Vit Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 před 11 minutami, Daemonultimate napsal: Pochvala od kolegy, který sám fotí perfektně, těší dvojnásob Přeháníš, ale včelí tématiku jsem měl před šesti lety ZDE. A ještě přidám jednu číselníkovou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 před 5 minutami, Vit napsal: Přeháníš, ale včelí tématiku jsem měl před šesti lety ZDE. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Mám to mázlý, se tý havěti bojím, tak sem se klepal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Mám to mázlý, se tý havěti bojím, tak sem se klepal.KrasavecSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Včerejší. Střevlík kožitý? Asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Na hodinky nekoukejte, nejsou moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Zas jakási housena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 před 14 hodinami, Borisslos napsal: Zas jakási housena... To je spíš jezevčík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Macek to byl, to je pravda. Dali jsme ho ze stezky bokem do trávy, gdovi, co se z toho ve finále vyklube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 To bude nějaká Šípověnka si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Ahaa, díky za info :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Hodinky jsem k tomu nedal, ale copak je to za potvurku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 To kvoli GDPR ma zaciernene oci?Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 @warann Pravděpodobně Calliteara pudibunda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 nejaka pekna bzdocha par tyzdnov dozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 (upraveno) Trocha exotiky - s obojím se tedy už v Česku nějakou dobu lze setkat, ale pořád je to nevšední zázitek Upraveno 19. srpna 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Argiope bruennichi, pěkný úlovek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Na zahradě je mám každoročně v levanduli, a dělají tam v podstatě klasickou síť, akorát s bílou stuhou. Zajimavé je, že ačkoliv jsou tu i partie vhodné pro stavbu varianty sítě "past na stezce ve vysoké trávě", nikdy jsem je jinde než v levanduli neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se