M.K. Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 1 hodinou, Moty napsal: nejlepší je si pivo nedávat Tak Ty jsi u mě skončil To bylo vyloženě házení perel sviním Ti něco radit... @Petr11 Být Tebou to neřeším do extrému - předpokládám, že cvičíš ze stejnýho důvodu proč jdeš na to pivko, tzn. aby sis užil život podle svých představ. A pokud vyloženě neleješ, tak dát si občas pár piv se nevylučuje s tím, že budeš smysluplně cvičit a mít dobrý výsledky Striktně vzato alkohol není zrovna stimulant anabolismu, ale v případě "aktivního amatéra" bych to jebal... (A litr džusu je podle mě kravina per se, protože ovoce dává smysl, když se jí, nikoliv pije.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 1 minutou, M.K. napsal: Tak Ty jsi u mě skončil To bylo vyloženě házení perel sviním Ti něco radit... Jak, proč, kde? A já byl přitom tak opatrnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Spíš není. Velmi ale velmi zjednodušeně se dá říct že "budováním svalů" (hypetrofie) nebo zlepšování výkonu z velké části probíhá v rámci regenerace po tréninku (v následujících hodinách až dnech). Je to proces, kterej vyžaduje čas a energii (z pohledu organismu). Zpracování alkoholu, tzn odbourávání etanolu, je taky proces vyžadující čas a energii. Tak si to zkus dát dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 14 minutami, M.K. napsal: Tak Ty jsi u mě skončil To bylo vyloženě házení perel sviním Ti něco radit... @Petr11 Být Tebou to neřeším do extrému - předpokládám, že cvičíš ze stejnýho důvodu proč jdeš na to pivko, tzn. aby sis užil život podle svých představ. A pokud vyloženě neleješ, tak dát si občas pár piv se nevylučuje s tím, že budeš smysluplně cvičit a mít dobrý výsledky Striktně vzato alkohol není zrovna stimulant anabolismu, ale v případě "aktivního amatéra" bych to jebal... (A litr džusu je podle mě kravina per se, protože ovoce dává smysl, když se jí, nikoliv pije.) Tak striktně vzato je lepší cvičit a chlastat než necvičit a chlastat, dost možná to bude lepší i než necvičit a nechlastat. Zkrátka správnej pohyb je dobrej nápad vždy když to jde. Otázka je, proč když už někdo musí pít alkohol, to nedělat aspoň trochu s rozmyslem. Ultrastriktní přístup ala žádnej alkohol a krabičky s jídlem jsem si pár let vyzkoušel a není to cesta, nicméně přístup jdu si dát pár piv cestou z fitka IMO taky ne, respektive viděl jsem to dělat dost lidí a většina se pak trápila tím, že po prvotních výsledcích a progresu už měsíce/roky stagnují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února tak 2-3 plzně jednou týdně ještě není chlastání, ne?Nebo aspoň máme o chlastání každý jinou představu. Mě šlo spíš o ten rozvrh fitka, zda lepší před tím pivkem nebo druhý den po pivku...prtž trénink 4xtýdně už vyžaduje můj timemanagement. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Kdyz si dam pivko po treninku, jsem rozbitej jeste dva dny a tak nejak to neni ono. Kdyz den pred treninkem, zadny extra negativa nepozoruju. Kdyz se jde den pred treninkem na to pivko pozdeji po praci, je ten trenink takovej linejsi, jinak celkem ok. Ale taky zalezi v jakou deni dobu to fitko navstivis, ja relativne brzo rano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Jednoduchá rada asi je - drž si rozumnej odstup od tréninku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února V 6. 2. 2024 v 14:23, Moty napsal: Jak, proč, kde? A já byl přitom tak opatrnej Ale nic - jenom jsem rádoby vtipně reagoval na Tvou výzvu nedávat si pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 4 minutami, M.K. napsal: Ale nic - jenom jsem rádoby vtipně reagoval na Tvou výzvu nedávat si pivo Vždyť jo, pochopil sem to už na začátku a chtěl sem být taky vtipný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Obecně kombinace alkoholu a cvičení mi nejde moc dohromady. (Pivko po obědě se nepočítá) Jakykoliv požití je zbytečný stresor pro organismus místo toho aby se tělo soustředilo na regeneraci musí se soustředit na odbourani alkoholu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Před hodinou, Moty napsal: Vždyť jo, pochopil sem to už na začátku a chtěl sem být taky vtipný To je tak, když se potkají dva duševní giganti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 3 hodinami, M.K. napsal: To je tak, když se potkají dva duševní giganti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Kupujete normalne permanentky, nebo cvicite s multisportkou? Pripadne tusite jak je to s tema doprovodnejma kartama? Zmenil jsem praci a o multisportku prisel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Multisport. Díky novýmu systému zdanění benefitů je doprovodná za 1600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února To je skoro dvojnasobek oproti minulemu roku. Moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února (upraveno) Když za mnou přišlo patnáctileté dítko, že zvedá ‘pade na benč’, rozhodl jsem se, že budu ještě chvíli nosit kalhoty doma já. Zahodil jsem tedy půlmaratonské kecky a vrátil se do fitka, do kterého jsem pět let nepáchl. První dva měsíce byly kruté, teď už si to užívám. Legrační je i nová komunita, mlaďáci jsou vystrojeni uzavřenými sluchátky, mobily, nenosí boty a co mě tenzí ani ručníky..zato na sebe lejou před vstupem levné deodoranty a ladí účes. Jakkoli cítím se na -20let, jen ta regenerace je delší. Upraveno 21. února uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února Jeden z duvodu, proc jsem si udelal skromnou posilovnu v suterenu :-). Castecne z casovych duvodu a castecne abych nemusel mezi lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 6 minutami, Dagoberd napsal: ......Legrační je i nová komunita, mlaďáci jsou vystrojeni uzavřenými sluchátky, mobily, nenosí boty a co mě tenzí ani ručníky..zato na sebe lejou před vstupem levné deodoranty a ladí účes. Jakkoli cítím se na -20let, jen ta regenerace je delší. Jojo Nezdraví to a priorita je selfíčkování před zrcadlem a okamžité sdílení na soc. sítě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 5 minutami, Prochy68 napsal: Jeden z duvodu, proc jsem si udelal skromnou posilovnu v suterenu :-). Castecne z casovych duvodu a castecne abych nemusel mezi lidi +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února před 8 minutami, Dagoberd napsal: Legrační je i nová komunita, mlaďáci jsou vystrojeni uzavřenými sluchátky, mobily, nenosí boty a co mě tenzí ani ručníky Mám stejnou zkušenost, ty ponožky nechápu, a že na každýho musíš koukat, aby Tě přes sluchátka zaregistroval a byl připraven odpovědět, kolik sérií ještě má, šílený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se