Frantik Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 20 ma normální. Tahle ve stroji bude mít o něco víc.
gas Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Nevíte, kolik může vážit samotná tyč na multipressu? cca 10 kg
pavel67 Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Nevíte, kolik může vážit samotná tyč na multipressu? Dá se spočítat: průměr x délka x 7,8 = hmotnost (platí pro zadané rozměry v decimetrech)
ViCo Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Ježiši, dostal jsem se k 5 let staré fotce sama sebe. Nepoznal bych se, fakt že jo.No řekněme, že to byla z větší části změna k lepšímu. Cvičíte mrtvej tah s bedernim pásem nebo bez?Nebo menší váhy bez a větší s? Nižšie váhy je relatívny pojem, ale VŽDY používam opasok, to vieš, zicher je zicher... A tyč na multipresse by samotná mala mať váhu klasickej bechpressovej tyče, apropo 20 kg... Samozrejme u niektorých výrobcov sa táto váha môže líšiť vzhľadom na účel použitia.
laskajefajn Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Tak po týdnu dnes zase nástup do "mučirny". Měl jsem zánět v rameni který mě byl odstraněn lidovým léčitelem Nevěřil jsem tomu a smál jsem se když jsem za ním jel ale pomohlo to.
kdojinej Odesláno 20. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 A čímpak tě vykurýroval? Musel jsi v rámci léčebné kůry třikrát odplivnout o půlnoci na křižovatce? Jíst ohon černého kocoura nebo tak něco?
SCIFI Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Energie kamaráde...energie... po týdnu se to vylečí i bez energie :-)
little_w Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 jo, woe, ale s energii uz za sedm dnu po týdnu se to vylečí i bez energie :-)
Trojan Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 cca 10 kg 10kg většinou vážej ty s konstantním průměrem a 20kg ty s rozšířenejma koncema. Ale nejlepší je se zeptat obsluhy Dneska jsem teda premiérově dal 150kg na DL, asi by šlo i 155 nebo 160 ale zatím to nechám. A kamarád mě pomalu ale jistě začíná předhánět. Ač jsem lépe geneticky vybaven, chodím 2x týdně, dávám si trochu proteinů po tréningu. On chodí 4-5x týdně a teda co do sebe nasype, to je síla. A je ochotnej tomu obětovat fakt dost finančních prostředků (rezavý posilky se mu nelíběj ) Nemohl by mi léčitel dát nějaká anabolická homeopatika? Nějak stagnuju na benči
Jeremy Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 10kg většinou vážej ty s konstantním průměrem a 20kg ty s rozšířenejma koncema. Ale nejlepší je se zeptat obsluhy Anebo vzít do packy jednoručku desítku, pak tu tyč a zavřít voči. Rozdíl mezi 10 a 20kg by měl pak poznat každej :-)
Ondoni Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Chlapi, používáte někdo posilovací kolečko? Začal jsem asi před dvěma měsíci a teď jsem na 3 sériích (3 x 10) za týden...ale jen v kleče...četl jsem, že příprava na to, aby to dal člověk ze stoje, zabere až tři roky...tak mě zajímalo, jestli tu s tím někdo nemáte zkušenost...
Z. Paul Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Chlapi, používáte někdo posilovací kolečko? Začal jsem asi před dvěma měsíci a teď jsem na 3 sériích (3 x 10) za týden...ale jen v kleče...četl jsem, že příprava na to, aby to dal člověk ze stoje, zabere až tři roky...tak mě zajímalo, jestli tu s tím někdo nemáte zkušenost... Osobně jsem to zkusil jednou a pleskl jem sebou o zem v posilovně to mají, ale do toho ložiska už jsou zacuchaný chuchvalce z koberce je to na ty břišáky aspoň dobrý?
Ondoni Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Osobně jsem to zkusil jednou a pleskl jem sebou o zem v posilovně to mají, ale do toho ložiska už jsou zacuchaný chuchvalce z koberce je to na ty břišáky aspoň dobrý? nejenom na břišáky (ruce, ramena, záda)...když jsem to zkusil poprvé (asi 3x se mi to povedlo), tak jsem se pak týden nemohl pořádně zasmát...takže bych řekl, že tohle cvičení má "svou váhu"
Návštěvník Radius Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Jedu doma 5-6x týdně, snažím se každou partii izolovat pro jeden den. Jednoručky mi vystačí skoro pro všechno, ale problém je se zádama, jedinný cvik je: opřený v předklonu rukou a kolenem o lavičku, druhou rukou přitahování jednoručky. Nějaký tip na další cvik na záada, když jsou jen jednoručky? Smířil jsem se, že kvůli zádům prostě budu muset jednou týdně vyrazit do posilky, alespoň na přítahy v sedě a horní kladku v sedě, protože to asi doma ničim nenahradim.
kdojinej Odesláno 21. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Chlapi, používáte někdo posilovací kolečko?Kdysi hodně. Při pravidelném cvičení to jde rychle nahoru. Akorát je třeba dávat pozor aby se člověk nějak nekroutil, nešpulil zadek nebo neprohybal záda.
MarcelG Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 (upraveno) Jedu doma 5-6x týdně, snažím se každou partii izolovat pro jeden den. Jednoručky mi vystačí skoro pro všechno, ale problém je se zádama, jedinný cvik je: opřený v předklonu rukou a kolenem o lavičku, druhou rukou přitahování jednoručky. Nějaký tip na další cvik na záada, když jsou jen jednoručky? Smířil jsem se, že kvůli zádům prostě budu muset jednou týdně vyrazit do posilky, alespoň na přítahy v sedě a horní kladku v sedě, protože to asi doma ničim nenahradim. pullover se zaměřením na "křídla" - lepší s velkou tyčí, ale s JČ to taky jde a funguje to ...a pokud máš lavičku polohovatelnou, lehni oporem o hrudník a JČ přitahuj směrem k hrudníku či břichu jako bys dělal přítahy v předklonu... Upraveno 21. února 2013 uživatelem MarcelG
Z. Paul Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Chlapy jak se jmenuje to kolečka teda? že bych si to pořídil domu sice chodim 6x týdně do posilovny ale tohle bych se vzal domu na večery k telce
SCIFI Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 ....Smířil jsem se, že kvůli zádům prostě budu muset jednou týdně vyrazit do posilky, alespoň na přítahy v sedě a horní kladku v sedě, protože to asi doma ničim nenahradim.kup si hrazdu a máš to když chceš jen kvůli přítahům do posilky. trvá to chvíli a cvičíš se svou vahou. mě bohužel praskla manžeta v rameni takže jsem už 5 týdnů bez cvičení :-(
Ondoni Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Chlapy jak se jmenuje to kolečka teda? že bych si to pořídil domu sice chodim 6x týdně do posilovny ale tohle bych se vzal domu na večery k telce Hledej jako "posilovací kolečko"...já ho kupoval před časem tady
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se