Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Do rite, Ja taky nechodím do vlákna o zbraních a tam, kde je mistrem, tak jsem tajně doufala ze to stejné bude dělat on. Mýlila jsem se, mistrem je i zde :)

Olie

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Návštěvník Tada
Odesláno

Instant: Potřebuju podpořit od Olomouckého guru fitnesu gase :D Ináč nič.

Odesláno

Za ty prachy stačí starý dobrý monohydrát (ale musí se cyklovat, někdo to žere dva roky v kuse sa diví se, že už to není ono jako první dva měsíce)

Já ohledně suplementů nemám skoro žádné zkušenosti. Cvičil jsem 2 roky a nikdy jsem neměl problém se svalovou stagnací, tak nebylo třeba něco brát. Bohatě mi stačil tvrdej trénink, perfektní strava a kvalitní protein. smile_anim.gif

Pamatuju si, jak jsem jednou vypil vajíčko - řeknu vám, takle jsem nezvracel ani po flašce vodky.

Odesláno

Po 8 letech skoro nic nedělání jsem šel s kamarádem do fitka, dělá MMA a připravuje se na zápas...

GASi, ty jsi Tadův kamarád???

To vědět dřív, tak těch 1.200 flašek koupím někde jinde :suicide_anim:

Odesláno

Po cca 3 týdnech kreatinu denně + proteinu a sacharidů po tréningu mám na bicáku o 3cm víc jawdrop.gif Normálně jsem se toho lekl...ale síla se vrací pomalu :( záda už jdou, ale ten bench mi dává kapky... svalová regenerace mi osobně přijde dobrá. Ještě předělat jídelníček .

Přeji ostatním cvičencům mnoho zdraví :)

Odesláno

tak tak, zdravie je zaklad, niektore poskodenia su nevratne.. chvalabohu ma chrbtica drzi bez problemov.

trochu usmevu, dnes som to aj vyfotil, vzdy ma to pobavi. Kraken by rad robil zhyby, ale nedá sa, bo sódruzi z NDR zas nekde udelali chybu.. :) paty mam na zemi.

*v skutocnosti zhyby nie su moja domena. pri mojej hmotnosti je to teda skor za trest. obecenstvo nech si povsimne abdominaly dosledne obalene protinarazovou termoregulacnou vrstvou trvaleho neoprenu**. Mam k tomu aj tricko s napisom Starry Foterr :)

**normalne fotrovsky pupek. ale to predtym znie omnoho lepsie..

post-4112-043452800 1350780422.jpg

post-4112-046606300 1350780438.jpg

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Tak jsme se, vypadá to, konečně z fight clubu vrátili do posilovny:-)

Osobně si myslím, že shyb na rozvoj zádového svalstva není až tak důležitý. Já řadím výš přítahové cviky- jednoručky v předklonu, dvojruč podhmatem, "téčko", přítahy spodní kladky apod. Až zařazením a kombinováním těchto cviků sem dosáhl největšího rozvoje zádových svalů.

Při špatném provádění shybu se zbytečně přetěžuje ramenní kloub a trapéz, no a taky bicepsy samozřejmě. V současné době sem zařadil stahování horní kladky jednoruč a podhmatem se širokým úchopem. Výborný cvik je pullower s dvojručkou.

Odesláno

Instant, pěkná mučírna :smile_anim:

Shyby mám rád a fungujou. Možná je to tím, že nejsem vysoký.. asi menší páka. K rozvoji zad, u mě to funguje asi tak: Přítahové cviky v překlonu, veslování s kladkou ap. budují spíše hloubku svalů. Mrtvý tah objem a sílu. Kdežto shyby potřebuju k tomu, abych si vybudoval křidýlka "Véčko". Svého času jsem dělával série s opaskem a 20kg kotoučem. Ale jen před sebe, shyby za krk jsem nikdy nedělával. Kostra mě ani nepustí, jaby byl tento cvik fyziologicky nemožný. Kladky používám spíše na rozcvičení, nebo abych se dorazil.

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Instant, pěkná mučírna :smile_anim:

Shyby mám rád a fungujou. Možná je to tím, že nejsem vysoký.. asi menší páka. K rozvoji zad, u mě to funguje asi tak: Přítahové cviky v překlonu, veslování s kladkou ap. budují spíše hloubku svalů. Mrtvý tah objem a sílu. Kdežto shyby potřebuju k tomu, abych si vybudoval křidýlka "Véčko". Svého času jsem dělával série s opaskem a 20kg kotoučem. Ale jen před sebe, shyby za krk jsem nikdy nedělával. Kostra mě ani nepustí, jaby byl tento cvik fyziologicky nemožný. Kladky používám spíše na rozcvičení, nebo abych se dorazil.

Kéž by to bylo tak jednoduché:-) Tvar "křídel" je daný geneticky, jejich napojením, a nelze to nijak zásadně oklamat. Shyby určitě do tréninku zařadit. Za hlavu rozhodně ne. Při pohybu dolů nepovolovat ramena, tlačit lokty směrem dolů a co nejvíc pracovat zádovými svaly- lopatkami. Shyby ale určitě nebrát jako stěžejní cvik na budování velkých zádových svalů. Velká záda = těžké přítahy:-)

Odesláno (upraveno)

Když už je tu tohle téma,tak taky něco přihodím do placu.

Kdysi jsem tak chodil do posilovny a v podstatě mě k tomu dovedl můj bráška.

Já se na to už vybodnul,ale on si jede dál.

Přesedlal na silový trojboj a teď vyvádí

i

Dneska už bych se s ním prát nechtěl ,jak jsme to dělali jako kluci :sad01_anim: Upraveno uživatelem hejdik
Návštěvník pitrs182
Odesláno (upraveno)

:D

Dneska už bych se s ním prát nechtěl ,jak jsme to dělali jako kluci :sad01_anim:

Paráda! :smile_anim:

Upraveno uživatelem pitrs182
Odesláno

:D

Dneska už bych se s ním prát nechtěl ,jak jsme to dělali jako kluci :sad01_anim:

Palec nahoru, klobouk dolů.

Odesláno (upraveno)

Mně dost překvapilo, když jsem se dvěma o 10 let mladšíma klukama stěhoval gauč - nesli jsme ho ze schodů dolů naložit na auto. Oni dva nahoře, já sám dole - zvedl jsem ten svůj konec jednou rukou, oni dva vykulili oči a pak měli celé dvě patra s tím horním koncem co dělat, zatímco já jim to dole ještě vyvažoval, neb oni na to nějak nestačili - přitom jsem byl viditelně hubenější než oni. Říkal jsem si "fajn, kvůli tomuhle cvičím", ale přece jenom mi bylo divné, že je mezi námi takový rozdíl... nicméně MMA necvičím, takže nosím instantní klacek... zatím naštěstí nebyl potřeba, asi všechny pobudy odrazuje můj vzhled - ne že bych vypadal tak nedobytně, ale spíš to tipuju, že budím dojem, že si na mně nemají co vzít worried_anim.gif

Jinak teda Hejdíkův bráška punk.gif

Upraveno uživatelem Filip.J

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...