nizkotucnytvaroh Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Příjemné překvapení za pár šupů Nike Mc Trainer, lehoučké, stabilní opora nohy, rovná podrážka, mírný drop pod patou, při dřepu stabilní (čelní/klasika), cokoliv ve stoje pocitově dobrý kontakt s podložkou. Za mě super kompromis na běžné cvičení, a na mrtvoly se stejně zouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července V 24. 2. 2024 v 19:53, moco napsal: Já nosím do fitka ponožky Skinners - ideál. měl jsem, ztratil jsem a pak si koupil metcony a měl jsem si je koupit dávno...na dřepy super stabilita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července Stabilitu ti má dělat noha, ne bota)) Pokud samozřejmě člověk netrénuje na závody, to je jiná disciplina. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července mám plochý nohy a na závody jsem trochu potrénoval...i když mi to moc nevyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Nevím, jak moc se tomu věnuješ, ale ten bench mi přijde trochu v nepoměru k tomu ostatnímu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července taky mi ten bench k tomu nesedí...ale ostatní gut! takovou mrtvolu snad taky zvládnu do konce roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Bench je moje slabina - PR 110, ale na zvodech uznán jen první pokus 95 kg kvůli dvakrat zvednute řiti. Jinak mrtvola PR 215, drep 180 zatím max. Věnuji se tomu dva roky, ale po práci a jidlo neřeším - tolik to zas nezeru, spis me to baví jako koníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Benč je takové peklo pro ty, co chodí cvičit sami. Bojíš, že ti to spadne na hlavu, nemáš spottera, tak šmrdáš to furt na té jedné váze. Já jsem teď taky dal mrtvola 220, dřep 200 ale benč jen 110. PR bylo kdysi 140, ale to jsem chodil s kámošem a nebál jsem se si trochu naložit, protože jsem věděl, že mi to nezabije 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července ...benč pred 4 rokmi 160,potom zatvorene posilky. prešiel som na cvičenie vlastnou váhou,napr. za 45min 600klikov,ale výstupom nôh na rebrík,posledné už robim kolmo k zemi...môžem povedať ze posilku nepotrebujem mám len jednoručku nakladačku..samozrejme hrazda 200 opakovaní rozny úchop...atď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července @vanderB. Vzhledem k věkové kategorii (muži nad 90) to je opravdu hezký výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července @Bert díky náčelníku, že ses mě zastal! V kategorii Masters VIII jsem jediný z ročníku 1928... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července před 7 hodinami, TomNguyen napsal: Benč je takové peklo pro ty, co chodí cvičit sami. Bojíš, že ti to spadne na hlavu, nemáš spottera, tak šmrdáš to furt na té jedné váze. Já jsem teď taky dal mrtvola 220, dřep 200 ale benč jen 110. PR bylo kdysi 140, ale to jsem chodil s kámošem a nebál jsem se si trochu naložit, protože jsem věděl, že mi to nezabije Jo jo, pamatuju si jak už jsem nevytlačil poslední opakování 140 a nikdo okolo, kdo by mi helfnul a musel jsem si to válet přes vejce... Ale od toho jsou stroje, tam se nemusíš bát naložit . Teď díky covidu jsem na workoutovým hřišti, cvičím s vlastní váhou a jsem happy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července V 16. 7. 2024 v 8:54, vanderB. napsal: mám plochý nohy a na závody jsem trochu potrénoval...i když mi to moc nevyšlo To je naprosto fantastický výkon - smekám kloubouk a přeju hodně zdraví do dalších let 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Posilování se věnuji přes 30 let. První úspěchy v 1994 Mistrovství Čech 4 místo, republika 6 , pak nějaké okresy kraje ,grand prix apod. Přešel jsem na strong mans a pár místních úspěchu, pak Mans Physics a to 2016 Arnold Classic Madrid a Olympia Prague, všude jen do semifinále, pak nic moc... Ale proč to vše píšu...Výkony VanderB. jsou pro nás všechny co stále cvičí nejen inspirací, ale i ukázkou, jak člověk může v takovém věku být vitální a stále silný...Moc si Tě vážím, a velká pocta a úcta Tobě, protože v 96 letech je to neskutečné a neuvěřitelné. Tleskám moc 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července V 17. 7. 2024 v 11:54, vanderB. napsal: .... V kategorii Masters VIII jsem jediný z ročníku 1928... Moment, moment.. To jako fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července to byla přece snad kategorie nad 90kg,ne? jinak by už byl dávno ve zprávách na nově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července A to mu byl na těch závodech fandit eště třídní ze základky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července jj, tohle je moje tříďaska: https://www.aa.com.tr/en/turkey/118-year-old-from-turkey-claims-to-be-oldest-person/825279 Jinak na nově jsem měl kdysi bejt, ale pak se tam vklínila paní Zdena zaklíněná pod kořenem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července (upraveno) Před hodinou, vanderB. napsal: Jinak na nově jsem měl kdysi bejt, ale pak se tam vklínila paní Zdena zaklíněná pod kořenem... Jo, Zdena byla dobrá Upraveno 19. července uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se