Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Jsi hodnej, ale já jsem zase línej a v poslední době zdravotně zaseklý v Brně, tak to asi objednám přes net. Viděl jsem i verzi, kde je místo rozparku kapsa.

Je to tzv. kapsa na kachnu a myslím, ze tu ma prave Beaufort. Bedale ma ten rozparek kvuli jízdě na koni. Alespoň tak to oni definují.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kapsa na kachnu zni dobre :-) asi bych bral tu Bedale, tamta je na jezdeni v aute moc dlouha, otazka je neotira se ten vosk?

Podle toho, jak moc je navoskovana. Ale ze zacatku trochu jo. Musel jsem ji mít povesenou u okna tak mesic, nez trochu "vyschla" :-)
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Zimní bundu mám, ale potřeboval bych něco do tohodle svinského počasí. Měl jsem něco podobného co je na obrázku, ale na jaro se mi definitivně rozpadla. Dnes jsem projezdil půlku Zlína a kromě rýmy a vlka jsem nesehnal nic. Němáte nějakého tipa. Ta co je na obrázku je zrovna Thor Steinar a stojí čtverku. Jinak je to přesně co petřebuji. Černá barva, kapuce, úplety a pořádný límec.

post-17158-0-94303700-1448812096_thumb.png

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Ja teda taky shanim zimni bundu a celkem me vydesila ta znacka Thor Steinar jak se tady resila par prispevku zpet. Jakozto obyc spotrebitel netusim nic o historii a ty bundy dle obrazku vypdaji dobre. Takze kdybych si ji pri sve nevedomosti koupil, tak podporuju nacky a jeste muzu dostat pres hubu? To jsou nervy! To ta kanadska husa bude asi volba na jistotu...

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Kua kde jsi na tohle ve Zlíně narazil??

V ČR na nějakém eshopu.

Dík. Teď nevím jestli se mi bude chtít laborovat s velikostí. Nemám zrovna konfekční postavu.

Odkaz ke komentáři

Opakuje se to tu pořád dokola... téma Thor Steinar. Stačí zadat do google tag TS, vyplivne to Hools/NS latentní eshopy a hned v závěsu články ad kauza TS. Vlezu třeba na eshop "gangshop" a spolu s TS si můžu koupit značky s názvy: Dobermans Aggresive, Pit Bull, Ansgar Aryan spolu s gládama. Člověk nemusí být kdovíjak důvtipný aby odhadl zacílení. Třeba triko s nápisem Ansgar Aryan ve "šwabachu" doplněno obrázkem druhoválečného Stg44, to tipuji zacílením na produktivního třicátníka, VŠ, zájmy anglosaská současná literatura a popíjení kvalitního indického čaje.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...