vzduch Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Místo fitka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna @vzduch kterej seš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna (upraveno) před 39 minutami, moco napsal: @vzduch kterej seš ty? Řidič tanku? Teď koukám pořádně, že to není tank... Upraveno 2. srpna uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Já už to mám dávno za sebou, ale jeden ze synků se v tom našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna @vzduch sloužil jsem na vyobrazené jednotce, tak proto se ptám a zdravím mladýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Chlapi v čem dřepujete a taháte? Já do teď cvičil na boso, ale začal jsem chodit do jiného fitka, ve kterém je pod nohama jen hladká podlaha, která mi v ponožkách poměrně dost klouže. Váhám mezi barefoot, klasické converse, nebo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 7 hodinami, Pepino777 napsal: Chlapi v čem dřepujete a taháte? Já do teď cvičil na boso, ale začal jsem chodit do jiného fitka, ve kterém je pod nohama jen hladká podlaha, která mi v ponožkách poměrně dost klouže. Váhám mezi barefoot, klasické converse, nebo?? Buď tebou zmiňované, nebo já nosím Skinners (větší pocit bosé nohy). Pak už jedině něco stabilního jako boty na Crossfit nebo Lifterské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Lifterské boty nedám. Zvykl jsem si na pocit bosé nohy a i ty converse mi trochu překážejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna (upraveno) @Pepino777 Zkus ty Skinners, stojí to litr a bosá noha zaručena . Navíc ta stříkaná "podrážka" vydrží dost. Upraveno 16. srpna uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna V 3. 8. 2024 v 10:22, moco napsal: @vzduch sloužil jsem na vyobrazené jednotce, tak proto se ptám a zdravím mladýho Jaks poznal, co je to za jednotku, nevidim zadne oznaceni.. podle povahy obrázků bych rekl, ze jsou to nejaci nadšení ženisté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna VÚ 5153 Přáslavice. https://72mpr.army.cz/aktuality Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Před cvičením se mi nechtěla hledat odměrka, tak jsem si omylem z dózy vysypal do před tréningového drinku asi 40 g citrulinu. Přeci to nevyleju.. Jako pocvičeníčko dobrý na to, že max. dávka je kolem 6 g. Uvidím co manželka večer až přijde z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Bude vůdcův stan,teda pokud to s Tebou nešvihne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 54 minutami, bohus76 napsal: Bude vůdcův stan,teda pokud to s Tebou nešvihne Zatím nešvihlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 3 hodinami, bohus76 napsal: Bude vůdcův stan,teda pokud to s Tebou nešvihne Nebo velké praní s blátem na hřišti ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října V 16. 8. 2024 v 12:07, Pepino777 napsal: Lifterské boty nedám. Zvykl jsem si na pocit bosé nohy a i ty converse mi trochu překážejí. V Decathlonu prodávají nějaké jóga ponožky, má to zespodu gumové Gripy, a celkem dobře to drží na čemkoliv. Ale ve výsledku je to jedno, protože to stejně pořád taham bicepsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října před 10 hodinami, moco napsal: Nebo velké praní s blátem na hřišti ) Velice na nic to vliv nemělo, bůh ví co do toho dávaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Zařadil jsem k posilovně jako kompenzaci jógu a je to super pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října před 26 minutami, moco napsal: Zařadil jsem k posilovně jako kompenzaci jógu a je to super pánové. O tom žádná. Ráno a večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října před 39 minutami, Jeronimo napsal: O tom žádná. Ráno a večer. Jako mám za sebou pár lekcí vedených hodinkami Garmin, ale s lektorem mám po cvičení daleko lepší pocity a tělo je lépe "vyzenované" - samozřejmě je to z důvodu, že pod vedením hodinek to není tak efektivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se