Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nosím hodinky od 32mm do 50mm. A průměr vůbec neřeším. Zápěstí mám spíše menší. Vždy záleží na tom jaký mají hodinky `příběh`. Starost o to zda jsou hodinky hezké nebo velké\malé nechávám na okolí. A je pravdou, že mě jejich názor vůbec nezajímá protože je nezajímají zase hodinky. A na příklad Orient dělá velké průměry už desítky let ...

Odesláno

VAZNE? rozdil mezi kategorii "male" a kategorii "normalni" je cely jeden milimetr? Páááni....

33mm - malé
34mm - normální
36/40mm - ideální
víc jak 40mm - velké

Odesláno

To máš pravdu, ale když si představím jeho zápěstí, tak ta tabulka je dost reál. :cheers:

To je jasny. On ji vytvoril podle sebe a pak ji zde prezentoval jako "obecny standard"  :lol2:  Jako to ostatne delal se vsim, co vzeslo z jeho hlavy  :lol2:

Odesláno

Škoda, že jsem neměl tu čest :). Zaregistroval jsem jeho aktivitu jen ve vlákně o zbraních, čemuž jako veskrze mírumilovný člověk absolutně nehovím ...a přišel mi dost "vostrej" . 

Odesláno

Škoda, že jsem neměl tu čest :). Zaregistroval jsem jeho aktivitu jen ve vlákně o zbraních, čemuž jako veskrze mírumilovný člověk absolutně nehovím ...a přišel mi dost "vostrej" . 

Vostrej je slabý slovo  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...