xmikes Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 ...Jinak klasika, asi jako každej jinej průměrnej Čehůn jako šálu a papuče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Třeba já šálu chci (a dostanu ), koupil jsem si včera novej kabát a stávající šála se do něj vůbec nehodí.Jinak Shag mi připomněl loňskou uherákovou mánii a otec dostane tu dlouhou šíšu a bude po starostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Já bych třeba bral tohlehttp://www.youtube.com/watch?v=r83jp-Ryp1o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Třeba já šálu chci (a dostanu ), koupil jsem si včera novej kabát a stávající šála se do něj vůbec nehodí. Kabát bych chtěl taky, ale nemůžu nikde nic sehnat. Když je mi v pase, je malej přes ramena, když je přes ramena dobře, vlaje mi to zase přes pupek jak nevimco. Vyštíhlenej šedivej kabát po kolena = už nevim kam bych vlezl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 (upraveno) Otci dám malej RC vrtulníček, popř. košili nebo víno, u něj je to jednoduchý Mamce nějakej "zážitek" nebo nějakou poukázku Ségře sem uvažoval tablet, ale nechce se mi jít do toho nejnižšího co je v nabídce a asi bych dostal pojeb, že je to další věc k ničemu Zbytek proberem nějak společně no a sobě termo prádlo se vždycky hodí, rukavice, šála... ale letos by se mi hodila sada LANSKY na broušení a squashová raketa Upraveno 3. prosince 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 (upraveno) Kabát bych chtěl taky, ale nemůžu nikde nic sehnat. Když je mi v pase, je malej přes ramena, když je přes ramena dobře, vlaje mi to zase přes pupek jak nevimco. Vyštíhlenej šedivej kabát po kolena = už nevim kam bych vlezl. kabát sem sháněl loni.... vzdal sem to... nosím furt OP Prostějov... prolezl sem věsmes vše co v OC v Praze bylo... šedý sice nebyl, ale černý od Blažka by mohl tvému popisu sednout... i když to prý teď není bůhvíco za ty peníze Upraveno 3. prosince 2012 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Rotavátor.Holt i chilli chce své. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 (upraveno) tak nekupujte nic...vanoce snad nejsou proto ze musis za kazdou cenu neco davat a dostavat... pravda, ja ho taky dostal Upraveno 3. prosince 2012 uživatelem mt01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 http://www.youtube.com/watch?v=90_LCMmN-ao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=90_LCMmN-ao Svět se v p.r.d.e....l obrací Upraveno 3. prosince 2012 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Ja zatím koupil nějaké stolní hry ( hlavně pro moje dítka), jako třeba dostihy a sázky, twister atp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Svět se v p.r.d.e....l obrací To je jak ten pán u Pohlreicha jak vymyslel restauraci, jak by se všechno jmenovalo podle exkrementů. No nechutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 nejlepší je dvacátýho nějam odjet a vrátit se druhýho ledna. ozdobit si na pláži palmičku, místo kapra tuňáka... o tom sním každý rok.. a letos se mi to opět... nepovede (prý dětem by to bylo líto, atd...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Já bych s dovolením přidal místo filozofování o podstatě Vánoc jeden praktický tip pro ty, kteří potřebují doplňkový dárek pro partnery, případně dárek pro někoho z rodiny/přátel.Objevil jsem kvalitní a zpracováním úžasné zápisníky a diáře Paperblanks. Mají řadu motivů jak pro chlapy, tak pro dámy (i když pro ty je výběr výrazně pestřejší). Lepší představu si uděláte na stránkách PB ZDE. Jsou k sehnání i v českých eshopech. Ceny se pohybují od cca 200 korun nahoru. Diáře tak kolem 350 Kč. Doporučuju na stránkách PB pod odkazem výše zkopírovat název konkrétního vybraného produktu a prohnat ho zbozim.cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 nejlepší je dvacátýho nějam odjet a vrátit se druhýho ledna. ozdobit si na pláži palmičku, místo kapra tuňáka... o tom sním každý rok.. a letos se mi to opět... nepovede (prý dětem by to bylo líto, atd...) Každej druhej rok to tak mám a mohu potvrdit, že vánoce s tuňákem pod palmama v 35C mají opravdu také své kouzlo Doporučuji jednou tady, jednou tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 African: Ty wogo...Ty jsi teda provokatér ))) Nádhera!!! Nemám slov!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 To je jak ten pán u Pohlreicha jak vymyslel restauraci, jak by se všechno jmenovalo podle exkrementů. No nechutnost. ale když si to tak vezmeš tak barů/klubů p...l je po republice plná p.r.d.e.l.... a taky mi přijde skoro nepochopitelný ,,Kde jste? V P.r.d.e.li. Kam půjdem?? Do pr... Kde se sejdem atd.... divný Dítkám doporučuji Activity, podle věku a v dospělý asi Activity 2, ty zlatý nee... Popř. karetní Bang to je taky 8-99 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 African, ty si tam bol s Kabatmi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 African, ty si tam bol s Kabatmi? Oba tak vypadají, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Oba tak vypadají, že?No ak to nie su oni, tak sa dost podobaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se