Přejít na obsah

Co kupujete na Vánoce

kubson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

African: Ty wogo...Ty jsi teda provokatér :)))) Nádhera!!! Nemám slov!!!

Hi, hi, to jo no, je to pohoda co? Přes den treky v horách, večer ryba na grilu, plavání, rozbalení dárků, trošku toho hulení a chlastačka jak řemen :D Naše oblíbené místo v horách, kde jsme již pár vánoc trávily"

post-364-004662700 1354623929.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Franto: máš naprostou pravdu ale když jsou doma dětičky tak na to koukáš trošku jinak :)

Jestli takhle dumas nad darkama a pak proste neco koupis, aby bylo co pod strom, tak to radej fakt nic nekupuj. O kupovani blbosti vanoce fakt nejsou. S detma je to samozrejme jiny. Ale jestli mas deti a nevis, co jim nadelit, tak jses na tom dost spatne...

Ja bych Tvoji situaci resil tak, ze bych nakoupil darky detem a s dospelyma vypil lahev dobreho vina nebo konaku a na darky se vykaslal.

Odkaz ke komentáři

Přemýšlím nad dárkem pro moji princeznu. Nokia 500 vs. Pilotem na zkoušku (vyhlídkový let s možností si zakniplovat) Cena stejná.

Do čeho byste šli vy???

2 African:

Tak to je drsné nářadíčko:-) Ještě k tomu chybí nějaká růžová nalepovací kérka!

Upraveno uživatelem Igicz
Odkaz ke komentáři

Přemýšlím nad dárkem pro moji princeznu. Nokia 500 vs. Pilotem na zkoušku (vyhlídkový let s možností si zakniplovat) Cena stejná.

Do čeho byste šli vy???

2 African:

Tak to je drsné nářadíčko:-) Ještě k tomu chybí nějaká růžová nalepovací kérka!

post-364-093353500 1354701689.jpg

Odkaz ke komentáři

Já bych s dovolením přidal místo filozofování o podstatě Vánoc jeden praktický tip pro ty, kteří potřebují doplňkový dárek pro partnery, případně dárek pro někoho z rodiny/přátel.

Objevil jsem kvalitní a zpracováním úžasné zápisníky a diáře Paperblanks. Mají řadu motivů jak pro chlapy, tak pro dámy (i když pro ty je výběr výrazně pestřejší). Lepší představu si uděláte na stránkách PB ZDE.

post-1770-028208200 1354604996.jpg

Jsou k sehnání i v českých eshopech. Ceny se pohybují od cca 200 korun nahoru. Diáře tak kolem 350 Kč. Doporučuju na stránkách PB pod odkazem výše zkopírovat název konkrétního vybraného produktu a prohnat ho zbozim.cz.

Tyto diáře a poznámkové bloky mohu jen doporučit. Loni jsem je kupoval a udělaly opravdu radost!

Odkaz ke komentáři

Do čeho byste šli vy???

zaleží na rozpoložení slečny... mě nechává letadlo chladným, ale tandem bych bral... táta (pilotemnazkousku.cz) absolvoval a fakt se "proletěl", nevím na kolik to bylo "ostrý" ale fakt si to užil... každopádně mobil nee

Odkaz ke komentáři

Odbocim od dluhopisu, pojistek, nafukovacek, Real Dolls...

Tiffany&Co. ma na rozdil od stejne zvucnyho Cartiera (no flame pls) nejen zlato a brilose, ale i stribrnou bijou...

Milion hezkych veci do peti litru. Vcetne servisu jako by to ty brilose byly.

Kdo se boji faux pas, v americas sekci tiffany.com jsou ceny, ktere odpovidaji cenam tady.

Takze pripadne lze nastudovat a sebevedome nakracet s jasnou predstavou a nebat se, ze to bude mimo budget.

P.S. me tam dneska obsluhovala tak krasna slovenka, ze jsem zavahal nad adresaci darku ;)

Odkaz ke komentáři

nejdřív jsem myslel, že to koupím jenom KoFoLovi, ale koupím to všem hodným lidem - chci šířit lásku

*kdybyste chtěli taky šířit lásku, tak je to ZDE

:D

No větší chujovina jsou snad jenom psí uši na helmu na motorku.

post-8501-065439200 1354729165.jpg

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...