trog Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Ty poslední jsou hodně zajímavý a ty nad tím se taky libí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 (upraveno) Ty s tou lupou jsou celkem nudny i kdyz ta lupa je zajimavy napad.Lithiova baterka v tech druhych je husta. Li-Pol je o tridu vys nez klasicky NiMH. Ty s tou cervenocernou lunetou jsou skvely. Vypadaj jako Oris a to se ceni. A ty posledni jsou spravne cestovatelsky. Vzal bych si je do Maroka, vyuzil bych jak GMT, tak i ten hrnecek na vodu u tech legracnich prodejcu vody, ty jejich kalisky jsou humusny... Upraveno 7. března 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny5kepi Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2013 Mne sa najviac pacia tie tretie s cerveno - ciernym cifernikom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny5kepi Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Zdravim Chcem sa opytat ci niekto vlastni Invicty Russian Diver skeletony, ak ano aky model, ake ma snimi skusenosti, spolahlivost,casova odchylka za den atd atd. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Nevíte někdo kde by se daly sehnat Sea vulture s ručním natahem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Samozrejme se jedna o invicty. Mel jsem je ale pak jsem je prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrXX Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Co říkáte na tyto invicty?? Ty druhé z vrchu jsem měl v ruce, ale s černým ciferníkem a v zeleném akcentu. Tuším je to model 1543. Je z řady Reserve, Swiss Made, působily na mě velmi kvalitním dojmem.Ty třetí vypadají taky hodně dobře, ale já jsem pohodlný na to, abych hodinky natahoval, takže nedokážu ocenit automaty. (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Tak jsem si pořídil novou vitrínu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 (upraveno) Tak už svítím Byla to ale fuška to tam nabastlit, tak snad to nějakej ten pátek vydrží. Je to taková stylová lampička Upraveno 21. března 2013 uživatelem trog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Super škoda že není vždy třeba jeden pásek ledek v každém patře to by byla dokonalost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Zvažoval jsem to, ale ty dráty co by tam vedly by nevypadaly dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Zelené potápky rozbaleny. Vypadají skvěle, ale připadají mi na mé ruce trochu moc velké. Možná je pošlu do světa, uvidíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Další fotky zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny5kepi Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 Všechny hodinky od Invicty jsou buď1. hnusný2. předražený3. nebo okopírovanýA většinou tohle všechno dohromady. Jedinej hezkej kousek, kterej kdy udělali, byl model Sea Vulture. Název je to povedenej a uvnitř je poctivej a hezky nazdobenej Unitas.Až na ně narazím na ebay, tak si je asi koupím. Fakt se mi už dlouho líbí. Edit: jo, dělaly se i s karbonovým ciferníkem a taky byly pěkný.Tak momentalne ich maju na ebay na predaj http://www.ebay.com/itm/Invicta-Reserve-Collection-Mens-Titanium-Sea-Vulture-Swiss-Made-Mech-Watch-4423-/321071261108?pt=Wristwatches&hash=item4ac156a5b4 cena US $959.40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Přemýšlím nad nějakýma potápkama na lítačku.ve strojcích se moc neorientuju,takže nevím jestli to za to stojí. Co přesně běží v tomto modelu a bude ten strojek stavěný na nějaké občasné otřesy a hrubší zacházení? http://www.amazon.com/Invicta-Diver-Collection-Automatic-Watch/dp/B000GXAUYW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 (upraveno) Zdravím Invicta fanúšikov nedávno som pozeral aké novinky má invicta a našiel som medzi nimi limitovanú edíciu Pro Diver s keramicko - volfrámovým náramkom.. tak som si jedny objednal a pred týždňom prišli,tak pridávam pár fotiek. ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek, keď budem mať k dispozícii foťák spravím lepšie a kvalitnejšie Upraveno 6. dubna 2013 uživatelem worm007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny5kepi Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Gratulujem k novemu prirastku, chcelo by to este fotky za denneho svetla, popripade nasadene na ruke a kludne aj v tme ako svieti, inak velmi pekny kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 tu he pár fotiek z jednej stránky,vyzerajú na týchto fotkách lepšie ako na mojich fotil som mobilom.. :/ spravím ešte fotku na ruke,ale tá bude na nič myslím, nemám moc veľké zápästie takže bude to vyzerať divne.. preto ich zatiaľ nenosím a rozmýšľam či vôbec budem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 Moc pěkná lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny5kepi Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Nooo svieti to krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se