Bob Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Pondělí, 3.11. v 18 hod, asi U Kašpárka 1. Bert2. Bob123 (pokud budu zdravej) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Pondělí, 3.11. v 18 hod, asi U Kašpárka 1. Bert2. Bob123 (pokud budu zdravej)3. Lobeer ( jestli budu moci taky jako nováček přijít ...PS: uvítal bych když tak doprovod :0D abych to nemusel hledat :0D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Straspol...Co vlastně kouříš strašáku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 (upraveno) teď jsem si uvědomil - jsem členem zdejšího fora a zároveň členem fora - dymka.net ...je nás tady takových víc???? Upraveno 28. října 2014 uživatelem parnass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Určitě je,já též,i zdejší pipemaker,náš nejvyšší pes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Určitě je,já též,i zdejší pipemaker,náš nejvyšší pes :-) nebudu doživotně vyloučenej ze všech for v evropě když se zeptám - kdo?omlouvám se za neznalost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Nebudu nikoho jmenovat konkrétně,když budou chtít, sdělí to sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Tak já se teda přiznávám a malá nápověda a ještě jedna RXpipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Jinak to ponělí je fajn,ale bohužel se nemohu zůčastnit, protože máme dýmkařský sraz, kterého se musím zůčastnit Prakticky mi zbývají volné jen čtvrtky a pátky občas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Pánové, bohužel, omlouvám se z pondělka. Pracovní povinnost vyhrávají :-( Nejde mi kopírovat text, tak prosím o aktualizaci nominace. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Tak ja pujdu sam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Tak se u mě v práci stav pro dýmku a tabák, ať tam nesedíš na sucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Kluci poradíte jak začít s dýmkou? Sem mladej, chci si dát párkrát do měsíce v klídku pro relax, mám radši voňavější tabáky (nekouřím cigarety).Rád bych do začátku fakt něco basic + třeba nějakou publikaci o "kultuře stolování"... poradíte něco? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Ja teda do toho nemam co kecat, ale pekna, strucna publikace do zacatku je treba zde: http://www.ulozto.cz/xdNmGcy/zivot-s-dymkou-pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Jinak staci sjet tohle vlakno (ja ho mam sjete dvakrat ) a je tu dost tipu na dymky i tabaky, odkazy na dymka.net atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Sjíždět vlákno je až poslední možnost Já doufám (jako vždycky) že do toho nezabřednu, že jen přičuchnu a odejdu spokojen s jednou věcí Ale víme jak to chodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Kdepak, tohle vlakno je jeste hodne nezaludne. Hlavne nechod na Tikalovo ( ) Dymka.net. jenom o tabaku pro zacatecniky jsou tam 2 vlakna, celkove skoro 200 stranek. A az je prectes, stejne nebudes vedet co koupit. A pred tim samozrejme musis procist dalsich Xset stranek: 1. Dymka pro zacatecnika2. Nakoureni dymky3. Koureni dymky4. Cisteni dymky5. Zapalovace6. Filtry7. Prislusenstvi Nic si z toho nedelej, ja uz brednu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Autor mě děsí hned z kraje, prej čtyři dýmky... nebo aspoň dvě... ách jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Zatím to vyřeš aspoň 2x kukuřičnou dýmkou. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 (upraveno) Autor mě děsí hned z kraje, prej čtyři dýmky... nebo aspoň dvě... ách jo... Na kukuřičku se vykvákni,pokud chceš začít,je opravdu nejlépe alespoň dvě dýmky z briáru /z jedné kouříš a druhá odpočívá po kouření/.Na začátek klidně Stanislawka od Honzy Kloučka.Dále čističe,dusátko a pokud chceš filtry /můžu poskytnout pár na začátek/.Ideální na začátek jsou 10gramové vzorky z etrafiky http://www.etrafika.cz/podrobnehledani?items%5Btype%5D=2&items%5Bname%5D=10&items%5Bprice_x_to%5D=100&items%5Bpieces%5D=0 a recenze tabáků zde http://www.tabaky.cz/ Upraveno 30. října 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se