Tikal Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 K službám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Ňák to tu spí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 (upraveno) No to vis, Radku... kdybych umel neco vyrobit, taky bych prispival vic. Takhle bych mohl kdyz tak jen nejakou fotku urezanejch prstu, pripadne jak vypada sanitka zevnitr a tak. Ja jsem talent! Ale na ty tvoje vytvory i fotky se moc prima kouka, tak nezoufej. Mas to pekny! Upraveno 11. dubna 2017 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Jé,maxipes Fík :-) Dýmky pěkné,sice tvarem to není nic pro mne,ale ten rustik /písek/ je velmi pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Bohušu, Bohušu tohle je přece písek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Radku, Radku, máš to nějak pomotané! To není písek, to je dřevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Bohušu, Bohušu tohle je přece písek Já to věděl,že si budu muset nějakou tu dýmku s pískem /dohromady,néé fůru písku a dýmku :-) / od Tebe pořídit,ať už v tom mám konečně jasno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Volno Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Nějak to tu spí, tak to oživíme. Dnešní krásné počasí, nová dýmka od Rattrays, Pamy, prostě pohoda... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 A taková pěkná dýmka to mohla být http://shavenook.com/showthread.php?tid=25900 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Dneska by to slo :-) Frog Morton & Tikalovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Pěkná Dublinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 To není Dublin, ta fotka zkresluje. Vím co dělám http://rxpipes.blogspot.cz/2017/01/zrzek.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 A delas to skvele! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Už mě to zase raflo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://rxpipes.blogspot.cz/2017/05/deep-sea-iii.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 kdyz vidim tu morskou obludu, nemel bys cas na jednu hodne odvaznou dymku pro me? ze bych se znovu vratil ze sveta doutniku k dymkam(mmch jak nejlepe a kvalitne vylestit stare ebonitove naustky?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Tak to jsem fakt zvědavý hoď mi nástin do SZ A nejlépe a valitně ? No poslat je ke mě Tedy pokud nemáš za zadkem dílnu s leštícími kotouči a příslučnými pastami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Lidi, já se snad na starý kolena vrátím (potřetí v životě) ještě k dýmkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Taková škoda, tolika dřeva prožraného červotočem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 kdyz vidim tu morskou obludu, nemel bys cas na jednu hodne odvaznou dymku pro me? ze bych se znovu vratil ze sveta doutniku k dymkamJasně,opraš dýmky,ať to tu trochu zase žije :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se