Klotzman Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Já to svýho času nevydržel a koupil jsem si todle... je to drahý, ale krásný.Electric Train Systems Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Muzete se na to divat i z druhy strany - to, ze lidi utraceji svoje penize za takovy nesmysly, je dan za blahobyt, ve kterem zijeme.Ona je to přímo podmínka tohoto typu blahobytu. Jedno bez druhého nedokáže fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 A co něco takového ? https://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/osobni-set-s-lokomotivou-a-3-osobnimi-vagony-soucasti-jsou-i-koleje-tt-45089Díky moc - mají tam spoustu setů i s trafem, to je přesně podle mé představy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 No,asi mě to bude také čekat ,sice doma pár kolejí a trafo PIKO /staré toto mám/,ale mašinku jsem jako mladý zlikvidoval :-( /tuto/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 No,asi mě to bude také čekat ,sice doma pár kolejí a trafo PIKO /staré toto mám/,ale mašinku jsem jako mladý zlikvidoval :-( /tuto/A koupeno - https://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/osobni-set-s-parni-lokomotivou-koleje-vagony-a-dalsi-41763 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Pěkný dárek,já chci být zase malý :-) / a budu :-) /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Zkus Richenza. czDiky za tip. Ale koukám že postavit nějakou větší jednotku nebude úplně nejlevnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Jj kupoval jsem je kdysi dávno u Karlova mostu po 5 Kč. Ale to zase byl průměrný plat dva a půlTak když to prepocitas tak je to nastejno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 prisel jsem na to, po dlouholetem vyzkumu, ze jsou lepsi 2 darky, potazmo jeden, vybranej srdcem a ne rozumem, nez mraky blbosti, po case rozplizlych v case... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 prisel jsem na to, po dlouholetem vyzkumu, ze jsou lepsi 2 darky, potazmo jeden, vybranej srdcem a ne rozumem, nez mraky blbosti, po case rozplizlych v case...proto taky říkám tý mý, že nejepší dárek pro ni jsem já, vybrala si mě srdcem a vydržel jsem ji už 27 let.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 čas 0:35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Co takhle prosimvás pořídit manželce na mateřský/rodičovský? Nic na sebe nechce, páč prý ztloustla a bylo by jí blbý, pokud by se do toho nevešla. Žádný šperky a parfémy taky ne, páč to nemá kam nosit. Nepije. Hodinky má a jiný nechce:) Knížky ne-e, to by ji akorát naštvalo, páč nemá čas. Něco do baráku (obraz) dostala nedávno. Hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Co takhle prosimvás pořídit manželce na mateřský/rodičovský? Nic na sebe nechce, páč prý ztloustla a bylo by jí blbý, pokud by se do toho nevešla. Žádný šperky a parfémy taky ne, páč to nemá kam nosit. Nepije. Hodinky má a jiný nechce:) Knížky ne-e, to by ji akorát naštvalo, páč nemá čas. Něco do baráku (obraz) dostala nedávno. Hm?Sadu hrnců a řetěz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Řetěz má na zahradě na houpačce a hrnce sou pro mě, páč vařim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 tak jí kup stěrače .... nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ty potřebujem! Jak se to kupuje, takový stěrače? Myslim to vážně, potřebuju už je asi rok a nevim jestli se kupuje nějak ta gumička, nebo celej ten bazmek, nebo jak? Jak moc je to standardizovaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ty potřebujem! Jak se to kupuje, takový stěrače? Myslim to vážně, potřebuju už je asi rok a nevim jestli se kupuje nějak ta gumička, nebo celej ten bazmek, nebo jak? Jak moc je to standardizovaný?Kupuje se to podle typu auta nebo naměřené délky, třeba v auto kelly nebo na e-shopu (i když to je teď trochu sázka do loterie, zda dojde, nedojde...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) Paráda, už na to koukám. Tak jen aby to do těch Vánoc stihli, to bude radosti! Dokonce se daj koukám koupit jenom ty gumičky. Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Paráda, už na to koukám. Tak jen aby to do těch Vánoc stihli, to bude radosti!JJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 http://electropiknik.cz/viral/scenu-prichazeji-kyborgyne-maji-vlastni-osobnost-mohou-dosahnout-i-orgasmu-koupite-uz-letos/2017/12/http://electropiknik.cz/viral/scenu-prichazeji-kyborgyne-maji-vlastni-osobnost-mohou-dosahnout-i-orgasmu-koupite-uz-letos/2017/12/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se