Přejít na obsah

Chronoshop.cz

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 509
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Děkuji Chronoshopu za včerejší skvělou a profesionální akci k zavedení značky do portfolia. Jsem rád, že jsem u toho mohl být.

Přidávám se svolením pár fotek - snad jsem hodinkám moc neublížil. Zpracování je excelentní a v poměru s cenou v dnešní době i nadstandardně filigránské.

Jsou naprosto perfektní úplně všechny, několikrát jsem se zamiloval :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kontiki Four hands aj so zmysluplnou dekoráciou sú výborné, veľmi osobité. O stupeň decentnejšie Kontiki s dátumovku takisto.

Poprosím pre uistenie sa:

1. Čierna verzia Kontiki Four hands XXL má v strede rovnaký dekor ako u verzii krémovej resp.striebornej? 

2. U Kontiki Four hands XXL je u kovového ťahu a black textil rovnaká cena. Tak to platí? Lebo vačšinou s ťahom býva drahší.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem byl na "kontrolu" v chronoshopu. Hodinky tam maji krasne, eterna pecka! Obsluha v podobe Z super, uz se lepsi i ta naplava s placackou na hlave, sice furt nic moc nevi, ale dohani to drsnym zjevem :D diky kluci za ochotu

Kuba se v Práglu neholí? V kraji byl vždy do hladka :) ty vintážní kontiki eterna maticy jsou super, archetypální typ pouzdra!

Odkaz ke komentáři

Jojo, že jsem víc nefotil Tangaroa mě mrzí. Už nebylo světlo. Jsou to takové drsné až expediční oblekovky. Mají úžasné pouzdro.

Pro mě černý kůň stáje, což mě samotného udivuje. Ale mají obrovské charizma.

A ten textilní řemen na KonTiki je krásný a křížový steh k tomu úžasně ladí.

Odkaz ke komentáři

Kontiki Four hands aj so zmysluplnou dekoráciou sú výborné, veľmi osobité. O stupeň decentnejšie Kontiki s dátumovku takisto.

Poprosím pre uistenie sa:

1. Čierna verzia Kontiki Four hands XXL má v strede rovnaký dekor ako u verzii krémovej resp.striebornej? 

2. U Kontiki Four hands XXL je u kovového ťahu a black textil rovnaká cena. Tak to platí? Lebo vačšinou s ťahom býva drahší.

Ad 1. Černá verze KonTiki Four Hands XXL má středový vzor stejný jako modely KonTiki Date, tzn. kontury atolu Raroia.

Ad 2. Upřesní kubson (nejsem si jistý, jestli tam není chyba)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...