mrazik Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Děkuji a chválím. Byl jsem velmi mile překvapen speciální ,, strapshop " obálkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2013 Děkuji a chválím. Byl jsem velmi mile překvapen speciální ,, strapshop " obálkou. Tak, tak ... dnes mi bleskurychle dorazily tři NATO strapy ... perfektní provedení, balení a servis. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Veliká spokojenost, objednával jsem RIOS Milano, příště budu brát řemeny opět ze StrapShopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Pridavam sa k spokojnym zakaznikom, mam za sebou 2 objednavky na strapshop, obe bez akychkolvek komplikacii, rychle dorucenie vo velmi prijemnom baleni. Ked remen, tak zo strapshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Včera kolem oběda objednáno a teď mám díly Bergeon doma. Super rychlost, skvěle zabaleno. 5 STAR SELLER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 V pátek objednáno v pondělí už jsem to měl k vyzvednutí u kluků v chronoshopu. Rychlost suprová, mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Naprostá spokojenost! Více není nutno dodávat, ještě jednou díky Viktore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Potěšil mne gator RIOS vyráběný v upravených, individuálních rozměrech. Indikovaný termín dodání dodrželi, řemínek vypadá podle představ -- solidní služba. Potěšilo avizo zásilky i záložní vystěžejkovač jako bonus .-)Viktore, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Musím Bakerovi poděkovat za skvělou spolupráci a dobrou radu, díky! Dva nové Hirsche už jsou na hodinkách a sekne jim to skvěle. O víkendu postnu nějaké fotky. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Dnes přišly dva krásně zabalené černé řemeny 26/26. Právě nasazuju jeden z nich na Pam 305. Foto taky přidám o víkendu.Moc díky Bakerovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Opět děkuji a chválím. Rychlost dodání je i u zboží na objednávku ukázková. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Přidávám se k pochvalám. Super obchod, rychlé dodání,nadstandartní přístup :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Jeden další spokojený - rychle dodáno, notifikace fajn a balení paráda, opravdu to má (až překvapivou) úroveň. Takhle nějak bych si to představoval, velká pochvala, rád nakoupím znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 9. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2013 Komunikace byla super a rada ohledně stěžejek taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Jsem další spokojený zákazník.Velmi vstřícná a obratná komunikace.Těším se na příště.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Velká spokojenost, příjemný pokec spojený s ukázkou, pořízena první ještěrka v životě http://www.strapshop.cz/rios-jesterka/rios-avenue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Uz me nebavi je chvalit, ale opet musim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Také děkuji za super obchod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Dost dobrá možnost jak potěšit chronomagora a neseknout se ve výběru je dárkový certifikát. Zpracování je excelentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 StrapShop mohu jen doporučit, výborná komunikace a ochota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se