Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kazdy silikon je soucasti originalu. Zkus je nejak oddelit a nebude to to prave. Takze pokud mluvis o silikonech jako o fake, je jasne, ze si nikdy nemel zenu - original, ktere ty silikony vylepsili nejen fyzicno, ale udelali zazrak s jejim psyche. A mit takovou zenu v posteli, ktera si najednou veri a je si jista sama sebou, fuuuuu... Nadhera, doporucuji vyzkouset. Stejne, jako jsou hodinky, kterym svedci jen silikon, stejne jsou i zeny, kterym to s nimi svedci vic!

takze volnou asociaci se dostavame ke tomu, ze velky hodinky pridavaji chlapovi na psyche? kuwa, kdyby tak connery nosil DSSD, to by byly bondovky XXX-rated  :lol2:  :lol2:  :lol2:

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

nevedel jsem, ze burt reynolds hral v bondovkach? podle toho, co jsem se docetl, rekl broccolimu, ze -- g r i n g o -- (f*cking censorship ;)) bonda preci hrat nemuze...

anebo nekdo akoze UTFG? :)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

nevedel jsem, ze burt reynolds hral v bondovkach? podle toho, co jsem se docetl, rekl broccolimu, ze -- g r i n g o -- (f*cking censorship ;)) bonda preci hrat nemuze...

anebo nekdo akoze UTFG? :)

aha.

Odesláno

V jedné hospodě visí nad každým wc cedule se zněním zhruba... "Pánové, bez obav udělejte ještě jeden krok, Vaše přirození není tak dlouhé jak jste si mysleli. S díky uklízečka"

Odesláno

Zpět k tématu. Obvod zápěstí 17cm. 

Tady jsem myslel, že je to super. Krásné hodinky (42mm) , parádní kůže od Janka ...., ale na mojí ruku prostě velké. 

271072_3949518176184_496239613_n.jpg

Někdy to chce čas, pochopit, co je vhodná velikost ( 38mm) 

534554_4052818278622_676454932_n.jpg

a ještě více času k nalezení té opravdu optimální pohodlné velikosti (36mm)

61430_4309079965004_190075135_n.jpg

Odesláno

JaRooN : pokud vnímáš jako "hodinky s koulemi "  ty , které mají 42mm a více a nevhodný tvar pouzdra ( dlouhé rovné nožky, vystouplé dýnko), tak by se s tím dalo souhlasit. 

Odesláno

Chosef76: no vzdyt to rikam: poradna koule mezi dlouhyma, rovnyma nozkama :-) :-)

Ne, je fakt, ze kazde hodinky vyzneji uplne jinak. 42 muzou byt hnusne velike a 46 decentne prijemne. Proto nekupuji hodinky pres internet bez toho, abych si je predtim osahal nazivo...

Odesláno

Mně přijde, že se v přímé úměře k hodinkám čím dál tím více zvětšujou ženský v mém okolí...v práci a tak. To mě znepokojuje mnohem víc. Chose, ty IGENy jsou na Tvý ruce, jak kdyby se na ní narodily.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...