Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak konečně sem můžu i já přidat svůj příspěvek se svými novými hodinkami. Někdy v září (možná i koncem srpna) jsem zde založil vlákno abych si nechal poradit a jak to tu bývá zvykem, nedodržel jsem svůj stanovený limit a překročil ho skoro dvojnásobně.

Nicméně chtěl jsem trochu pořádný hodinky a nutno podotknout, nebyl to můj prvotní favorit ale když jsem se pak začal o Omegy zajímat a bylo vymalováno.Pak už jsem jenom řešil jaký model by mi sedl nejlíp a přiklonil jsem se k tomuto.

Má cesta k hodinkám je vcelku kuriózní v tom světle, že jsem nejdříve viděl v Turecku snad tuny replik až jsem se do hodinek zamiloval natolik, že už na dovolené jsem žhavil internet a hledal jsem co opravdovýho by se mi na ruce líbilo. Tehdy jsem skončil na ML Masterpiece řadě, model tuším Chroneo, pak pokukoval po Pontosech.

Fotil jsem to potají, (mojí jsem ještě neřekl že jsem si koupil "ježíška") takže fotky zkusím nahodit lepší snad po vánocích (dám si to pod stromek a fakt až po vánocích je budu nosit)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem haky73
Odesláno

Gratuluju a obzvlášť ta první fotka je naprosto dokonalá, parádní- super nasvícení ( prostě velice zajímavá kombinace ).

Odesláno

WOW, WOW, WOW

veliká pecka, OMEAG vlna jede, čumím, super budíky, to bych asi nevydržel ještě měsíc a něco čekat, ale můžeš se potají chodit kochat:smile_anim:

Kde´s kupoval, esli to není tajne?

Odesláno

Tak toto som nemal vidieť, po tých fotkách je to v ... Budem si musieť chroná vyskúšať na vlastnej ruke, ale aj tak som už stratený, chronobundus sa prebúdza ...

Srdečná gratulácia k perfektným hodinkám. Mohol by si potom napísať niečo o ich presnosti, akú odchýlku budú mať za deň.

Odesláno (upraveno)

Kde´s kupoval, esli to není tajne?

Není to nějak tajný, kupoval jsem to od klenotníka z Třebíče.

Upraveno uživatelem haky73

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...