Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

osobně si myslím, že Hirsch Carbon k hodinkám moc nepůjde, jde o hodinky s výrazným retro nádechem a carbon je moderní materiál. Červeně prošitý řemínek by na hodinkách nemusel vypadat špatně, zkus se podívat na Hirsch Grand Duke nebo Hirsch George. Za sebe bych doporučil spiše nějaký vintage řemen, např. Hirsch Terra nebo Lucca by mohl skvěle barevně ladit ke zlaceným ručkám.

Odesláno

Ahoj, poprosím o radu jaký řemen bude nejvhodnější pro mé Prodiver Stowa (22mm)

Jako alternativa ke "stowáckému" kaučuku, voděodolnost podmínkou, koupat se s ním ale nebudu.

Vidím to na černého žraloka,  ostatní barvy-Wave si jen tak podle obrázku netrofám posoudit, nebo něco úplně jiného ....?

Díky

post-1060-0-01136000-1408301684_thumb.jpeg

Odesláno

Ahoj, Wave je určitě dobrá volba, případně se ještě podívej na Rios Bass nebo Hirsch Heavy Calf.

K tomu ciferníku by nemusel vypadat špatně ani Hirsch Carbon.

Odesláno

Ahoj,

mam dotaz, co by se hodilo k Fortis B 42 Marinemaster s bilim cifrem.

Premyslel jsem o necem modrem, ale myslim ze cerna bude lepsi, bez vzrou.

Docela se mi libi i rada performance od Hirsch a to Robby - black blue (ta modra by ladila s vterinovkou).

Jen mam strach o jeho tloustku, jelikoz B 42 maji uchyceni na reminek v horni casti nozicek, tak aby nepresahoval.

Z fotek neni patrne jak je presne delany, je k tomu nejake blizsi info, nebo doporuceni na nejaky jiny?

Podminka je vodeodolnost.

Diky Zdenek

Odesláno

Ahoj Zdeňku,

myslím, že performance je dobrá volba, jen ta modrá bude malinko jiná, než barva vteřinovky. U této řady jsou dvě tloušťky řemenů (viz web), v obou případech je řemínek od hran ke středu vytvarovaný. Viz fotka. Ale tato vlastnost bude u většiny řemenů, pokud nevybereš nejaký plochý řemen. Ovšem těch které bych si k těm B-42 dovedl představit není v naší nabídce mnoho.

performance.jpg

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

rád bych se poradil ohledně doporučení co k modrým Mako XL 22mm rozteč. Nejspíš na ně hodím Nato, ale nejsem si jist koženým řemenem.

Napadl mě tmavě hnědý Chesterfield. Co myslíte?

3731_19406.jpg

Upraveno uživatelem DarkJober
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, to záleží kterou máš verzi, pokud cernou, pak by tam mohl byt fajn Rios Submariner, Rios Bass, Hirsch Heavy Calf, případně HIRSCH Grand Duke (černý s červeným prošitím), pokud máš verzi black/red, pak jednoznačně HIRSCH Robby.

Odesláno

Ahoj Bakere, mám jeden technickej dotaz - koukám na motýlovku s pojistkou 22mm u Vás v shopu, jen jsem se chtěl zeptat, jestli myslíš, že bude pasovat na gumu origo Glycine - má relativně velký dírky, tak aby tam ten zobáček spony držel...můžu je případně i změřit...

Obrázek gumy zde:http://forums.watchuseek.com/f319/fs-genuine-glycine-rubber-strap-22mm-never-worn-new-308056.html

Díky :-)

Odesláno

Ahoj,

mohl bych poprosit o radu, jakou sponu bys doporučil na Hirsch Heavy Calf? Barva modrá a k tomu bondovky.. Deployment? Nebo Pusher? A na řemen jsem si musel nechat přidělat jednu díru, kvůli úzkému zápěstí.. Ale to by asi vadit nemělo, nebo ano?

Díky moc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...