Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) Ten rozparek je zapínací, ani to neni vidět :-) Taky nejsem stihloun a je pro me ideál. Kdyžtak v Praglu predvedu :-) Bob ji chce taky, tak to mužem spojit. Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Jsi hodnej, ale já jsem zase línej a v poslední době zdravotně zaseklý v Brně, tak to asi objednám přes net. Viděl jsem i verzi, kde je místo rozparku kapsa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ale tady je to přece jasne. Ale nechme toho, tohle je super vlákno a mělo by byt jen o bundach.máš recht cecilko. Jsem Tě nechtěně mystifikoval, myslel jsem Barbour.taky mi to mohlo dojit , když je to vlakno o bundách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Jsi hodnej, ale já jsem zase línej a v poslední době zdravotně zaseklý v Brně, tak to asi objednám přes net. Viděl jsem i verzi, kde je místo rozparku kapsa.Je to tzv. kapsa na kachnu a myslím, ze tu ma prave Beaufort. Bedale ma ten rozparek kvuli jízdě na koni. Alespoň tak to oni definují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Kapsa na kachnu zni dobre :-) asi bych bral tu Bedale, tamta je na jezdeni v aute moc dlouha, otazka je neotira se ten vosk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Aha, díky za info. Pravda, na koni moc nejezdím... to spíš jím ty kachny. Ještě o tom něco načtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Kapsa na kachnu zni dobre :-) asi bych bral tu Bedale, tamta je na jezdeni v aute moc dlouha, otazka je neotira se ten vosk?Podle toho, jak moc je navoskovana. Ale ze zacatku trochu jo. Musel jsem ji mít povesenou u okna tak mesic, nez trochu "vyschla" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 :-) tak to jsem na to zvedav, dalsi kram do bytu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 :-) tak to jsem na to zvedav, dalsi kram do bytuU me to byla láska na prvni pohled......pokud se to teda da říct vo bunde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Zimní bundu mám, ale potřeboval bych něco do tohodle svinského počasí. Měl jsem něco podobného co je na obrázku, ale na jaro se mi definitivně rozpadla. Dnes jsem projezdil půlku Zlína a kromě rýmy a vlka jsem nesehnal nic. Němáte nějakého tipa. Ta co je na obrázku je zrovna Thor Steinar a stojí čtverku. Jinak je to přesně co petřebuji. Černá barva, kapuce, úplety a pořádný límec. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Ja teda taky shanim zimni bundu a celkem me vydesila ta znacka Thor Steinar jak se tady resila par prispevku zpet. Jakozto obyc spotrebitel netusim nic o historii a ty bundy dle obrazku vypdaji dobre. Takze kdybych si ji pri sve nevedomosti koupil, tak podporuju nacky a jeste muzu dostat pres hubu? To jsou nervy! To ta kanadska husa bude asi volba na jistotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Si ma pobavil,,mam bundu Thor Steinar, ,mam mikinu CCCP,,tričko FBI,,A NENÍ SOM NACEK ANI KOMUNISTA A DOKONCA ANI AGENT)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) pekne mates nepritele Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Bych ji klidně bral, ale je jediná v ČR a to 3XL. Takže hledám dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Bych ji klidně bral, ale je jediná v ČR a to 3XL. Takže hledám dál.Kua kde jsi na tohle ve Zlíně narazil?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) Kua kde jsi na tohle ve Zlíně narazil??tak kupte na Slovensku..http://www.attackm.eu/detail/38/2875/thor-steinar-bunda-ragnar/http://www.hof.sk/tovar/6358/thorsteinar/jacket-ragnar.html resp.http://www.casual.cz/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=&products_id=3844 Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Kua kde jsi na tohle ve Zlíně narazil??V ČR na nějakém eshopu. resp.http://www.casual.cz/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=&products_id=3844Dík. Teď nevím jestli se mi bude chtít laborovat s velikostí. Nemám zrovna konfekční postavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) https://www.thorsteinar.de/men/jackets/jacket-Ragnar::4546.html?language=en Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) Ja osobne mam uz par rokov do mesta na zimu.North face Gotham. Je super tepla a najma kratka, takze neprekaza v aute.Dvoj vrstvovy HyVent + husie perie. Ale pozor..treba kupit mensiu. Ja mam M. 180cm/92kg Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Opakuje se to tu pořád dokola... téma Thor Steinar. Stačí zadat do google tag TS, vyplivne to Hools/NS latentní eshopy a hned v závěsu články ad kauza TS. Vlezu třeba na eshop "gangshop" a spolu s TS si můžu koupit značky s názvy: Dobermans Aggresive, Pit Bull, Ansgar Aryan spolu s gládama. Člověk nemusí být kdovíjak důvtipný aby odhadl zacílení. Třeba triko s nápisem Ansgar Aryan ve "šwabachu" doplněno obrázkem druhoválečného Stg44, to tipuji zacílením na produktivního třicátníka, VŠ, zájmy anglosaská současná literatura a popíjení kvalitního indického čaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se