Přejít na obsah

Co kupujete na Vánoce

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ale ano nějakou drobnost vnuk dostane.Ale jinak mi to připadá že už jde jen o to kdo koupí dražší dárek.A přitom jsou vánoce o úplně jiných věcech.Kam tato doba spěje?

Tak některý lidi blbnou po celý rok a na Vánoce to graduje....  Já mám největší  radost z dárků od dětí, které sami vyrobí. Baví je to a to je fajn. A když holka kdysi napsala do dopisu asi o tři věci a hlavně o to, ať jsme všichni zdraví tak jsem šel do kolen. My si je užijeme opravdu na klid...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyrábím šperky pro kamarády i klienty. Taky pro rodinu jako dárky

NAKONEC Z TOHO VŽDY VYJDU SE CTÍ !

Moje dárky jsou vždy ve správně velikosti, dají se nosit v létě i zimě, vždy se trefím do vkusu, nikdo je nechce vracet, jejich hodnota je trvalá a neklesá, naopak stoupá. Za dvacet nebo i jen deset let budou mé dárky stále hezkou věcí, která v sobě bude mít navíc stále připomínku.

Dělám to tak fakticky již od roku 1989 a funguje to :-)

Odkaz ke komentáři

Tak některý lidi blbnou po celý rok a na Vánoce to graduje....  Já mám největší  radost z dárků od dětí, které sami vyrobí. Baví je to a to je fajn. A když holka kdysi napsala do dopisu asi o tři věci a hlavně o to, ať jsme všichni zdraví tak jsem šel do kolen. My si je užijeme opravdu na klid...

Krásný příspěvek.
Odkaz ke komentáři

Vyrábím šperky pro kamarády i klienty. Taky pro rodinu jako dárky

NAKONEC Z TOHO VŽDY VYJDU SE CTÍ !

Moje dárky jsou vždy ve správně velikosti, dají se nosit v létě i zimě, vždy se trefím do vkusu, nikdo je nechce vracet, jejich hodnota je trvalá a neklesá, naopak stoupá. Za dvacet nebo i jen deset let budou mé dárky stále hezkou věcí, která v sobě bude mít navíc stále připomínku.

Dělám to tak fakticky již od roku 1989 a funguje to :-)

To je tak když je někdo dobrý řemeslník :D

My co jsme leví na všechno bohužel musíme spoléhnout na konzumní obchody

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Uz se nam to blizi, tak me zaujal tenhle knizni tip:

Andrejka se hladí ráda. Kniha pro 4leté o intimních partiích

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/sexualni-vychova-kniha-pro-deti-nakladatelstvi-svojka-sexuologie-zverina.A191002_113126_domaci_brzy

:-)

Odkaz ke komentáři

Dám vám tip na vánoční dárek :-)

Jmenuje se to "Populele". Je to ukulele, který se spáruje s aplikací v mobilu. LED diody vám pak ukazují jak hrát akordy, aplikace má výukový mód a databází písní, které postupně odemykáte jak se učíte jednotlivé akordy.

Je to fakt zábava a na Gearbest jsem za to dával 2.200,- Kč ... 

Oproti bejkárnám typu "Guitar Hero" se opravdu učíte na něco hrát a když vám dojde po 10 hodinách baterie, tak se na to pořád dá hrát jako na normální ukulele :-)

post-17600-0-80663700-1570176486_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...