rumi Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 V 21. 1. 2019 v 18:47, Johny65 napsal: Doporučuju Patagonii, dobrej je outlet v Praze, bundy krásně lehký a v outletu prijatelny ceny. Jinak kdysi jsem nosil zimní bundu značky Odlo, decentní cerna barva i design, jemnej material a přitom nepromokavá a skvěle izolovala a bylo v ní i v mrazech teplo, náplň myslím že z nějakýho typu Primaloftu. Odesláno z mého MotoG3 pomocí TapatalkJo, Patagonie muzu taky doporucit - sic trosku drazsi, ale kvalita tam je - mam od nich zimni syntetiku i peri, a vse ok ..
mamut Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Tuší někdo co nosí Rapl za bundu ? V nové sérii má stejnou, ale zelenou. Vypadá že ma odepínatelnou zimní vložku.
horal Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Máte někdo nějaký nápad co je to za bundu?
KFL Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Nejvíc mi připomíná tuhle - https://armik.cz/bunda-ecwcs-cerna V jednom rozhovoru říkal Čermák, že nosí na natáčení GTX bundu, v který se peče, tak jsem zagooglil a vypadla tahle . A podle obrázku to sedí. zdroj Upraveno 5. února 2019 uživatelem KFL
Murphy97 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Je to vona, jen Cermakovi trochu lip sedi :-)
hator Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Prosim te, jak vypada ta bunda celkove po navoskovani? Da se s tim chodit tak nejak po meste mezi lidima? Poslední dobou když zacne padat snih, zacina mi docela promokat.Ještě jsem ji nepral, ale puvodni vosk uz bude nejspis pryc mam ji druhym rokem. Jinak bunda strihem a tepelnym komfortem paradni.
African Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 V 5. 2. 2019 v 6:38, KFL napsal: Nejvíc mi připomíná tuhle - https://armik.cz/bunda-ecwcs-cerna V jednom rozhovoru říkal Čermák, že nosí na natáčení GTX bundu, v který se peče, tak jsem zagooglil a vypadla tahle . A podle obrázku to sedí. bunda.jpgzdroj
Návštěvník Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Je někde možnost v Praze zkusit tu Canada Goose, většinou kupuji Mko ale za ty prachy už bych raději vyzkoušel... možná to ale nechám až na příští rok. Ta bunda se mi líbí dlouhodobě.
dawe009 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 V Praze nic nevyzkoušíš. Je třeba zajet aspoň do Drážďan, Norimberka, Berlína..
KFL Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Jj, Rockpoint ukončil prodej CG, takže musíš za hranice.
Pirx Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Ja si CG bundy objednaval na mrporter.com prijde to okamzite a v baliku je rovnou nalepka na balik zpet, vyzkousis, nesedi, nalepis na krabici, zavolas, dhl to vyzvedne a odveze zpet, zadnej problem. Akorat to tak bude fungovat asi uz jenom do konce brezna, pac sklady maj v Anglii.
dawe009 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 To vypadá dobře. Bohužel tam ale nemaj jedinou bundu s kojotem, a to je pak poloviční husa..
Z. Paul Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Kdyby jste někdo náhodou měl zimní bundu 2000 Pangeu pro AČR, zelenou, ve velikosti kolem 182/100 cca tak bych ji vzal
Návštěvník Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 V 6. 2. 2019 v 8:35, Moty napsal: husu měli ve Van GrááfuNa webu ji nemaj. Stejně se chystám tento rok za kamarády do Londýna, tak jí zkusím tam, kvůli bundy fakt nikde necestuji. Jet třeba někam jen na nákupy, to mi přišlo vždycky úchylné, ale já jsem divný
shewcza Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 (upraveno) Tak jsem se teda překecal a objednal Fjällraven skogso padded jacket.Snad bude sloužit k mé plné spokojenosti. Edit: přijde ta bunda již navoskovaná, nebo to nechají na mě? Raději bych aby to už bylo, ale do objednávky jsem to samozřejmě zapomněl uvést. Tak nějak jsem na to spoléhal. Upraveno 7. února 2019 uživatelem shewcza
African Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 V 7. 2. 2019 v 16:38, shewcza napsal: Tak jsem se teda překecal a objednal Fjällraven skogso padded jacket.Snad bude sloužit k mé plné spokojenosti. Edit: přijde ta bunda již navoskovaná, nebo to nechají na mě? Raději bych aby to už bylo, ale do objednávky jsem to samozřejmě zapomněl uvést. Tak nějak jsem na to spoléhal.Fjallraven jsou super, budeš spokojený :-) Voskováné jsou tzv. na médium z výroby, to znamená že je voděodpudová, ale stále ještě dýchá. Zkus si ji a uvidíš, voskování je velice jednoduché. Já jsem si ji doma dovoskoval, voda po ní jenom klouže, radost to sledovat, ale je pravda že už se v ní občas trochu potím. Je to obrovská výhoda té bundy, že ji uděláš voděodolnou jak goretex, nebo ji vypereš jednou na médium, nebo dvakrát a je po voděodolnosti a bunda opět krásně při náročnějším pohybu dýchá. Parádně flexibilní materiál, který si přizpůsobíš, já si ji zamiloval a nesundal co jsem ji koupil :-)
shewcza Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Díky za reakci Afri. Zkusím ji ponosit a uvidím. Podle toho co mi říkali pánové na prodejně v Brně, tak není problém kdykoliv bundu přivézt a zdarma mi ji navoskují, jen si člověk musí počkat. Já to nikdy nedělal a nerad bych potom řešil nějaké nevzhledné fleky na bundě.
African Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Vůbec se toho neboj, udělej si kapucu, ramena, rukávy na zkoušku a použij místo žehličky fén. Nejlépe ji na někoho navléci a uvidíš jak vosk pod horkem z fénu krásně mizí. Opravdu jednoduché :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se