Baker Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Ahoj,osobně si myslím, že Hirsch Carbon k hodinkám moc nepůjde, jde o hodinky s výrazným retro nádechem a carbon je moderní materiál. Červeně prošitý řemínek by na hodinkách nemusel vypadat špatně, zkus se podívat na Hirsch Grand Duke nebo Hirsch George. Za sebe bych doporučil spiše nějaký vintage řemen, např. Hirsch Terra nebo Lucca by mohl skvěle barevně ladit ke zlaceným ručkám.
M-72 Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Ahoj, poprosím o radu jaký řemen bude nejvhodnější pro mé Prodiver Stowa (22mm) Jako alternativa ke "stowáckému" kaučuku, voděodolnost podmínkou, koupat se s ním ale nebudu. Vidím to na černého žraloka, ostatní barvy-Wave si jen tak podle obrázku netrofám posoudit, nebo něco úplně jiného ....? Díky
Baker Odesláno 17. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Ahoj, Wave je určitě dobrá volba, případně se ještě podívej na Rios Bass nebo Hirsch Heavy Calf.K tomu ciferníku by nemusel vypadat špatně ani Hirsch Carbon.
milhauszn Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Ahoj, mam dotaz, co by se hodilo k Fortis B 42 Marinemaster s bilim cifrem.Premyslel jsem o necem modrem, ale myslim ze cerna bude lepsi, bez vzrou.Docela se mi libi i rada performance od Hirsch a to Robby - black blue (ta modra by ladila s vterinovkou).Jen mam strach o jeho tloustku, jelikoz B 42 maji uchyceni na reminek v horni casti nozicek, tak aby nepresahoval.Z fotek neni patrne jak je presne delany, je k tomu nejake blizsi info, nebo doporuceni na nejaky jiny?Podminka je vodeodolnost.Diky Zdenek
Baker Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Ahoj Zdeňku,myslím, že performance je dobrá volba, jen ta modrá bude malinko jiná, než barva vteřinovky. U této řady jsou dvě tloušťky řemenů (viz web), v obou případech je řemínek od hran ke středu vytvarovaný. Viz fotka. Ale tato vlastnost bude u většiny řemenů, pokud nevybereš nejaký plochý řemen. Ovšem těch které bych si k těm B-42 dovedl představit není v naší nabídce mnoho.
DarkJober Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 (upraveno) Ahoj, rád bych se poradil ohledně doporučení co k modrým Mako XL 22mm rozteč. Nejspíš na ně hodím Nato, ale nejsem si jist koženým řemenem. Napadl mě tmavě hnědý Chesterfield. Co myslíte? Upraveno 28. srpna 2014 uživatelem DarkJober
Baker Odesláno 28. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Tenhle řemen je spíše vhodný na pilotky, co zkusit modrý Rios Wave nebo modrý Hirsch Heavy Calf.
Baker Odesláno 29. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Recenze řemínku HIRSCH Performance.http://www.casopis-hodinky.cz/clanek/hirsch-performance-synergicka-revoluce
Beet Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 V 29. 8. 2014 v 6:52, Baker napsal: Recenze řemínku HIRSCH Performance.http://www.casopis-hodinky.cz/clanek/hirsch-performance-synergicka-revoluce Viktore, příště musíš vzít jeden na sraz, ať se podíváme.Já jsem na tu Performanci hodně zvědavý. Jestli mám napsat Ježíškovi.
Baker Odesláno 29. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Jasný, vezmu. Zatím vládne mezi uživateli všeobecné nadšení z celé řady Performance.
patprom Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Potvrzuji Bakerova slova. Donedavna jsem kaucuk na ruce nesnesl, ale tohle je jine kafe!
Arthur N. Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 ahoj, opasek FABRIC je prosím kožený a kde jej dělají?
Baker Odesláno 9. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Ahoj, ano opasek je kožený a nechali jsme tyto opasky vyrábět na zakázku pro náš eshop.
olinka Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Ahoj,prosim ta aky remen by si mi doporucil na Steinhart Ocean Gmt?Chcel by som ho striedat s tahom.Dakujem za odpoved
Baker Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Ahoj, to záleží kterou máš verzi, pokud cernou, pak by tam mohl byt fajn Rios Submariner, Rios Bass, Hirsch Heavy Calf, případně HIRSCH Grand Duke (černý s červeným prošitím), pokud máš verzi black/red, pak jednoznačně HIRSCH Robby.
Karussell Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Ahoj Bakere, mám jeden technickej dotaz - koukám na motýlovku s pojistkou 22mm u Vás v shopu, jen jsem se chtěl zeptat, jestli myslíš, že bude pasovat na gumu origo Glycine - má relativně velký dírky, tak aby tam ten zobáček spony držel...můžu je případně i změřit...Obrázek gumy zde:http://forums.watchuseek.com/f319/fs-genuine-glycine-rubber-strap-22mm-never-worn-new-308056.html Díky :-)
Baker Odesláno 11. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Máme ten samý řemen tady a spona je s ním plně kompatibilní.
VojtaB Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Ahoj,mohl bych poprosit o radu, jakou sponu bys doporučil na Hirsch Heavy Calf? Barva modrá a k tomu bondovky.. Deployment? Nebo Pusher? A na řemen jsem si musel nechat přidělat jednu díru, kvůli úzkému zápěstí.. Ale to by asi vadit nemělo, nebo ano? Díky moc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se