prischera Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 (upraveno) Vy ste mi dali. Tohle forum je fakt za trest. Wave uz je na ceste ze Statu. A ted musim vysvetlit sobe i zene k cemu ho potrebuju:-). Upraveno 3. srpna 2012 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 ... ty vole - metrický bity - na to jsem zapoměl a pochybuju, že je to tam napadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Správná volba. Tady je moje rodinka kožených mužíků. Nejdýl mám Wave a z něj mám dodnes největší radost. Už se mnou letěl i propašovanej letadlem (poprvé jsem to ukecal a na cestě zpět jsem ho poslal spolu s mobilem a tý krabičce zřejmě nikdo nevěnuje pozornost :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Hele a k čemu to vlastně máte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Ty se ptas jak moje zena. Deti furt neco rozbijej, tak opravuju. Ale jinak pro radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Hele a k čemu to vlastně máte ? Ty nevycházíš z baráku, nebo co? I když je pravda, že mě se to celkem dost hodí i doma, otvírání pivka je pro mě rituál a otevírat ho zubama, třeba jako moje mladá, to jako nedávám" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Vy jste pacienti vopravovat hračky nožem, vycházet z baráku.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 A je doma fešák Po deseti minut seznamování vypadá opravdu dost dobře, kvalitní zpracování a moc pěkné nástroje" Funkčnost se ale ukáže až při práci a na cestách" Trochu jsem se bál ty Číny, ale je na něm nápis jak kráva, MADE IN USA, takže spokojenost maximální Ahoj, přemýšlím, že ho pořídím taky, jaká je Tvoje zkušenost po letech ( teda pokud ho ještě máš a používáš ), jsi s nim spokojený ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Radku co vlastne ted delas, kdyz se vam ty VV rozpadly?Ahoj, přemýšlím, že ho pořídím taky, jaká je Tvoje zkušenost po letech ( teda pokud ho ještě máš a používáš ), jsi s nim spokojený ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) Ahoj, jako bývalý podiový technik a šofer jsem měl Wave který jsem časem za vyměnil za Victora. Ledr má podle mne líp udělané pouzdro na nošení a lépe se drží v ruce. Při hrubém zacházení jsem ulomil špičku kleští a nepřijde mi tak tuhý jako Victorinox. Victorinox má zavírání kapsičky na suchý zip a časem se vychechlá a pak při různých akrobatických polohách rád vypadává.V podstatě jsem oba používal skoro denně jako pracovní nářadí a osvědčily se mi oba. Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem Skarohlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Ahoj, přemýšlím, že ho pořídím taky, jaká je Tvoje zkušenost po letech ( teda pokud ho ještě máš a používáš ), jsi s nim spokojený ?Ahoj, i po letech velká spokojenost, má vše co potřebuji, docela i dost využívám přiložené bity. Vše chodí jak má, žádné vůle. Akorát nejde moc nosit za opaskem na každodenní nošení, protože je těžký a velký, zlatá švýcarka :-) Ale zase jak pro koho, kamarád ho má u sebe 24 hodin. Já ho doporučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Díky za poznatky, teď si ještě musím vyřešit dilema WAVE vs CHARGE TTI . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Chodte s tym do prdele. Ani som nevedel ze ho potrebujem. Pozeram ze za Wave 100eur v prdeli. Ach jo, to je ina psychiatria toto forum. Ak tomu spravne rozumiem tak ta sada bitov je vhodna aj ku wave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 (upraveno) Wave par rokov na povedzme hrubsie prace. Ako sa tu uz spomenulo, super je, ze ho otvoris jednou rukou.Kedze mam ten bez bitov. Na drobnosti Victorinox s bitmi. Upraveno 15. ledna 2017 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Wave par rokov na povedzme hrubsie prace. Ako sa tu uz spomenulo, super je, ze ho otvoris jednou rukou.Kedze mam ten bez bitov. Na drobnosti Victorinox s bitmi. Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Odporúčam, je to kvalitný výrobok zvládne aj drsnejšie zaobchadzanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Ako je to s tymi bitmi - su nejake priamo "v nozi" alebo treba nosit ten plast? Wave myslim. Pripadne je to v Charge inak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Nejsou v nozi, musis je nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Ani jeden/dva ks? Tak som dufal z obrazkov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Wave nevim. U Charge mam ten plast s bitama v pouzdre, spolecne s (jak se tomu rika jednoslovne?) "nozem". A v "nozi" samotnem je nasazeny jeden oboustranny bit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se