alebo ostatní sa domnievam, že Invicta je vo svete hodiniek enfant terrible z dôvodu, že jej chýba to, čo tu väčšina členov u hodiniek hľadá. Osobnosť a duša.

Souhlasím, tohle vnímám úplně stejně.

Však mám taky Invicty na překlenutí doby, než najdu ty správné hodinky s "osobností a duší"  :cheers:

Odesláno (upraveno)

Jen ještě drobné doplnění toho mýho postu na předchozí stránce...Na Invictě mi nevadí, že její modely jsou masivní a křiklavý, ale i takovej přístup se musí umět a musí vyzařovat nějakou originalitu. Třeba následující (imho perfektní) LV jsou obrovský (45,5mm) a kýčovitý, ale přesto nad nima někdo přemejšlel a nesou originální prvky, podle kterejch člověk snadno rozezná rukopis značky. Nic takovýho Invicta nemá, ta prostě jen fůzuje cizí prvky do jednoho mišmaše. To jen abych nebyl označen za konzervu, která odsuzuje cokoli nad rámec 35mm decentních oblekovek, tak to totiž není :).

40165.png

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

,,za lepší peníze dali pořídit Casio, Seiko, Orient apod.,, Prosim len to nie ked pocujem tuto vetu tak sa mi dviha zaludok, ked som prisiel na toto forum to iste mi tu pisali hehehe seiko, orient to su take skarede hodinky zeby som si ich nedal ani na skrinku a to ze aka je to kvaltina znacka atd to je vporiadku ale ked sa mi hnusia tak si ich snad nedam na ruku. Tote vase nazory niekedy  :death:  Fakt mi tu pride jak retardovy ludia, ved verim tomu keby ste mu tu hodili svoje hodinky co nosite na ruke tak by vam napisale ze vyzeraju na p..., proste toto by na ruku nedal ani keby mu zato chodilo kazdy mesiac na ucet financna ciastka. Proste, ked sa mu pacia nech si ich nosi nech mu robia radost, ved to urcite nebudu jeho posledne hodinky a zbierku si moze stale rozsirovat, a to ze invicta robi kvalitne hodinky tu bolo uz od velkeho mnozstva uzivatelov potvrdene takze toho sa bat nemusi. Takze sa vyser na intelektualov ktory tu su a bud z nich taky nadseny aky si bol ked si tu napisal prvy prispevok. Peace  :cool02: 

Chlubit se zde se značkou, která umí pouze sešrotovat a pak nesmyslně poskládat designové a funkční prvky je prostě mimo. Měj na ruce třeba hodinky z trafiky za bura, ale je vážně nutné se zde s nimi chlubit a čekat potlesk?

Invicta se prostě nedá brát jako seriózní značka, tak se nedivte místnímu odporu. Jdi si s tím třeba na fashion blog nebo na disco v Horní Dolní.

Odesláno

Chlubit se zde se značkou, která umí pouze sešrotovat a pak nesmyslně poskládat designové a funkční prvky je prostě mimo. Měj na ruce třeba hodinky z trafiky za bura, ale je vážně nutné se zde s nimi chlubit a čekat potlesk?

Invicta se prostě nedá brát jako seriózní značka, tak se nedivte místnímu odporu. Jdi si s tím třeba na fashion blog nebo na disco v Horní Dolní.

To je pořád dokola: nelíbí se mi design >> není to seriózní značka. O tom to přece není... Mně se třeba vůbec nelíbí design hodinek Franck Muller, ale netvrdil bych, že to není seriózní značka.

Ano, Invicta často kopíruje design a vytváří hodně divoké až kýčovité kombinace, ale zdejší odpor k ní mi připadá trošku jako póza... vždyť spousta značek, která funguje hodně podobně, tu naopak sklízí úspěch...

Ale to je vlastně jedno, důležité je, aby byl člověk spokojený s hodinkami a jejich kvalitou za danou cenu a rád je nosil, pak je v zásadě jedno, co si nás pár bláznů na chronofóru myslí, nebo ne? :notworthy:

Odesláno

USER47 to zhrnul pekne. Bol by som niečo podobné očakával od teba, ale bohužial ťa predbehol, tak už bolo ľahké sa odvolať na jeho príspevok :)

Invictu zatiaľ v podpise nemám, ešte som do nich nedorástol. Okrem toho majú toľko modelov, že si neviem vybrať.

Veru, vďaka bohu za USER(a)47  :smoke: ten to vie tak pekne verbalizovať.

Prajem Ti, aby si do tých ich "hodiniek" radšej nikdy nedorastol. Bola by to škoda, veď máš v podpise pár fajných kúskov...to by bola hodne silná regresia.

Btw, na lodičke kde posledné 2 mesiace makám mal jeden z manažérov firmy ktorá ju vlastní na ruke ozrutánske hodinky. Dlho som nemal príližitosť sa na ne pozrieť z blízka a tak som iba hádal. Malo to prvky Breitlingu - lunetu ako Avenger Seawolf. Subdialy na ciferníku sa podobali na Rolex Daytona. No proste, ten výsledok, keď som si ich pozrel z blízka... :bag:. Ale tie hodinky chalanovi sedeli. Volal sa Rick, a choval sa ako DICK  :punk:

F.

Odesláno

Dneska už vyrobí hodinky so slušným pomerom cena/kvalita aj cvičená opica. Dokonca by som povedal, že ten pomer je najlepší u fejkov

jak takovej blábol můžeš napsat. Už se nedivím že jsi obdivovatel invicty. Jen škoda za ta tvoje značka nezamestna aspoň cvičený opice. Mohla si tím zvýšit poměr cenu/vykon
Odesláno

jak takovej blábol můžeš napsat. Už se nedivím že jsi obdivovatel invicty. Jen škoda za ta tvoje značka nezamestna aspoň cvičený opice. Mohla si tím zvýšit poměr cenu/vykon

Klídek. Už som zvyknutý, že sa tvoje príspevky hemžia výrazmi ako "blábol", "prd poznáš" a podobne. Poprosím ťa ale, pred ich použitím si príspevky aspoň prečítaj, alebo sa zamysli, alebo niečo podobné.

Aby bolo jasno: Čoho som obdivovateľom, je tak približne zrejmé z môjho podpisu. Invicta mi je ukradnutá. Baví ma ale, ako sa tu nad ňou F.B. vždy zanietene rozčuľuje, tak som mu nahodil jeden príspevok. Zjavne mu bol podozrivý, jeho odpoveď tomu zodpovedala. To je všetko.

Ku zvyšku diskusie za seba uznávam, že moja zmienka o fejkoch mala znieť skôr v zmysle "ak by som sa na to pozeral z kontextu tvoho príspevku, tak by som povedal, že ten pomer je najlepší u fejkov". Nechce sa mi to ďalej rozpitvávať, pre istotu ale podotýkam, že nemám žiaden úmysel robiť fejkom reklamu a nijak na nich nie som zainteresovaný.

To je všetko, prajem kľudný večer.

• Dát hlas 1
Odesláno

Sem docela zvedavej co se nám chystas prodat ty jeden "zvyknuty" :-D

K čemu je potřebný to tvoje instantní nepřátelství? Však McStinger tady nic šílenýho nenapsal. Rozhodně nic, co by si zasloužilo tu tvou klasickou plejádu osobních urážek. Četl jsi ty posty vůbec? 

Hodinky Invicta mi možná přijdou buranský a nevkusný, ale tvůj přístup ke komunikaci považuju za ještě mnohem vidláčtější a hloupější...

Odesláno

Sem docela zvedavej co se nám chystas prodat ty jeden "zvyknuty" :-D

Asi ťa sklamem, ale nič. Chodím si sem čítať o hodinkách, občas niečo napíšem, občas pochytím niečo od ľudí, ktorí naozaj majú čo povedať. Podtrženo-sečteno, za tie roky čistá strata, bez akejkoľvek vidiny finančného zisku.

Odesláno

No a nebylo by lepší tuhle diskuzi o Invictě úplně zrušit a diskutovat jen o těch "správných" značkách a oficiálně povolených tématech jako za komoušů?

Ještěže sem moc nechodím, protože po pročtění některých "diskuzí" by fakt jeden blil. :sick01: :thumbsdown_anim:

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak můžeme se bavit i o hodinkách z Lidlu, Penny nebo z tržnice to máš pravdu. Hodinky jako hodinky. Co na tom sejde.

A na závěr bych měl nákupní tip pro fandy značky Invicta http://www.ebay.com/itm/Invicta-Mens-Pro-Diver-Collection-Silver-Tone-Watch-Free-Shipping-New-In-Box-/221273445547?pt=Wristwatches&hash=item3384ecd4ab

ač o značku nejevím zájem, tak musím uznat, že cena 174.000 Kč za japan quartz movement je více než sebevědomá... :lol2:

Odesláno

Proti tomuhle vláknu nic nemám,bohužel i Invicta má svého fanouška,ale co je to na tom E-bay za bordel,ta cena měla bejt 8,90 USD.

nebo 0,89... <_<

Odesláno

Začíná to tu připomínat diskuzi ohledně Parnisů :-) Já teda také přispěji svou troškou do mlýna. Mám od nich rádoby submarinery se Seikem NH35A a jsou to skvělý hodinky. V této cenové hladině se díky tomu strojku a vodotěsnosti nedá sehnat nic lepšího. Ano, je to hloupá kopie bez trochy invence, ale já jsem za to upřímně rád. Jakmile se Invicta pustí do vlastní tvorby, začíná to být často poněkud strašidelné. Existují zde samozřejmě vyjímky, ale většina jejich produkce prostě není můj šálek čaje. Očividně se to ale prodává a u mě maj body za to, že to zkoušej a experimentujou. Možná se do centra pozornosti dostávají jenom ty divočejší modely...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...