Přejít na obsah

Jaké rádio posloucháte?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ještě jsem zapomněl...já rád mluvený slovo, a protože nemám tv, tak jsem tu každý večer

• po 2 týdnech...
Odesláno

Oldies radio (radio olympic) 103,7fm :smile_anim:, sice sem porad cucak, ale zacal jsem ho poslouchat tak pred 7-8 lety po nocich, kdyz sem pizlal vykresy a KOCka na prumce. Protoze mam toho cloveka z avataru rad, respektive ten pritroublej humor, a prave na tomhle radiu davali tyto stare estrady. Navic oldies hity - podle me, neurazi. Kdyz jedu s nekym cizim, tak nepremyslim, jestli to nahodou neni pro nej moc. Zastavam nazor, ze hudba dokaze jak perfektne povzbudit, tak straslive nasra* a sam bych nechtel... :cheers:

Odesláno

To se hodně divím, že tam vydržel tak dlouho. Slyšel jsem ten jeho pořad jednou, byly jsme na chatě a jelikož jeden večer nejela elektrika, zapli jsme tranďák na baterky a F1 bylo jediný rádio, který se nám povedlo naladit. Všichni jsme už byli celkem namol, i tak se to ale nedalo vydržet, ten pořad nejel dýl jak 10 minut, pak tranďák skončil v krbu. Hlava mi nebere, že za to ten ubožák ještě dostával zaplaceno...

Odesláno

Tak to já poslouchám (když poslouchám) skoro výhradně Classic FM a odpoledne si někdy pro odlehčení pustím FajnRadio odpolední show Nekecej.

Odesláno

V práci i doma mixuju R1 a hlavně oblíbený, žánrový, stanice na TuneIn:

SKY.FM Indie Rock, Sky.FM Alt Rock, GotRadio 90's Alternative, XFM Manchester, Real Radio XS, WITR a občas nějaký hipsterský rádia z NYC. Jo a BBC London.

Jiná česká terestrická rádia než R1 jsem nenaladil víc jak 10 let.

Odesláno

Tak se také přidám - já hudbu skoro neposlouchám, ale místo budíku mám naladěné radio Country a výjimečně si ho pustím ještě třeba při uklízení. Jinak mám ale raději ticho

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...