Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

Co na tom Barbouru tady všichni máte? Pro běžný lid je to zcela neznámá značka, ne?... Ne tedy, že bych byl ve věku, že by mě trápilo, že na bundě není Adidas nebo Nike, ale i tak...

Liška (Fjarvalen nebo jak se to píše) má ceny přece jen trochu přes, třeba jejich expediční bunda za 44kkč...  :eek:

Dneska jsem šel okolo Sportisima a co jsem tak namátkou zkoušel, tak XL Umbro a XXL Head je mi malé, ach jo...

Jo, rád bych tu bundu před koupí vyzkoušel, nechci na slepo něco objednávat a pak to posílat zpět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co na tom Barbouru tady všichni máte? Pro běžný lid je to zcela neznámá značka, ne?... Ne tedy, že bych byl ve věku, že by mě trápilo, že na bundě není Adidas nebo Nike, ale i tak...

Liška (Fjarvalen nebo jak se to píše) má ceny přece jen trochu přes, třeba jejich expediční bunda za 44kkč...  :eek:

Dneska jsem šel okolo Sportisima a co jsem tak namátkou zkoušel, tak XL Umbro a XXL Head je mi malé, ach jo...

Jo, rád bych tu bundu před koupí vyzkoušel, nechci na slepo něco objednávat a pak to posílat zpět.

Kup si Snugpak
Odkaz ke komentáři

Tak nemusíš mít zrovna lišku za 40 papírů, pokud se nechystáš mezi eskimáky, tady ten model je např. pro naše zimy úplně dostačující a cenově přijatelný. A zrovna ti v klidu můžu napsat, že pokud budeš srovnávat s Umbro nebo Head značkami, tak liška poměr cena výkon bezkonkurenční.

https://www.hudy.cz/bundy_panske/fjaellraeven-yupik-parka-men,100035108-black.html

post-364-0-25655600-1543482250_thumb.png

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Hm, safra, ta vypada fakt dobre... ale cenu jsem pocital do 10kkc max. No uvidime, kazdopadne diky za tip. Jasne, Umbro a Head je nekde jinde, ale oni tam lepsi znacky nemaji (snad jen par veci na lyze), ja jsem tam jen ocumoval cestou kolem.

Odkaz ke komentáři

Tak samozřejmě je to taky rána, ale kupuješ bundu na pět, v případě lišky i třeba na deset let, tak se to vyplatí. Ale vždycky se tedy taky kroutím jak had, když tahám šrajtofli, to je jako pravda :lol2: Teď mají třeba dobrou výprodej Spyderu v A3 sportu, ale to je něco jiného než chceš.....spíš sportovní, lyžařské, ale ceny fajn.

https://www.a3sport.cz/zbozi#pohlavi[]=muzi&pohlavi[]=unisex&obleceni[]=all&spyder&kolekce[]=zimni-zbozi

Odkaz ke komentáři

Nemají, já jsem svou 3X a výš nenašel.

Aspoň ušetřím.

Nemají, já jsem svou 3X a výš nenašel.

Aspoň ušetřím.

Byl jsem dnes ve Vídni v Burberry a žádné větší velikosti nemají. Potřebuju 58 (193 cm a 120 kg, teda možná 125 ale bojím si to přiznat :-)) a koc mi nabízela největší 54... Každopádně jsem pak šel do Steffl obchoďáku na Kärtnerstrasse, kde je 5 pater hader rozličných značek a tam jsem uspěl, skladové zásoby Burberry bund mnohem větší než v butiku, i Canada Goose bund tam měli mrtě tvarů, barev a velikostí včetně největších i nejmenších. A nakonec jsem koupil toto (ten model nésu já).

post-36225-0-55390000-1543512530_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Jak ted venku prituhlo, tak na me zase nabehlo puzeni na nejakou hodne tlustou zimni bundu, ev. kabat. Mate nejaky tip?

Pozadavky: hodne tepla, dlouha, styl primarne do mesta/prace, ale zase ne neco nudneho.

Mam ted na mrazy cernou parku N3B, neco v tom stylu by slo. Koukal jsem na Alpha Ind., ale tam maji bud totez, nebo v khaki zelene (to uz je pro me do mesta az moc ulitle). Husu nechci, ta uz mi prijde moc draha. Barbour me taky neoslovil.

Hele, husa je do Prahy a vůbec do ČR dost teplá, měl jsem ji tři roky a pak prodal, mě v tom bylo teplo i v teplotách kolem nuly a tak akorát v -7°C a to jsem pod tím měl jen triko, tak šla z baráku. 

Včera jsem si koupil přesně tuto Polárku: https://www.queens.cz/wear/65879/19/alpha-industries-polar-jacket/?gclid=EAIaIQobChMIsrCm_5T63gIVx-J3Ch02uAzPEAQYAiABEgLonfD_BwE

...  a je super, ale taky je dost teplá, řekl bych, že bohatě snese i daleko větší zimu. Nicméně včera i dnes jsem ji měl na sobě a myslím, že když to sleze k nule, tak půjde do skříně, je fakt dost teplá. Zpracování super, kapsy velké a je jich dost. Akorát pozor na velikost - mám 3XL a odpovídá spíš XXL. Na postavu 2M a 122 kg je to tak akorát, to 3XL.

Odkaz ke komentáři

Tu jupik parku presne mam - fakt pecka bunda, nakupuj na

https://scandinavianoutdoor.com Tam vysla loni asi na 9 vcetne dopravy. Mivaj tam ruzny akce a bezva ceny.

Tu jak jsem postoval v Hudy? Se mi také hodně líbí. Jsem měl tak nějak vždycky averzi vůči tomu ochlupení kolem palice, ale stárnu a už bych to asi i zkousnul, pokud to tedy není z vlka, to by mě tady asi sežrali :-) prý to vytváří kolem obličeje takové mikroklima a není to tam jen tak pro parádu, těžko říct....

Odkaz ke komentáři

Už třetí sezónu používám tuhle bundu:

https://www.columbia-shop.cz/COLUMBIA-High-Pass-Shell-Jacket-panska-bunda-black-d3791.htm

Do našich podmínek stačí. Jsem spokojenej.

Před tím jsem měl 6-7 let bundu CARHARTT ANCHORAGE PARKA a ta byla taky super. Ještě jí mám jako pracovní, kolem baráku.

Upraveno uživatelem cema
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...