Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po kratší poradě v jednom zdejším vlákně a zvážení pro a proti, jsem se rozhodl, že kdy jindy, než teď je pro mě vhodná příležitost na AP a nadělil jsem si ke svým dnešním narozeninám dáreček :) Je to pořádný kus železa, nejvíc mě na nich fascinují ty tvary a ciferník. Dávají od pohledu najevo, že jsou trochu jiná liga, ale díky svým proporcím to bude lapač na šrámy . Poté, co jsem prošel už desítkama hodinek, jsem si konečně sáhnul na opravdovou HH a mám radost :clap:

Kdyby snad někdo chtěl technické info, tak ZDE.

post-2928-039203500 1344693760.jpg

post-2928-079826400 1344693763.jpg

post-2928-078600800 1344693766.jpg

post-2928-066980200 1344693769.jpg

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Takže končíš? Po tomdle půjdeš těžko dál, ne že by mety nebyly, ale tak ňák furt za víc peněz... Velká gratulace, já bych se posral štěstím :D

Odesláno

Tak Happy Birthday a velká gratulace k parádnímu kousku, který už je pěkně vysoká hodinařina :jawdrop: Krása střídá nádheru a vem je taky někdy pod vodu, sami si o to říkají, no nic, jsu slintat na fotky :) fakt je to pecka, můj velký sen"

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 11. 8. 2012 v 15:15, Frantik napsal:

Timhle vystridat ty mrnavy 40 mm Rolexy, to je slovo chlapa

Ony zase tak velký nejsou. A jak správně měří YPO průměr číselníku a ne pouzdra, jsou docela malý. To víš, kalibr původně do 39 mm pouzdra.:)

Jinak volfdovi samozřejmě gratulace veliká. Jak dlouho ti vydrží?

Odesláno (upraveno)

úžasný, rafinovaný hodinky. obsahují hroudu zlata, která není vidět..  (zajímavý pozadí - aral? ;)

Upraveno uživatelem montemar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...