Přejít na obsah

Co kupujete na Vánoce

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Třeba já šálu chci (a dostanu :) ), koupil jsem si včera novej kabát a stávající šála se do něj vůbec nehodí.

Kabát bych chtěl taky, ale nemůžu nikde nic sehnat. Když je mi v pase, je malej přes ramena, když je přes ramena dobře, vlaje mi to zase přes pupek jak nevimco. Vyštíhlenej šedivej kabát po kolena = :suicide_anim: už nevim kam bych vlezl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otci dám malej RC vrtulníček, popř. košili nebo víno, u něj je to jednoduchý

Mamce nějakej "zážitek" nebo nějakou poukázku

Ségře sem uvažoval tablet, ale nechce se mi jít do toho nejnižšího co je v nabídce a asi bych dostal pojeb, že je to další věc k ničemu

Zbytek proberem nějak společně

no a sobě :D termo prádlo se vždycky hodí, rukavice, šála... ale letos by se mi hodila sada LANSKY na broušení a squashová raketa :newyear:

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Kabát bych chtěl taky, ale nemůžu nikde nic sehnat. Když je mi v pase, je malej přes ramena, když je přes ramena dobře, vlaje mi to zase přes pupek jak nevimco. Vyštíhlenej šedivej kabát po kolena = :suicide_anim: už nevim kam bych vlezl.

kabát sem sháněl loni.... vzdal sem to... nosím furt OP Prostějov... prolezl sem věsmes vše co v OC v Praze bylo... šedý sice nebyl, ale černý od Blažka by mohl tvému popisu sednout... i když to prý teď není bůhvíco za ty peníze

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Já bych s dovolením přidal místo filozofování o podstatě Vánoc jeden praktický tip pro ty, kteří potřebují doplňkový dárek pro partnery, případně dárek pro někoho z rodiny/přátel.

Objevil jsem kvalitní a zpracováním úžasné zápisníky a diáře Paperblanks. Mají řadu motivů jak pro chlapy, tak pro dámy (i když pro ty je výběr výrazně pestřejší). Lepší představu si uděláte na stránkách PB ZDE.

post-1770-028208200 1354604996.jpg

Jsou k sehnání i v českých eshopech. Ceny se pohybují od cca 200 korun nahoru. Diáře tak kolem 350 Kč. Doporučuju na stránkách PB pod odkazem výše zkopírovat název konkrétního vybraného produktu a prohnat ho zbozim.cz.

Odkaz ke komentáři

nejlepší je dvacátýho nějam odjet a vrátit se druhýho ledna. ozdobit si na pláži palmičku, místo kapra tuňáka...

o tom sním každý rok.. a letos se mi to opět... nepovede (prý dětem by to bylo líto, atd...)

Každej druhej rok to tak mám a mohu potvrdit, že vánoce s tuňákem pod palmama v 35C mají opravdu také své kouzlo :smile_anim: Doporučuji jednou tady, jednou tam :D

post-364-040372600 1354606577.jpg

post-364-028137800 1354606690.jpg

Odkaz ke komentáři

To je jak ten pán u Pohlreicha jak vymyslel restauraci, jak by se všechno jmenovalo podle exkrementů. No nechutnost. :sad01_anim:

ale když si to tak vezmeš tak barů/klubů p...l je po republice plná p.r.d.e.l.... a taky mi přijde skoro nepochopitelný ,,Kde jste? V P.r.d.e.li. Kam půjdem?? Do pr... Kde se sejdem atd.... divný

Dítkám doporučuji Activity, podle věku a v dospělý asi Activity 2, ty zlatý nee... Popř. karetní Bang to je taky 8-99 let ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...