Radimk Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No uběhlo kus času-jak pokračuje spor o Prim? Možná by to zajímalo víc lidí, jelikož a protože MPM Prim zaplavují trh!!
Wachn Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 V tom případě si ve sporu věří minimálně tak jako Elton, jinak by se drželi zpátky, ne? Ale je fakt, že číňan nebere ohled vůbec na nic a je mu jedno, kdo má na co licenci nebo právo Sem by se hodil nějaký rasistický výkřik
noname Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No to je hnus. Vždycky mě to překvapí. Přitom vyrobit hnusné hodinky stojí skoro stejně tolik, jako vyrobit pěkné. Cena dobrého návrháře by pro výrobce neměla hrát až takovou roli. Ale možná je to tím, že cílová skupina něco takového chce a že se jí to dokonce líbí.
Prokop Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 To RadimK: Zaplavují trh? Snad tržnice, protože většina hodinářství už dnes má personál o stejné odborné kvalitě jako v tržnicích. Jinak by si také trošku hleděli svého řemesla a nezasviňovali si krámy takovýmhle materiálem. To Wachn: A možná je to tím, že už ví, že jejich dny už jsou sečteny. Snaží se teď vypráskat zásoby, dokud se ještě někdo nechá zblbnout. Bohužel! Je mi těch lidí líto, sami vidíte co to je za hodinky. To ani nestojí za hlubší komentář.
kubson Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 videl jsem tyhle hodinky vystavene vedle Zeno basel v serioznim zlatnictvi.. no nekupte to kdyz je k tomu prupiska zdarma
PEtrS Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 V HK jsem tyhle "Primky" videl v hodinářství vedle hodinek Rado a Omega...
georg Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 99 lidí ze 100 nejspíš neví o sporech kolem značky Prim a stejně tolik jich možná hřeje u srdce, jek je "jejich" značka hodinek vedle švýcar, že jako jedna z mála českých firem ještě existuje. Z této nevědomosti těží nekalá konkurence. Ale co bude ve chvíli, kdy Elton spor definitivně vyhraje? I v těchto obchodech zmizí značka Prim? A zůstanou "jen" Rado, Omega, Zeno, ...
JJ Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 georg: no já bych řekl, že v Neustadtu už teď smolí návrhy na inzeráty ve smyslu "Pravé PRIMky jsou jen jedny" a minimálně část těch výloh nakonec prázdná nezůstane :-)
Prokop Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 To JJ: Mýlíte se! Žádnou kampaň tohoto druhu nechystáme. Přemýšlíme nad úplně novými formami komunikace se zákazníky. Problém není v tom, že by se nám nelíbilo mít naše hodinky vystavené vedle Rado, Omega atd. Problém je v tom, že prodejci zatím moc nedokáží kvality našich hodinek prodat. V kvalitě prodejního personálu se bude muset hodně udělat. To neznamená, že bychom odmítli prodejce, který by měl opravdu chuť naše hodinky prodávat a měl obchod na nějakém atraktivním místě.
Radimk Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 no viděl js em MPMPrimky už ve dvouhodinářstvích! A opravdu se nekrčily v koutě! Je fakt že to byly obchody s hodinkami do 1000 Kč. Ale přez to! A navíc Jejich dodávka co zaváží zboží je hrdě popsaná PRIM!!
Prokop Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 Nehodlám se aktivitami MPM zabývat. Je to pro mne ztráta času. Ověřil jsem si, že české soudy nejsou schopny ochránit ani naší firmu, ani mé privátní zájmy. Čerstvá zkušennost. Představa, že český soud rozhoduje na základě faktů a důkazů je fakt z říše pohádek. Řekl bych, že to tahají pohledem z křišťálové koule. Naštěstí šlo o spor osobní, takže značky PRIM se to netýká.
georg Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 Nehodlám se aktivitami MPM zabývat. Je to pro mne ztráta času. Ověřil jsem si, že české soudy nejsou schopny ochránit ani naší firmu, ani mé privátní zájmy. Čerstvá zkušennost. Představa, že český soud rozhoduje na základě faktů a důkazů je fakt z říše pohádek. Řekl bych, že to tahají pohledem z křišťálové koule. Naštěstí šlo o spor osobní, takže značky PRIM se to netýká. Zde bych si dovolil připomenout slova zpívajícího právníka I. Jahelky: ... a vážený soud se nenechal zmást ani platnou právní úpravou ... Prime, fandím vám a držím palce.
Prokop Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 Díky za podporu, aspoň člověk ví, že svou práci nedělá jen pro sebe. Moc si toho vážím!
letec Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 je to hnus...... o Becherovku a Budvar se stat stara jako o rodinne stribro........ ale to co je ceske republice nejblizsi ( strojarina a um nasich otcu) je na okraji zajmu :-(( i já držím palce aby se podarilo vyhrát vsechny spory
PanzerBear Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 je to hnus...... o Becherovku a Budvar se stat stara jako o rodinne stribro........ ale to co je ceske republice nejblizsi ( strojarina a um nasich otcu) je na okraji zajmu :-(( i já držím palce aby se podarilo vyhrát vsechny spory To vis. Chlast - slast
Radimk Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 Prime to znělo jako pověstná flinta do žita!!!! To snad ne!!! Já ( když už jsem serozhodl investovat do PRIMek) potřebuju vědět, že budu mít perspektivní výrobek od perspektivní firmy! Pesimistické nálady nejsou na místě- hlavu vzhůru!! Jak mi kolega říká- "konečný úspěch je lemován řadou dílčích neúspěchů. a do cíle přijdou jen ti, které to nenasere a neodradí" konec citátu. Strašná pravda Brrr.
Pachollini Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 Existence šmejdů se stejným jménem IMHO snižuje hodnotu značky Prim. Takže velmi držím palce, aby se je podařilo zastavit.
gutav.lolo Odesláno 16. února 2006 Nahlásit Odesláno 16. února 2006 ani neviem ze bola nejaka gruppe v ostrave alebo co:-((( nebolo by lepsie umiestnovat nejake akcie primu na web primu priamo ako na to narazit nahodou v diskuzi??????????????????????? tiez by som sa chcel napr.zucasnit!!!!! zamysli se prime:-( )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Prokop Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 To RadimK: Nejsem si vědom, že bych jakkoliv rezignoval. Jen už se nechci zaobírat otázkami spojenými s s pokoutnými aktivitami kteréhokoliv člověka bez fantazie, který nedokáže nic jiného než parazitovat. To gustav.lolo: Nebyla to mnou organizovaná akce. Organizovali si to sami účastníci tohoto fóra, a proto byla prezentace této akce dostupná jen na chronomagu. Určitě však není poslední akcí tohoto druhu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se