M.K. Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Díky za odpověď. Jo, ty zdroje jsou celkem jasný (akorát Tě lituju, že nebaštíš ryby, bez nich nemůžu bejt), jen jsem přemejšlel nad množstvím... Aspoň o tom Déčku ještě zauvažuj, jestli můžu radit
morepower Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února (upraveno) nojono, ryby prostě nejím, tak mi ani nechybí Ale taky třeba nejím čokoládu, pečený ani nepečený sladkosti, sušenky nic, nějak mi to nechutná. Zas jako miluju grilování, burgry, krkovici apod Vždycky si to omlouvám těžkejma dřepama, že jako když zaberu, tak pak můžu Edit: ty množství výše zmíněných jídel jako krůtí maso, sýry, nebo šunka jsou kolem 400-500g masa denně, balení syrečků má 200, sýry jsou po 100g, tak nějak, podle toho, jak to zkombinuju, skyr je třeba 350g atd Upraveno 17. února uživatelem morepower 1
Z. Paul Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Kdyby měl doma někdo nevyužitou osu /180+cm, 15 nebo 20 kg/, univerzál (ne spešl na DL, dřepovací nebo benchovou) v okolí Prahy nebo Loun, ujmul bych se jí V práci si děláme menší koutek na cvičení a než nám přijdou naobjednaný věci (což u nás ve firmě může trvat měsíce roky) tak se snažíme zařídit sami.
vzduch Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Pánové, je mi 60. Mám po TEP kolene, celoživotní sportovec. Na běhání už to není, procházky se psem, kolo, tenis, fotbálek občas, plavání mě nebaví. Chtěl bych začít nějak pravidelně, přiměřeně cvičit, nejlépe doma. Můžete mi doporučit nějaké posilovací cvičení nebo odkaz na literaturu, webovky,... Internet jsem prošel, ale jsou tam toho mraky. Díky
Prochy68 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Dulezity je taky, jaky vybaveni mas nebo planujes.
vzduch Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Nějaké gumy, válce, balanční podložku, lavičku, rotoped bych měl, ale spíš jsou to vše rehabilitační pomůcky. Do "činkárny" se mi už nechce. Má představa je silové cvičení tak 3-4x týdně, prostě udržet to chřadnoucí tělo v provozu.
Jochne Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna (upraveno) doporučil bych kouknout na youtube na domácí workouty, je tam toho mnoho i bez vybavení nebo jen s minimálním já jsem podle toho jel 20ti minutovku od BullyJuice Workout 20min full body videí má mnoho, zkus kouknout, třeba tě něco zaujme Upraveno 22. dubna uživatelem Jochne
vzduch Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Já před výměnou kolene sportoval až příliš, ale poté jsem strašně zlenivěl neb většinu sportů, které jsem provozoval, mi lékař nedoporučuje. Koleno je už celkem v pohodě a já se pomalu ke svým sportovním aktivitám snažím vracet, i když bych neměl. Nejhorší je ta hlava. Vím, že bych měl začít pravidelně cvičit neb roky jsou tady a tu schránku chci ještě nějakou dobu používat. Než na kolo, jdu raději se psem, než cvičit, tak raději na zahrádku. To jsem to dopracoval Ale já to dám!
Prochy68 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Já si naordinoval 3x tejdne silovej trénink a začínám v 5:30 ráno . Pak už jenom kopecky a turistika. Nic jinýho mi už na starý kolena nebere.
Prochy68 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna před 26 minutami, vzduch napsal: Co je u tebe silový trénink? Lavice, jednorucky, hrazda, kettlebell, nějaký gumy. 1
Prochy68 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Já si myslím, že silový trénink je na stáří nejdůležitější. 1
Frantik Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Jedině silovej. Chozeni s hulkama, rotopedy, procházky a podobny kardio picoviny jsou dobry pro lidi 90+. Ale po čtyřicítce jedu 4 x týdně silovej
vzduch Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Chlapi, tak mi poraďte silový bez činek, ty nemám rád. Já jsem spíš na kreativní sporty.
Prochy68 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna (upraveno) Něco se dá, ale v tom neposloužím. Proto jsem pořídil činky, hrazdu atd. Upraveno 22. dubna uživatelem Prochy68
Frantik Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna před 7 minutami, vzduch napsal: Chlapi, tak mi poraďte silový bez činek, ty nemám rád. Já jsem spíš na kreativní sporty. Ja jedu série 100 kliku, 100 dřepů a 100 sklapovacek. Plus jednorucky na ramena, bicaky a tricaky. Malý jednorucky na stinovej box. Apod.
Igicz Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna před 19 hodinami, vzduch napsal: Chlapi, tak mi poraďte silový bez činek, ty nemám rád. Já jsem spíš na kreativní sporty. A veslovací trenažer? Jedeš tam nohy, bachor, záda, ruce...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se