Přejít na obsah

Invicta

enslow

Doporučené příspěvky

...jsem pobaven svetonazorem ze co je levne je sunt a pod uroven tohoto fora, protoze prece co je drahe je dobre a zbytek neexistuje...

..Miluju proste tu ceskou stupidni potrebu soudit lidi dle ceny majetku, nikdy me to neprestane udivovat...

Zase kurva tenhle dementní straw man. A zase od majitele Invicty. To už musí bejt nějaká mentální disfunkce způsobená těma hodinkama.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Jako majitel becek, omeg, tagu i seik a invict jsem pobaven svetonazorem ze co je levne je sunt a pod uroven tohoto fora, protoze prece co je drahe je dobre a zbytek neexistuje.

Nahoď do příslušných vláken foto těch svých "becek, omeg, tagu i seik a invict", pokud to tedy nebude foto pouze posledně jmenovaných. Mimochodem: Invicty šunt jsou, ale rozhodně ne levný. Strojky mají kvalitní, ale to proto, že jsou většinou od Seika.

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

To pikacuq: Pokud jsi opravdu precetl cele vlakno, tak klobouk dolu, ale tim vic me mrzi, ze sis z toho udelal spatny zaver. Tady nikdo neodsuzuje levne hodinky, ba naopak Seika a Orienty napriklad jsou na foru jedny z nejoblibenejsich hodinek. Tady se odsuzovala Invicta proto, protoze jejich stridme cenove dostupne hodinky jsou vetsinou homage rolex nebo omegy a jejich "originalni" design jsou vetsinou dekly od kanalu absolutne bez vkusu. A to pisu jako clovek, co invictu taky mel a i ji tu obhajoval.

Pokud jde o gentlemanstvi na foru, tak si uvedom, ze kazdy clovek je jine povahy a jineho razeni. A i tak musim rict, ze jsem tu nikdy nenarazil na posmesny prispevek typu: jdi se vycpat se seikama, ja mam omegy/rolex/patek atp. Na druhou stranu si ale uvedom, ze jsi na foru o hodinkach a predmet napriklad z katalogu bonx prix co omylem dvakrat za den ukazuje spravny cas se tu za hodinky nepovazuje. Mrkni na jakekoliv forum o autech nebo mobilech a uvidis, co to je diskuzni zumpa. Vic k tomu asi nemam co dodat, protoze ton, jakym jsi to napsal, je obvineni a ne prispevek do diskuze.

Odkaz ke komentáři

Ale nosit Invicty, protože to tridi charakter, to tu eště nebylo :lol2:  To prosim zapsat do pametihodnosti.

je to tam. můj charakter bohužel nenapraví ani Invicta. franto ty se nesměj seš natom stejně ;-)

a to kdyby věděl co si myslím o lidech co hodinky nenosí :fyou: :furious:

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

je to tam. můj charakter bohužel nenapraví ani Invicta. franto ty se nesměj seš natom stejně ;-)

a to kdyby věděl co si myslím o lidech co hodinky nenosí :fyou: :furious:

Vedel jsem, jak te urazi, ze se do tebe oprel a odhalil tvoje nitro :lol2:  Me nezminoval, sem si oddechl!

Odkaz ke komentáři

Mě to nepřijde zas až jako taková blbost. Stačí si najít vlákno o tom, jak někomu vadí logo Seiko 5, kde někde ke konci se vlastně dobralo k tomu, že největší problém je v tom, že ty hodinky s pětkou ve znaku jsou levné, ne nekvalitní, proto se jim nelíbí.

Odkaz ke komentáři

Mam laicky dotaz, vsiml sem si Invicta Grand Diver v prodejni sekci. Prodejce uvadi strojek Seiko, na netu (ebay) sem si vsiml tehoz oznaceni,ale pres dynko vidim napis Miyota... Jak to tedy je? Treba u tech konkretnich Grand diveru? Diky.

Odkaz ke komentáři

to přece nikdo nepopírá že existují exoti co nemají rádi levný hodinky. o tomhle ale tohle vlákno není. invctu nemáme rádi pro hodně jinejch důvodů než to že je levná. protože není levná. nosím i gshocky za trojku a mám je hodně rád.

Kecas socko! Nikdy sem te nevidel s gshockama na ruce ;-)

Odkaz ke komentáři

Tak ja mám práve na ruke Lorusky za 1500 Kč, a k tomu i gorálky, za ktoré tu dostávam "fejs-palmy" :cheers: ...a povedať o niekom že je menej preto, lebo neni majiteľom "becek, omeg, tagu i seik" by som si nikdy nedovoli. 

Dokonca, ani tí čo hodinky nenosia, mi ako menejcenní neprídu. No výplachy ala "pikaču"...to je iná liga. A o Invicte si môžem povdať i myslieť svoje.

Zdravím do Bohníc.

F.

Odkaz ke komentáři

Mam laicky dotaz, vsiml sem si Invicta Grand Diver v prodejni sekci. Prodejce uvadi strojek Seiko, na netu (ebay) sem si vsiml tehoz oznaceni,ale pres dynko vidim napis Miyota... Jak to tedy je? Treba u tech konkretnich Grand diveru? Diky.

Dávají tam obojí. Buď se prodejce spletl, nebo tam má i fotky jiných hodinek, nebo došlo na výměnu rotoru?,............. ( na to se musíš optat jeho ), to nerozlousknem. Teď tam taky vidím Miyotu

Odkaz ke komentáři

Dávají tam obojí. Buď se prodejce spletl, nebo tam má i fotky jiných hodinek, nebo došlo na výměnu rotoru?,............. ( na to se musíš optat jeho ), to nerozlousknem. Teď tam taky vidím Miyotu

Kdyz vezmu jako priklad invictu 8926ob (rolex homage), tak nejdrive tam davali myotu tusim 8015 a po "faceliftu" tam zacali davat seiko NH35A, takze mozna s tema grand diverama to bude podobne. Tipuju tedy, ze s myotou to bude starsi model.
Odkaz ke komentáři

Jop, je to nějaká postarší Miyota, asi 8215. Určitě to není Seiko strojek, ani s jiným rotorem.

To nepopírám, jen nahlas přemýšlím, proč prodejce napsal seiko strojek a na rotoru je Miyota.8215 je to určo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...