haky73 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 (upraveno) Tak konečně sem můžu i já přidat svůj příspěvek se svými novými hodinkami. Někdy v září (možná i koncem srpna) jsem zde založil vlákno abych si nechal poradit a jak to tu bývá zvykem, nedodržel jsem svůj stanovený limit a překročil ho skoro dvojnásobně.Nicméně chtěl jsem trochu pořádný hodinky a nutno podotknout, nebyl to můj prvotní favorit ale když jsem se pak začal o Omegy zajímat a bylo vymalováno.Pak už jsem jenom řešil jaký model by mi sedl nejlíp a přiklonil jsem se k tomuto.Má cesta k hodinkám je vcelku kuriózní v tom světle, že jsem nejdříve viděl v Turecku snad tuny replik až jsem se do hodinek zamiloval natolik, že už na dovolené jsem žhavil internet a hledal jsem co opravdovýho by se mi na ruce líbilo. Tehdy jsem skončil na ML Masterpiece řadě, model tuším Chroneo, pak pokukoval po Pontosech.Fotil jsem to potají, (mojí jsem ještě neřekl že jsem si koupil "ježíška") takže fotky zkusím nahodit lepší snad po vánocích (dám si to pod stromek a fakt až po vánocích je budu nosit) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. listopadu 2012 uživatelem haky73
Daemonultimate Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 (upraveno) Tady musim bejt první ,velká gratulace,víc psát nemusim.Hodně si jich užívej,stojej za to. Upraveno 15. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Gratuluju a obzvlášť ta první fotka je naprosto dokonalá, parádní- super nasvícení ( prostě velice zajímavá kombinace ).
African Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Super, tady se s těma Omegama roztrhl pytel letos Velká gratulace k parádnímu kousku, jsou krásný, tak ať slouží
StanoBare Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Pamätám si tvoje vlákno o výbere. Výsledok je nádherný, jedné z naj chrono.
brownwld Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Omega nějak jede :) Velká gratulace, jsou super
lastam Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 (upraveno) Pecka! paráda, vítej do klubu nových PO, jsou parádní, si taky říkám jestli nevyzkoušet ještě ty chrona... Upraveno 15. listopadu 2012 uživatelem lastam
Moty Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 WOW, WOW, WOW veliká pecka, OMEAG vlna jede, čumím, super budíky, to bych asi nevydržel ještě měsíc a něco čekat, ale můžeš se potají chodit kochat:smile_anim: Kde´s kupoval, esli to není tajne?
Johny111 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Tak toto som nemal vidieť, po tých fotkách je to v ... Budem si musieť chroná vyskúšať na vlastnej ruke, ale aj tak som už stratený, chronobundus sa prebúdza ... Srdečná gratulácia k perfektným hodinkám. Mohol by si potom napísať niečo o ich presnosti, akú odchýlku budú mať za deň.
haky73 Odesláno 16. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Kde´s kupoval, esli to není tajne? Není to nějak tajný, kupoval jsem to od klenotníka z Třebíče. Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem haky73
IzTaPa Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Gratulace, opravdu pekny kus. Pevne nervy, at vydrzis az do vanoc je nevytahnout z krabice! :-)
Leviathan Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Fiha...... Bicompax chrono je naj....Ja som z nich bol nadseny, ale potom ma odradila vyska puzdra. Pre mna prilis vysokoe. Inak hodinky Krasne. blahozelam.
belkov Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Parádní kousek ale do Vánoc bych to nevydržel.
Kristian.nov Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Tak to je myslím první kalibr 9300 na fóru! Velká gratulace!!!
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Z profilu je to megamrcha, žádný oblekový tintítko.Designově moc povedený. A ten bicompax tomu nahrává.
panedge Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Ty dva budíky jsou akorát,krásný chrona,dokonalost,gratuluju
FraK Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Nádhera. Úplně ti je závidím. Velká gratulace!
gougy Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Super kousek, gratuluji! - do Vánoc daleko, fakt DALEKO
haky73 Odesláno 16. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Parádní kousek ale do Vánoc bych to nevydržel. alespoň si přečtu pořádně návod, bude trochu času
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se