Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajdi si na Chodov a vedle Desigualu ob jeden obchod je Celio. Francouzská značka jen pro chlapy. Vůbec jsem to neznal ale byl jsem nadšenej. Ceny dobrý a fakt hezký hadry. Koupil jsem si oblek (cca 5k) který mi seděl líp než u Blažka a ještě koupil hezký kežl manžestráky který jsem od základny neměl na sobě a teď jsem z nich nadšenej (1700) a nějaký košile kolem litru. Jako fakt mě ten obchod nadchl. Mají ještě prodejnu na Smíchově a ještě někde.

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pro oblek do 5 si zajeď do Štěrbohol do fashion outlet arény. Za 5 tam určitě něco bude, ať už Blažek nebo něco jiného. Koukej na složení. Chce to co nejvíc vlny.

Odesláno

Jestli můžu doporučit tak si zaleť do Londýna, na Oxford street. Super ceny - platil jsem cca. 6tis Kč za obleky, které u nás stojí přes 30tis, kč, a můžeš kombinovat velikosti kalhot/saka.

Odesláno

Pro oblek do 5 si zajeď do Štěrbohol do fashion outlet arény. Za 5 tam určitě něco bude, ať už Blažek nebo něco jiného. Koukej na složení. Chce to co nejvíc vlny.

Dají se tam koupit rozumné věci v JEREM, Carlo Caddeo a Speers London. Vše pouze pánská móda.

Odesláno

Přidám se k Reddovi. Taky doporučuji Outlet ve Šterboholích. Před půl rokem jsem tam kupoval u Speers oblek z vlny 120 - opravdu kvalivní oblek za neuvěřitelných 3,5 K. U Blažka bych za něj dal 10ku. Pár kolegům se ten oblek líbil a mysleli, že stál tak tu 10ku. Byli šokovaní, že byl za 3,5. Teď je tam mají asi za 5K, ale i tak je to dobrý poměr cena/kvalita.

Odesláno

já jsem si u bilboardu řekl, jestli to náhodou nemáš jako vedlejší bysnys, takového koníčka...:)

To by byl hodně smutnej koníček, viz příklad složení 45% vlna, 30% polyester, 25% viskóza...

Odesláno

To by byl hodně smutnej koníček, viz příklad složení 45% vlna, 30% polyester, 25% viskóza...

Byl jsem se v tý prodejně Bandi na Budějárně podívat (líbil se mi totiž jejich web) a je to fakt hodně low cost řešení. Nevybral bych si tam nic, ani kdyby to rozdávali zadarmo. Špatný materiál, archaické střihy, mdlé barvy a na všem bylo na první pohled vidět, že je to hodně, hodně levné. Možná kdybych potřeboval někde vzbudit soucit, tak bych u nich něco nakoupil.

Odesláno

Byl jsem se v tý prodejně Bandi na Budějárně podívat (líbil se mi totiž jejich web) a je to fakt hodně low cost řešení. Nevybral bych si tam nic, ani kdyby to rozdávali zadarmo. Špatný materiál, archaické střihy, mdlé barvy a na všem bylo na první pohled vidět, že je to hodně, hodně levné. Možná kdybych potřeboval někde vzbudit soucit, tak bych u nich něco nakoupil.

Třeba do rakve dobrý ne? :D

Odesláno

podle me maji v US trosku posunuty cislovani oproti tady, ja od Hilfigra v US tricko M, kdezto v CR L

u kosil nemuzu srovnavat, protoze v US jsem kupoval casual fit a v CR slim fit, takze nemam prime srovnani, ja bych se toho zaslani u hadru bal. Co je cloveku platna pekna kosile, kdyz mu pak nesedi...

Známej kupuje košile přes internet. Nosí Hilfingera a "pólistu". Ozkouší si to tady na krámě, zjistí velikost, a pak objedná přes net z ciziny a vyjde to cca o 30% levnějc. Tím nemyslím fejky, ale origo, ale z ciziny. Jo, "značky" jsou tady dost předražený...

Dělá to někdo podobně?

Odesláno

Předem omluva za x-krát opakované téma... ale ony ty starší jsou už tak nějak mrtvé...

Když už mám nějaké ty oblekovky (myšleno hodinky), zvažuji, že bych si k nim mohl koupit taky nějaký ten oblek :-)

Odjinud, co tak zkusit Sandyho? Jezdí do Friends Coffee House. Ušije ti naprosto vše a i iniciály můžeš mít na rukávech od košile.:-)

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10249971631-ekonomika/212411058390517/

http://mujoblek.cz/

Odesláno (upraveno)

Odjinud, co tak zkusit Sandyho? Jezdí do Friends Coffee House. Ušije ti naprosto vše a i iniciály můžeš mít na rukávech od košile.:-)

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10249971631-ekonomika/212411058390517/

http://mujoblek.cz/

A na kolik může takový oblek, popř. košile ze slušného materiálu vyjít?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno (upraveno)

O ceně 2.500Kč mluvil doktorand, který si nechal šít oblek, když byl v Číně. Nebo se pletu?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

http://mujoblek.cz/fungovani/

A ve videu borec říká, že ho ukecal na 2.500,-.

V záložce "jak to funguje" píšou: "...Oblek na míru můžete mít i za cenu nižší než kolik zaplatíte za běžný konfekční oblek v obchodě. (Například oblek z vlny v provedení super 120s s příměsí kašmíru stojí přibližně 325 EUR, což je zhruba 8.000 Kč včetně dopravy)...".

Odesláno

o obleku z Číny už jsem něco četl...

V Cine, konkretne v Shanghaji je kousek od Nanpu bridge cely obchodni dum kde jsou stovky krejcich. Doporuceno mistnimi. Vysledek skvely, zejmena kosile jsou uzasne. Nedoporucuju nechat si sit v kramcich v metru nebo nekde bez referenci, kvalita je nizka.

Tady jsou prikladne moje miry a objednavka dvou obleku a 3 kosil za dohromady 1300 Juanu tedy cca 4000Kc. Jakmile te jednou omeri, staci jim uz jen zavolat/napsat a dosiji ti co chces. Posta je levna.

Dnes tam navic clovek vubec nemusi fyzicky jet. Staci se nechat zmerit doma. Existuji tradingove spolecnosti u kterych si obleceni z Ciny, Hong-Kongu ci Indie objednas na zaklade za jen o malo vyssi ceny. Hledej 'oblek z Ciny'.

106778_vizitkakrejcishanghai.jpg

106779_miryoblek.jpg

Odesláno

A na kolik může takový oblek, popř. košile ze slušného materiálu vyjít?

V letošních cenách (Sandy tu byl naposledy před cca měsícem) oblek kolem 11k CZK z velmi slušné látky, košile snad fixně za 50 EUR za kus.

Odesláno

tie Sandyho ceny su konecne, alebo na colnici mi k tomu este vypocitaju clo a dph ? Zrejme to cele zaplatim vopred, ako sa chovaju colnici ked zachytia balik s oblekom bez dokladu o kupe ?

Odesláno

Známej kupuje košile přes internet. Nosí Hilfingera a "pólistu". Ozkouší si to tady na krámě, zjistí velikost, a pak objedná přes net z ciziny a vyjde to cca o 30% levnějc. Tím nemyslím fejky, ale origo, ale z ciziny. Jo, "značky" jsou tady dost předražený...

Dělá to někdo podobně?

Ja bych se asi stydel, nekde si neco zkouset, nic nekoupit a pak to kupovat z netu ...

Odesláno

tie Sandyho ceny su konecne, alebo na colnici mi k tomu este vypocitaju clo a dph ? Zrejme to cele zaplatim vopred, ako sa chovaju colnici ked zachytia balik s oblekom bez dokladu o kupe ?

Ne. Když to zachytí, tak doplatíš vše potřebné...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...