Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Prochy68 napsal:

@Pepino777 https://www.4fitness.cz/suroviny-obaly-odmerky-pytle/20-kg-pytel-proteinu-cfm-80-instant-syrovatkovy-p-127/

Já všechno bez příchutě, jediné když mě mladej něco dá se příchutí tak skousnu 😀

Pěkný balení, poprvé vidím protein s dvojitou funkcí: nejdřív s tím odcvičíš a pak to sežereš 🙂

Jinak Reflex Nexgen je koukám populární. Taky mi vyhovuje  ačas od času bejvá akce 2 + 1 zadax.

Upraveno uživatelem M.K.
Odesláno
před 37 minutami, Jeronimo napsal:

Teda Penco co si já tehdy pamatuju, tak byl hrozný. Z velké části rostlinného původu, snad byl hráškový nebo kukuřičný, nedalo se to rozmýchat, nechutnalo to. Ale nebyl drahý.

Teď sypu dlouhodobě konopný, bio, bez příchutě. Beru pětikilové balení. Je to takové hnusné zelené blatíčko. 

Já si pamatuju jen že to byly snad kilovky, ale chuť a z čeho to přesně bylo to už ne. Já mám výhodu že vypiju všechno, nedělá mi to problém a nepotřebuju příchutě.

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, Prochy68 napsal:

Já si vybavují, že za komára se tahal zvenku super protein, ale jestli to byl název výrobce nebo produktu to už si nepamatuju, a krátce po revoluci si pamatuju Penco

Po revoluci se taky prodával Laktofit protein. S vodou se to nedalo pozřít vůbec, s mlékem to bylo lepší, ale stejně to chutnalo jak mrtvej dinosaurus s tvarohem 🙈.

Odesláno

No jo. Pangamin, pivovarské kvasnice. Balení stálo snad sedm korun. Myslím, že se dá koupit i dnes, akorát to už cosi stojí. Nebo sušená hovězí játra. A jako kloubní výživa/kolagen vývar z hovězích kostí :D

Odesláno (upraveno)

Pangamin žeru, ne že bych ho nějak kupoval, ale zbyl mě po hafanovi tak ho dojidam. A vitalecitin, to snad bylo normálně v potravinách, takový kostičky velikosti Masox cca?

Upraveno uživatelem Prochy68

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...