Conrad Odesláno 11. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Má někdo zkušenost? Prestigio Roadrunner 700x díky Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Čas a vývoj pokročil, tak si dovolím oživit znovu tohle vlákno. Rád bych si pořídil kameru do auta. Něco malého k zrcátku, co by se rozjelo buď po nastartování, nebo při změně pohybu. Něco, co má i možnost externího napájení a za normálních světelných podmínek točí v takové kvalitě, aby se dala přečíst SPZ auta přede mnou. Pokud by existovalo něco, co umí tohle všechno a ještě ke všemu to jde použít na prostřihy do hobbydokumentu, nemělo by to chybu. Vím, že optickou stabilizacio tady čekat nemůžu. Cena max. do 8.000,- . Díky za případné zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Vem toto, co jsi viděl u mě v autě: http://www.hutermann.com/eshop/001/produkty/kamery-do-auta-od-665/palubni-kamera-do-auta-s-gps-logger-a-lcd-full-hd-1080p-operativni-cerna-skrinka-on-board-hutermann-itracker-5985-gps-cz Splňuje všechno, co požaduješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Tady je mraky informací : http://www.antiradary-forum.net/topic1481.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Poraďte prosim nejakou opravdu kvalitni palubni kameru do auta. Vyzkoušenou okolo 3 tisic cca. Dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Resil jsem to asi 3 mesice nazad.Prosel hodne recenzi,testu.A nechal si doporucit,jednak z fora autorevue a potom i z recenzi prodejce isix a kameru viofo.Pan velmi ochotny,vse vysvetlil-hledal jsem nejaky kousek,co nahrava dobre i v noci,pres den to je u vetsiny ok.Mam hodne navratu kolem 2 ranni,bojim se srnek a zajicu.Koupil jsem jeste i polarizacni filtr proti odleskum.Jeden z pozadavku co jsem mel,at neni videt a nikoho nelaka. A opravdu max spokojenost.YT zaznam je dagradovany,tak o 20 procent,v realu primo bez komprimace je to vyrazne lepsi. Pro porovnani,takhle nahravala mio,co jsem mel ve fabce,to je asi 3 roky stara mio kamera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 (upraveno) Petře: moc děkuju. Přesně to potřebuju. Jdu do ní. Kde jsi ji objednával?Tys dokupoval nějakou lepší kartu do toho? Upraveno 20. září 2018 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 To je asi ta, co o ní psal Gustaf (pár stran z5). Mám ji, na jeho doporučení, v autě a spokojenost, obraz i umístění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Kartu i filtr jsem kupoval take na isix.cz Libilo se mi,ze mel cas po telefonu sem mnou probrat pozadavky,jsou totiz i ruzne verze co se lisi procesorem a optikou.U cinanu se to necha sehnat levneji,ale zas zaruka ,clo ,cekani mi za to nestalo.Montaz mi delal pan ,co je echt sikovny a zije maly kousek od HK,udelal to tak,ze kamera neni vubec videt.Snadno se vyndava karta,samotna kamera jde jednoduse vycvaknout z pevne base podlozky co je prilepena ke sklu. Je k tomu i bohate predimenzovane prislusenstvi,80 procent z toho jsem vubec nevyuzil.Za dne pri pauze diky 60 snimkum za vterinu vzdy prectes znacku i u auta co jede proti Tobe...https://www.youtube.com/watch?v=UVjM5zP8BkA&app=desktop Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 To je asi ta, co o ní psal Gustaf (pár stran z5). Mám ji, na jeho doporučení, v autě a spokojenost, obraz i umístění.tak jsem rád, že jsi spokojenej. Já si nedávno prohlížel záznam, jak jsem měl auto 14dni v servisu... Nahrává fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Tady zmizelo 5 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 tak jsem rád, že jsi spokojenej. Já si nedávno prohlížel záznam, jak jsem měl auto 14dni v servisu... Nahrává fakt dobřeKontrola jestli sedí účtované hodiny ? https://www.novinky.cz/auto/468424-video-odhaluje-co-se-muze-dit-s-vasim-vozem-v-autoservisu.html Kamerka super, musím koupit i do druhého auta, zrovna dneska mi chodec málem skočil pod kola...?.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 To ne, já to neplatil, ale zajímavý sledovat, jak tam přijíždí a čumí na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Díky Petrovi.Už je doma vcetne karty.Ted jenom šikovně namontovat do Šmoulinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Kamarádka shání něco tak za 1500,- do auta manželovi. Máte někdo nějaký nápad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Díky Petrovi.Už je doma vcetne karty.Ted jenom šikovně namontovat do Šmoulinky A jak to funguje? Zvažuji koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Já bych vybral spíše verzi bez "S" v označení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 U mne stale funguje dobre. Predevcirem sem jel vecer do prace,pan prede mnou nejdriv najel do protismeru a pak se asi zastydel a a aby to napravil odjel tedy na ostrou cervenou.V kompu je ten zaznam jeste o 30 procent ostrejsi,asi to neumim nahrat na tubu bez komprimace.Zajimalo mne jak to vypada za tmy,deste a prekvapive super. https://www.youtube.com/watch?v=K5CcG7X1fqA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Já bych vybral spíše verzi bez "S" v označení..A jaký je pro to důvod? Také jí chci koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 S má Sony snímač, který trpí na vadné pixely.. Ale měl by být o něco schopnější v noci.Naproti tomu verze bez S má vyšší rozlišení a v této cenové kategorii patří mezi to nejlepší, co můžeš koupit. Jen si pohlídej, že kupuješ verzi 2, která má vyřešený problém s kontakty k GPS modulu. Vybíral jsem na konci roku, shlédl a přečetl mnoho recenzí a vždy mi z toho vyšla nejlépe verze bez S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se