vera8888 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Asi jsi si spletl fórum kamaráde... Ale nespletl.Jen mám jiný názor než Ty.Apropo mám doma desítky hodinek,tak si myslím že jsem tu správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Že by Krampol ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Že by Krampol ? :-) megafór Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Ale ano nějakou drobnost vnuk dostane.Ale jinak mi to připadá že už jde jen o to kdo koupí dražší dárek.A přitom jsou vánoce o úplně jiných věcech.Kam tato doba spěje?Tak některý lidi blbnou po celý rok a na Vánoce to graduje.... Já mám největší radost z dárků od dětí, které sami vyrobí. Baví je to a to je fajn. A když holka kdysi napsala do dopisu asi o tři věci a hlavně o to, ať jsme všichni zdraví tak jsem šel do kolen. My si je užijeme opravdu na klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Kamarádům se pokusím udělat nějaký nožíky,manželce knížky, knížky a knížky, rodičům téže.Širšímu příbuzenstvu něco příjemného a tekutého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Vyrábím šperky pro kamarády i klienty. Taky pro rodinu jako dárky NAKONEC Z TOHO VŽDY VYJDU SE CTÍ !Moje dárky jsou vždy ve správně velikosti, dají se nosit v létě i zimě, vždy se trefím do vkusu, nikdo je nechce vracet, jejich hodnota je trvalá a neklesá, naopak stoupá. Za dvacet nebo i jen deset let budou mé dárky stále hezkou věcí, která v sobě bude mít navíc stále připomínku. Dělám to tak fakticky již od roku 1989 a funguje to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 dcera si prala puzzle z fotky, tak jsem ho objednal u Ravensburgeru a uz ho mam doma (meli ho vyrobene a dorucene za tyden).ja jsem letos jeziskovi rekl, ze zadne darky nechci, ze si chci uzit pohodove a klidne svatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vera8888 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Tak některý lidi blbnou po celý rok a na Vánoce to graduje.... Já mám největší radost z dárků od dětí, které sami vyrobí. Baví je to a to je fajn. A když holka kdysi napsala do dopisu asi o tři věci a hlavně o to, ať jsme všichni zdraví tak jsem šel do kolen. My si je užijeme opravdu na klid... Krásný příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Hodinky, co jiného? Jedny pro mne, jedny pro ženu.Jinak největší dárek pro nás s děckama je to, že o Vánocích nebudeme v práci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Já letos přežil raka takže Vánoce budou hlavně o rodičích a přítulce a hlavně 25. svíčková od babičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Vyrábím šperky pro kamarády i klienty. Taky pro rodinu jako dárky NAKONEC Z TOHO VŽDY VYJDU SE CTÍ !Moje dárky jsou vždy ve správně velikosti, dají se nosit v létě i zimě, vždy se trefím do vkusu, nikdo je nechce vracet, jejich hodnota je trvalá a neklesá, naopak stoupá. Za dvacet nebo i jen deset let budou mé dárky stále hezkou věcí, která v sobě bude mít navíc stále připomínku. Dělám to tak fakticky již od roku 1989 a funguje to :-)To je tak když je někdo dobrý řemeslník My co jsme leví na všechno bohužel musíme spoléhnout na konzumní obchody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Uz se nam to blizi, tak me zaujal tenhle knizni tip: Andrejka se hladí ráda. Kniha pro 4leté o intimních partiíchZdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/sexualni-vychova-kniha-pro-deti-nakladatelstvi-svojka-sexuologie-zverina.A191002_113126_domaci_brzy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Dám vám tip na vánoční dárek :-) Jmenuje se to "Populele". Je to ukulele, který se spáruje s aplikací v mobilu. LED diody vám pak ukazují jak hrát akordy, aplikace má výukový mód a databází písní, které postupně odemykáte jak se učíte jednotlivé akordy. Je to fakt zábava a na Gearbest jsem za to dával 2.200,- Kč ... Oproti bejkárnám typu "Guitar Hero" se opravdu učíte na něco hrát a když vám dojde po 10 hodinách baterie, tak se na to pořád dá hrát jako na normální ukulele :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 to bych moh koupit zmizíkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 A jde to přepnout i do režimu kdy to bliká LEDkama a drnká samo, když už obdarovaného ta výuka nebaví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Díky za tip, píšu si na seznam. Přijde na řadu hned jak se stanu mistrem na . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davyt Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Ahojte, pro naše rarachy 6 a 10 let bych chtěl koupit na Vánoce autodráhu. Máte prosím někdo nějaké doporučení, co jo a co určitě ne? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Tip na dárek pro kancelářskou krysu :-) https://foreverspin.com/cart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Co to je? Analni kolík do prace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Přepokládám, že je to "levitující magnet", se kterým můžeš točit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se