wave ceptor Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) Nevím jak ty, já měl pračku 18let a měla stejné programy jak tu co mám teď 3 roky. Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 nejde o samotný název programu, ale o celý prací proces...staré pračky praly intenzivně a rychle, moderní pračky používají šetrnější metody, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Aha tak proto mám to skoro nové tričko vypranější něž to ce se dvacet let pralo nešetrně...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 ale to jsou dvě naprosto rozdílný věci, kvalita textilu dnes a před dvaceti lety.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Já myslím , že dnes se záměrně cpou kurvítka už do všeho . Od aut až po pračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 ano vyplatí, za předpokladu, že v záruce budeš využívat 2-3x intenivněji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 V Nemecku ma Miele taky fantasticke jmeno kvuli tomu, ze na kazde ulici je opravar, co Miele umi a ma s nimi smlouvu. Poruchovost je mozna stejna, ale Miele je druhy den opravena. V Cesku to asi takovou podporu mit nebude, ale v Nemecku je v tomhle Miele nejlepsi. Vim od kamarada, co dela v Primusu. Nehlede k tomu, ze made in Germany/Cesko je furt lepsi a pro nas prinosnejsi, nez made in China/Bangladesh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 mam vysavac miele. nasala se s nim voda, omylem. uplne zdechnul, kour, motor ko. tak jdu po asi mesici pro novej, rikam si, zkusim ten starej ze srandy jeste zapnout.. bezel. a bezi doted, uz asi 4 roky, bez nejmensiho problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 jediná továrna Liebherru v Evropě na výrobu domácích přístrojů /ledničky a chladničky/ je v bulharské Marici... Veškeré ledničky, mrazničky, pračky a myčky italského Candy se dělají u nás v Podbořanech a v Polsku... Pak je těžké vybírat kvalitu Made in Germany/Italy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ještě by mě zajímalo z konstrukčního hlediska (bez ohledu na místo), co je lepší? Horní nebo boční plnění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ještě by mě zajímalo z konstrukčního hlediska (bez ohledu na místo), co je lepší? Horní nebo boční plnění?nevím teoreticky přesně, ale horní plnění vydrželo bez opravy a problémů 15 let /Zanussi a netrhala prádlo na kusy.../, boční odešla po 7 letech /Electrolux/. Prý je tam rozdíl v konstrukci, ale na to se necítím být dostatečně erudovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Máme sedmým rokem myčku, pračku a sušičku Miele, vše jede prakticky denně a zatím bez návštěvy opraváře. Před tím pět let výrobky Whirlpool a Zanussi a návštěv nepočítaně. Hlavně myčka Whirlpool byla šílená svině, vždycky přestala fungovat a když přišel opravář, tak zázračně ožila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Je super vědět, že na Chronomagu vám lidi pomůžou úplně se vším:) Mám dotaz na odborníky, popřípadě přímo na gurua FrantiškaH, pokud se tu ještě vyskytuje. Loučí se se mnou osmiletá pračka Indesit, a protože už máme sušičku od Bosch - je to TAHLE - manželka by chtěla pračku taktéž od Bosche, kdyby se jednoho dne naskytla příležitost postavit oba vehilky na sebe. Předem vybrala TUHLE, a já bych rád věděl, jestli to není blbost (přijde mi nějaká moc levná - ano, vůbec pračkám nerozumím:) Během prvních pár let bude dostávat celkem zabrat - máme rok a půl starou holku a druhá je na cestě. Používáme látkové plíny, takže se pere vážně každý den. Požadavky manželky jsou 1200 otáček, dětská pojistka (to je fakt nepřekročitelná podmínka), extra máchání, a možnost nastavit si u programů teplotu a otáčky zvlášť. Je to ta prává...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneli Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 (upraveno) ...ne na opravu, na novou varnou desku. Indukční deska jedna z prvních Electrolux cca 8 let a bez hlášení chyb. Dokonce přežila i zásah bleskem, kdy nám odešla polovina zapojených spotřebičů, oprava byla asi za 1500,- Upraveno 25. února 2014 uživatelem Zdeneli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 My jsme do nedávna měli spotřebiče od firmy BRANDT. Po 4 lértech "odešla" pračka /vrchem plněná/ - vyhořelá svorkovnice na spodní části pračky. Prý to nejde opravit. Tak nám včera přivezli PHILCO - uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Jo, to je znama vec Bosch = Siemens, i u vysavacu, pracek, susicek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 My jsme do nedávna měli spotřebiče od firmy BRANDT. Po 4 lértech "odešla" pračka /vrchem plněná/ - vyhořelá svorkovnice na spodní části pračky. Prý to nejde opravit. Tak nám včera přivezli PHILCO - uvidíme.Kamaráde - Philco Ford jsme doma měli v bezproblémovym chodu asi 25 let! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 (upraveno) ...já jedu v pátek pro lednici. Hodně zajímavé je to, že jsem objevil IMHO stejné ledničky Bosch a Siemens. Nenašel jsem kromě nápisu a ceny žádný rozdíl....tak jsem objednal Boženu a prodloužil záruku na 5let.a to je ještě s podivem, že jsi neobjevil i na chlup stejnou lednici od Gorenje, protože ty jim to ve Slovinsku vyrábějí. Stejně jako většinu praček, myček a jiných malých přístrojů skupiny BSH /Bosch Siemens Haushaltsgeräte/ Upraveno 25. února 2014 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 ...fakt? Já to nevěděl. Původně jsem chtěl koupit Liebherr, ale za cenu jednoho Liebherr jsou dvě jiné s prodlouženou zárukou...a to se určitě vyplatí.Jeste bych to zvazil Pred par lety jsem vybiral lednici a byla mi doporucena Liebherrka. I kdyz byla draha, koupil jsem ji a uz bych nechtel jinou. Ma spoustu skvelych veci jako treba otvirani atd., ale nejlepsi je nulova zona, ktera funguje fakt vyborne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Také jsme řešili konkrétně nový šuplíkový mrazák a nakonec skončili u Liebherr , přestože nemá no-frost a jiné fičury tak po několika měsících není uvnitř vidět absolutně žádná námraza , má velmi dobrou izolaci , skvělou spotřebu , takže spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se