Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

On je tam asi více méně normální sortiment, ale ty díly na váhu jsou fajn.

Cenově porovnat neumím, ale letos jsem musel nutně koupit na služební cestě v Ománu nějaký dárek za dobré chování a za tu nejmenší stavebnici pracovního auta Lego Technics jsem tam zaplatil na necelých třech stovkách ceny ještě o další dvě navíc oproti tomuhle obchodu.

Odesláno (upraveno)

Máme doma, koupenej cca před třemi roky, ale ty plechy jsou o dost měkčí, než když jsem byl malej :-(

Musí dělat konstrukci lehčí.. uspora materiálu a spotřeby traktoru .. ;-).. a nebo máš drsnější děti nez jsi byl ty..

Sháněl jsem takový to ptáčátko na klíček .. ale asi je to nadlidský výkon

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Timhle Faberou v drevenym futralu jsem obdaroval manzelku vloni, protoze ji malovani bavi, a kdyz to rozbalila, libilo se to i me, jakoze jsem nemaloval rad ani na skole. Clovek to otevre a provoni okoli takovou tou pastelkovou vuni, ktera dnes uz neexistuje. Fakt super, doporucuju. Ona samozrejme totalne spokojena s kvalitou, i dnes po roce.

Odesláno

Timhle Faberou v drevenym futralu jsem obdaroval manzelku vloni, protoze ji malovani bavi, a kdyz to rozbalila, libilo se to i me, jakoze jsem nemaloval rad ani na skole. Clovek to otevre a provoni okoli takovou tou pastelkovou vuni, ktera dnes uz neexistuje. Fakt super, doporucuju. Ona samozrejme totalne spokojena s kvalitou, i dnes po roce.

Jo, je to pecka, taky se mi to moc libi a pani maluje jak das. Pak je jeste dalsi level Faber-Castell Lagerfeld limitka http://www.colours-in-black.com/#en ... ale doma bych to byt tebou neukazoval :-)

Odesláno

Bohušu, Lego rozbít nejde. Zkoušels na to někdy šlápnout? :-))) Celé je to o tom, kolik do toho hodláš vrazit. Pro začátek jsou nejlepší a nejlevnější v poměru ceny za množství kostek řady City a Creator a já bych doporučil konkrétně toto:

http://lego.heureka.cz/lego-classic-10697-velky-kreativni-box/

Někdy na to větší Duplo šlápnu v noci,je to velmi "příjemné".Ano nějaký takový box do začátku by byl fajn+deska na stavění.

Odesláno

Bohušu, Lego rozbít nejde. Zkoušels na to někdy šlápnout? :-))) Celé je to o tom, kolik do toho hodláš vrazit. Pro začátek jsou nejlepší a nejlevnější v poměru ceny za množství kostek řady City a Creator a já bych doporučil konkrétně toto:

http://lego.heureka.cz/lego-classic-10697-velky-kreativni-box/

Tak Radku nakoupeno.Sice je to ten menší box,ale pro začátek to bude stačit,pak budeme přikupovat.

Odesláno

Na vanoce jsem koupil uz dvoje hodinky a kdyby jedny nebyly damske, nosil bych dvoje nove :))) musim koupit neco jineho.. ale asi ne lahev. Hrozilo by, ze to dopadne stejne..

Odesláno

Dnes se mi povedlo zapomenout heslo k iPhonu a po nezdarenych pokusech si vzpomenout jsem přišel o všechna data a čísla. A po připojeni k iTunes kdyz chci obnovit ze zálohy to po mne chce heslo na ktere si nedokážu vzpomenout.

Je nejake řešení nebo je to uplne v pr...i?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...