Waya03 Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Cvíčí tu někdo s kettlebell? Od novýho roku jedu tréninkovej program z KB5 a fakt mě to baví. Začal jsem s 16kg a pomalu bych potřeboval dokoupit další váhy.
ragu Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Jo, miluju to. V době covidu a karantény jsem koupil 2x32kg, gumovou podložku a několik měsíců s tím odjel celý tělo. V klasických fitkach jich je bohužel málo a lehký, v mým aktuálním jen do 28kg, takže třeba těžší TGU dělám s jednoručkou a to mi přijde o dost míň komfortní, takže jsem nešel přes 45kg.
KFL Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Jj, mam dva osmi a dva dvanactikg belly… chcipak, ale zase to mam spis kvuli zadum a aspon nejaky maly zatezi. Kazdopadne jsem schopnej se jima znicit tak jako tak.
schaschek Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Jo, snažím se. Jednu dobu jsem dokonce do KB5 chodíval cvičit. Mám váhy 8, 16, 24 a 32 kg. Ono se i doporučuje, že 16, 24 a 32 by chlapovi mělo vystačit celkem na dlouho. Uvažuju, že bych dokoupil ještě 40 kg. V gymu bývaly, myslím, hlavně kettlebell od RKC, které mají hladké madlo. Mně se celkem osvědčily StrongGear, které mají povrch v úpravě pomerančová kůra, jsou výrazně levnější, ale podobně kvalitní.
Waya03 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Díky za tipy, já mám KB5 tělocvičnu kousek od práce, asi se tam vypravím někdy kouknout. Dokoupit bych chtěl už brzy 24kg kettlebell, ten 16kg mám z Decathlonu a těžší už tam běžně nemají na krámě. Nejvíc mě baví, a zároveň nejvíc bolí, jednoruční cviky kdy člověk rve tu kettlebell někam nad hlavu
ragu Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února V 8. 2. 2025 v 6:36, schaschek napsal: Jo, snažím se. Jednu dobu jsem dokonce do KB5 chodíval cvičit. Mám váhy 8, 16, 24 a 32 kg. Ono se i doporučuje, že 16, 24 a 32 by chlapovi mělo vystačit celkem na dlouho. Uvažuju, že bych dokoupil ještě 40 kg. V gymu bývaly, myslím, hlavně kettlebell od RKC, které mají hladké madlo. Mně se celkem osvědčily StrongGear, které mají povrch v úpravě pomerančová kůra, jsou výrazně levnější, ale podobně kvalitní. Rozšířit Stronggear mám taky, je to ok. Občas se daj koupit i profi z druhý ruky, třeba nedávno prodávali v Aréně Pavly Kladivovy. KB 40kg už je celkem v pohodě, těžší se hodí třeba na TGU, Snatch, Goblet Squat a farmářskou chůzi.
Yohanus Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Přidávám se do týmu "kettlebell", hraju si s ním 2. rokem v "domácí posilovně" v garáži a nedám na něj dopustit - 16 + 24 kg z Dekáče, na pohodu, teď si koupím 32, tu tam nemají, takže díky za doporučení StrongGear. Jinak 24 tahám i na dovolenou Teď mě začaly bavit kombinace s barbell činkou.
ragu Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Ve čtvrtek jsem zrovna zkoušel TGU se dvěma KB v jedny ruce, protože ve fitku je KB jen do 28kg. Ve zkratce - nedělejte to, mám buď zlomenej prsteníček nebo je to vyron jako kráva.
moco Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Asi není potřeba zakládat nové vlákno, tak svůj dotaz hodím sem. Už pár let používám na sport Garmin Fenix 6 Pro. Jelikož jsem ale primárně Chronopacient, tak se “sporttester” dostane na zápěstí pouze výjimečně. Dvoje hodinky nosit určitě nehodlám a poslední dobou uvažuji nad pořízením náramku Whoop, pro sledování mé fyziologie (tréninky, spánek, regenerace, superkompenzace). Zdá se mi to jako ideální řešení a kombo s mechanickými hodinkami. Garmin bych nechal jen na kolo a specifické běžecké tréninky, kdy potřebuji sledovat displej (např. intervaly). Používá Whoop tady někdo a mohl by mi napsat jak se s ním žije? Díky. Kdyby byl zájem, tak můžu založit vlákno “Dlouhověkost”, kde sledování tělesných metrik patří. https://www.bodysolutionclinic.cz/blog/otestovali-jsme-sportovni-naramek-whoop-4-0 1
Milan156 Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března ad domácí posilovna: - designově mi celkem zaujalo tohle (ač to vnímám spíš jako fitnes než jako heavy posilovnu), resp. líbí se mi ta idea mít to někde v obýváku / pracovně, kde to nebude rušit (či se to může případně zabudovat do nějaké "skříně") a mít to po ruce, aniž by to mělo samostatně vyhraněnou místnost. Zatím je to to spíše o sondování zájmu, ještě neprodávají https://ampfit.com/
prky Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března V 10. 11. 2024 v 14:11, Pepino777 napsal: Chlapi používáte nějaké aplikace na zápis tréningu? Kdysi jsem používal Jefit, ale teď je free verze dost osekaná a hodila by se mi nějaká alternativa do které si můžu zadat cviky, počty sérií a opakování a jen si při cvičení zapisovat váhy. Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale narazil jsem na apku Fitnotes. Je taková minimalistická, ale zdarma, bez reklam a je vidět, že to dělal nadšenec.
Pepino777 Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Je to aktualni. Na nejaky cas jsem se vratil ke stronglifts 5x5, ke kterymu je primo appka, ale tohle vyuziju az prijde zase cas na zmenu. Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se