Přejít na obsah

Chronoshop.cz

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 508
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 44 minutami, Flipik napsal:

Jenom aby už nebyly za hranicemi 😒

To je samozřejmě možný, ale dosah místní komunity je podle mě celkem velkej (částečně i zahraniční) a něco se objevit může. Statisticky to asi nebude zrovna "na jistotu", ale nikdy nevíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 55 minutami, Jeronimo napsal:

Ta diskuze pod článkem je taky k zblití. 

Na Novinkách jsou obecně diskuze k zblití …. ale teď jsem koukal 39 příspěvků v té diskuzi. A ne všechny jsou dementní. Berte to tak, že pár blbů se vždy najde …. 

ale kluků z Chronoshopu je mi teda fakt líto. To je na palici.

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Otto napsal:

Na Novinkách jsou obecně diskuze k zblití …. ale teď jsem koukal 39 příspěvků v té diskuzi. A ne všechny jsou dementní. Berte to tak, že pár blbů se vždy najde …. 

ale kluků z Chronoshopu je mi teda fakt líto. To je na palici.

Jako jeden nebo dva co to chápou jinak samá negace a nepřející svině, jinak se to nazvat nedá…

IMG_0711.png

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, Jeronimo napsal:

Robert Ryška bude vyloženě hater kterému stará nedala a šel se pobavit jinam. Ale jinak je to zrcadýlko společnosti, tak jako soc. sítě. Žádní jednotlivci, ale 50/50. 

Naprosto s tebou souhlasím 😔

Odkaz ke komentáři

Držím palce Chronoshopu ať to co nejdříve překlene, je to nepříjemné. Příště asi hodinky do trezoru, každý den.

Vzhledem k tomu, že to bylo hodně hodinek, ne úplně nejdražších značek, tak si myslím, že se dřív, nebo později nějaké vyloupnou buď tady, na bazoši, nebo na CH24. Protože se to dostane k lidem, kteří se toho budou chtít nějak zbavit a směnit za peníze. Chce to hlídat výrobní čísla a “kluci z Chronoshopu” by tady měli dát seznam ukradených hodinek včetně SN, ať je čeho se chytit, samozrejmě až rozchodí tu hrůzu.

Co jsem zaslechl, tak Deal Ostrava bylo vykradeno snad 3x, nebo 4x a když jsem tam jednou byl před “zavíračkou”, tak zrovna uklízeli Béčka a snad myslím TH, takže asi stejný případ a taky asi poučení z minulých situací.

Pojišťovny jsou jeden velký podvod, protože už z logiky jejich výdělků chtějí plnit co nejméně, nebo nejlépe nic. Osobně jsem před mnoha lety (cca 2007-2008) zažil situaci, kdy oficiálně z ČP napsali, že buď nebudou plnit z havarijního nic (vše bylo splněno a plnit měli), nebo něco uhradí, ale zároveň budou kontaktovat PČR, že vozidlu nesedí VIN a má tam být manuál, namísto tiptronicu, že může být auto kradené, původ auta byl klasická CZ ojetina, tehdy poměrně luxusní auto, 5-6 let stáří, 100tkm. Jejich zjištění byla pravda, ale nepátral jsem po důvodu. Já to řešil jako tehdy ještě zaměstnanec za majitele a nevěřil jsem svým očím. Matně si pamatuji, že něco uhradili až po mé výhružce, že souhlasíme a že podáme TO s podezřením, že se jedná z jejich strany o vydírání. Roky to auto neměli problém pojišťovat za cca 50tis/rok a pak když měli plnit.. k smíchu, nebo spíš k pláči. Matně si pamatuji, že se to pak přepojistilo k jiné pojišťovně a už žádný problém nebyl.

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Jeronimo napsal:

Robert Ryška bude vyloženě hater kterému stará nedala a šel se pobavit jinam. Ale jinak je to zrcadýlko společnosti, tak jako soc. sítě. Žádní jednotlivci, ale 50/50. 

Zrovna tenhle komentář je ironie. Lze to poznat i z toho, že idioti, kteří píší takové příspěvky navážno, neví, jak se na klávesnici píše ď.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Zmrzlinar napsal:

Zrovna tenhle komentář je ironie. Lze to poznat i z toho, že idioti, kteří píší takové příspěvky navážno, neví, jak se na klávesnici píše ď.

Kluci Kuby je mi srdečně líto, znám hop velice dlouho, ale RYŠKA je podle mne jen vtip a je to vlastně kopie FCB a nicku SLUŠNOČECH.

Pojistit hodinky které jsou venku mimo trezor je nesmysl. No a uklízet je a vyndavat z trezoru a zpět a hlavně aranžovat a zamykat a odemykat vitriny a hledat klíče je prostě obrovské pemzum práce. To není na hodinu nebo dvě denně.

Nyní můžeme Kubovi pomoci s tím, že mu třeba do S.Z. napíšeme postřehy z divných prodejů, tedy například hodinky, které budou inzerovány jako nové a nebudou mít krabku, nebo prodejní doklad atd atd. Pitvat nyní co měl udělat a neudělal je vcelku zbytečné

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Zmrzlinar napsal:

To si taky myslím. Ale motiv je stejný, vyvolat hate. 

před 5 minutami, long napsal:

Kubovi pomoci s tím, že mu třeba do S.Z. napíšeme postřehy z divných prodejů, tedy například hodinky, které budou inzerovány jako nové a nebudou mít krabku, nebo prodejní doklad atd atd. Pitvat nyní co měl udělat a neudělal je vcelku zbytečné

Moc bych si přál aby se zachytil aspoň jeden kousek, protože pak bude velká šance dostat se k pachateli. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...