Skipi Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Je to parádní! Díky Longu za Tvou ochotu. Pro kluky to bude jistě hezká vzpomínka.
Gustaf Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 je to parádní věc...super. Hezká památka....Díky Longu
Chorche Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Zlatníka logo asi trochu pozlobilo ale hlavně, že se to povedlo. Je to krásné, moc krásné, díky Míro!
montemar Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 krásný... jen... nejni to rytí trochu "od ruky" ?
ricous Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Super, ale taky mi přijde to vyrytí nějaký amatérský... Třeba je to ve skutečnosti malá ploška a nevypadá to tak.
long Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Klucí to je od nás všech za naše peníze a s naším logem.Jen jsem si dovolil to zařídit a dotáhnou to do konce. Zlatník si s tím poradil dobře, ale rytec se vyřádil, jelikož jsem to nechtěl nechat udělat laserem, ale chtěl jsem nějakou přidanou hodnotu v podobě ruční práce.
long Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 (upraveno) Super, ale taky mi přijde to vyrytí nějaký amatérský... Třeba je to ve skutečnosti malá ploška a nevypadá to tak. Richarde já sem to prznil špendlíkem a kladívkem sám ( uf jsem odhalen) Nebojte klucí na denním světle a v té velikosti to vypadá moc hezky. Jo !!! Upraveno 10. prosince 2012 uživatelem long
cretino Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Pani, parada - som hrdy na celu tuto akciu a vsetka cest vsetkym zucastnenym
ricous Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Richarde já sem to prznil špendlíkem a kladívkem sám ( uf jsem odhalen)Já tipoval kružítko... No jak jsem psal - ve skutečnosti to zřejmě bude vypadat líp.
montemar Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 možná měl rytec ... trochu pod kůží ale to je ta přidaná hodnota
habadej Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Skvělá práce. Klukům budou řetízky neustále připomínat čemu jejich táta zasvětil část svého života a možná časem na něj navážou a přivítáme tu nějakého Giliuse juniora.
African Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Pěkná památka, mě se líbí moc" Výborná práce kluci
cody Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Asi napis bude mit kritiky, ale me se to takhle libi. Laserem by to nebylo tak osobni, navic co jeden vidi jako vadu druhy jako pridanou hodnotu. Libi se mi to moc.
Eman2208 Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Mě se to moc líbí, co kus to originál a tak to má u vzpomínkové věci být. Jde o to, že to evokuje vzpomínku, což bylo účelem. Všem zainteresovaným patří veliká
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Ahoj kolegáčci, chci jen ukázat co od nás dostanou Gilovi kluci pod strom.Je to Gold, echt ´Gold, ale není teda po dědovi. Je to ruční práce Jen můj zlatník na začátku zcela nepobral ten nápis na destičce. Doufám, že to pro ně alespoň trochu připomínka slušných lidí odsud a také samozřejmě na tátu.Díky, za mně
JimmyTulip Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Pánové jsem tu jen chvilku a nestačím zírat. Každý den si říkám, že je to v týhle zemi čím dál tím horší, samej závistivec, zloděj, křivák a já nevím co. Pak se dostanu na tohle forúm, kde vidím věci jako tohle nebo "pomoc starému pánovi" a říkám si, že to snad ještě s tou naší zemí tak špatné není, když jsou tu lidé jako Vy, chtěl bych Vám poděkovat, že jste mi ukázali, že se to v týhle zemi ještě může někam posunout. Jinak vím, že už je asi pozdě, ale rád bych taky nějak přispěl svou troškou do mlýna, mám doma nějaké hračky (lego bionicle a tak) a už pro ně nemám využití a myslím, že by mohly udělat radost. Ještě bych to kdyžtak probral, aby ty hračky nebyly nějak rozbité nebo nekompletní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se