African Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Kdepák, to je rodina, ale rozesmáli jste mě tedy, nikdy jsem na tom nepomyslel a oni tak docela fakt vypadaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 African: Ty wogo...Ty jsi teda provokatér ))) Nádhera!!! Nemám slov!!! Hi, hi, to jo no, je to pohoda co? Přes den treky v horách, večer ryba na grilu, plavání, rozbalení dárků, trošku toho hulení a chlastačka jak řemen Naše oblíbené místo v horách, kde jsme již pár vánoc trávily" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Taky zajímavý dáreček http://www.vanocnipojistka.cz/?utm_source=CP.cz&utm_medium=email&utm_term=pojistka-na-blbost-tlacitko&utm_content=mailing&utm_campaign=2012-VANOCE#lightbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Franto: máš naprostou pravdu ale když jsou doma dětičky tak na to koukáš trošku jinak Jestli takhle dumas nad darkama a pak proste neco koupis, aby bylo co pod strom, tak to radej fakt nic nekupuj. O kupovani blbosti vanoce fakt nejsou. S detma je to samozrejme jiny. Ale jestli mas deti a nevis, co jim nadelit, tak jses na tom dost spatne... Ja bych Tvoji situaci resil tak, ze bych nakoupil darky detem a s dospelyma vypil lahev dobreho vina nebo konaku a na darky se vykaslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Taky zajímavý dáreček http://www.vanocnipojistka.cz/?utm_source=CP.cz&utm_medium=email&utm_term=pojistka-na-blbost-tlacitko&utm_content=mailing&utm_campaign=2012-VANOCE#lightbox Ty vole pojistku pod stromeček? Zlatý psí hovínko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luvalu Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 zdar chlapi,trocha inspirace: Dcera chce mořskou pannu ariel (svítící), mladej chce lego,manželku nějakou funkční zimní bundu a já jsem si sám sobě nadělilSeika SNZF17.Už se těším na vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 tak já taky přispěju, stará chce ariel, syn nafukovací panu a já funkční manželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Kluci, pokud chcete o vánocích doma trochu horko, tak kupte miláčkům pořádnej vercajk I když věřím tomu, že nějákej ten babochlap by z něho mohl mít i radost Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Já přemýšlím že rodičům pořídím nějaký pressovač okolo 4-5 tisic.Něco vyzkoušeného? Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 (upraveno) Přemýšlím nad dárkem pro moji princeznu. Nokia 500 vs. Pilotem na zkoušku (vyhlídkový let s možností si zakniplovat) Cena stejná. Do čeho byste šli vy??? 2 African:Tak to je drsné nářadíčko:-) Ještě k tomu chybí nějaká růžová nalepovací kérka! Upraveno 5. prosince 2012 uživatelem Igicz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Přemýšlím nad dárkem pro moji princeznu. Nokia 500 vs. Pilotem na zkoušku (vyhlídkový let s možností si zakniplovat) Cena stejná. Do čeho byste šli vy??? 2 African:Tak to je drsné nářadíčko:-) Ještě k tomu chybí nějaká růžová nalepovací kérka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Já bych s dovolením přidal místo filozofování o podstatě Vánoc jeden praktický tip pro ty, kteří potřebují doplňkový dárek pro partnery, případně dárek pro někoho z rodiny/přátel.Objevil jsem kvalitní a zpracováním úžasné zápisníky a diáře Paperblanks. Mají řadu motivů jak pro chlapy, tak pro dámy (i když pro ty je výběr výrazně pestřejší). Lepší představu si uděláte na stránkách PB ZDE. Jsou k sehnání i v českých eshopech. Ceny se pohybují od cca 200 korun nahoru. Diáře tak kolem 350 Kč. Doporučuju na stránkách PB pod odkazem výše zkopírovat název konkrétního vybraného produktu a prohnat ho zbozim.cz. Tyto diáře a poznámkové bloky mohu jen doporučit. Loni jsem je kupoval a udělaly opravdu radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Přemýšlím nad dárkem pro moji princeznu. Nokia 500 vs. Pilotem na zkoušku (vyhlídkový let s možností si zakniplovat) Cena stejná. Do čeho byste šli vy??? zaleží na rozpoložení slečny... mě nechává letadlo chladným, ale tandem bych bral... táta (pilotemnazkousku.cz) absolvoval a fakt se "proletěl", nevím na kolik to bylo "ostrý" ale fakt si to užil... každopádně mobil nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 nejdřív jsem myslel, že to koupím jenom KoFoLovi, ale koupím to všem hodným lidem - chci šířit lásku *kdybyste chtěli taky šířit lásku, tak je to ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 YPO45? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 2 African: Na to taky dojde, ale postupně:-) 2 YPO:Tak pokud chceš šířit lásku, pořiď si ještě u Žita nálepky. Hodně zkosené 44:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 U nás na vsi jsou teď velkým hitem háčky na kabelky - dnes jsem pro baby v kanceláři kupoval 34 kousků.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 U nás na vsi jsou teď velkým hitem háčky na kabelky - dnes jsem pro baby v kanceláři kupoval 34 kousků.. Nápad dobrý, ale fakt nevím, co by přítelkyně dělala se 34 kousky háčků na kabelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Odbocim od dluhopisu, pojistek, nafukovacek, Real Dolls...Tiffany&Co. ma na rozdil od stejne zvucnyho Cartiera (no flame pls) nejen zlato a brilose, ale i stribrnou bijou...Milion hezkych veci do peti litru. Vcetne servisu jako by to ty brilose byly.Kdo se boji faux pas, v americas sekci tiffany.com jsou ceny, ktere odpovidaji cenam tady.Takze pripadne lze nastudovat a sebevedome nakracet s jasnou predstavou a nebat se, ze to bude mimo budget. P.S. me tam dneska obsluhovala tak krasna slovenka, ze jsem zavahal nad adresaci darku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 (upraveno) nejdřív jsem myslel, že to koupím jenom KoFoLovi, ale koupím to všem hodným lidem - chci šířit lásku *kdybyste chtěli taky šířit lásku, tak je to ZDENo větší chujovina jsou snad jenom psí uši na helmu na motorku. Upraveno 5. prosince 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se