bohus76 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Je povedená Honzo,mám podobnou od Jirsy, musím ji vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 To je ta moje oblíbená Jirsovka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 tabacik velmi dobry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 bohusu, ta vypada taky hezky kapesne. Half-bent je taky fajn verze... za me hodne dobry! Rattray jsem kdysi jakysi zkousel, ale tenhle neznam. Jestli je silnej, tak ani nezkusim... jsem radsi, kdyz me tabak nesrazi na kolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Dneska byl u me postak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Krása, já jen hulím lana a je to někdy i vidět i na tom, co ze mě vypadne... více zde :http://rxpipes.blogspot.com/2019/10/makovice-rc.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 (upraveno) Asi mam co kourit ... :-)) Upraveno 30. října 2019 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Už chápu, proč některé frustruje, když sem postnu fotky svých pár hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 20191011_164329.jpg Krása, já jen hulím lana a je to někdy i vidět i na tom, co ze mě vypadne...20191028_174734.jpg více zde :http://rxpipes.blogspot.com/2019/10/makovice-rc.htmlParáda, jak jsi vrtal tu druhou, to mi hlava nebere...je vidět, že to lano je mocnej matroš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 20191011_164329.jpg Krása, já jen hulím lana a je to někdy i vidět i na tom, co ze mě vypadne...20191028_174734.jpg více zde :http://rxpipes.blogspot.com/2019/10/makovice-rc.html Ciwe Radku, Ty máš zlatý ruce, a ještě než sem si přečetl text, tak si říkam, to lano, to by se z toho jeden taky mohl pěkně posrat:-DDDDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Vážení kolegové, dovolím si Vás pozvat na svou akci.V pondělí 2.12.2019 autogramiáda a prodej knížky JIHOČESKÉ POHÁDKY.V Praze na Vinohradech. Etrafika, Blanická 3Od 12.00 do 17.00 Jsou tam i dvě pohádky o krtečkovi.Krteček se rozhodl stát doktorem. Od své babičky znal bylinky a jejich sílu léčit. A aby tuhle sílu ještě podpořil, zdvojnásobil,vymyslel, že zvířátka budou nejenom pít čaj, ale ještě budou bylinky inhalovat z dýmek.Tak se zároveň stal výrobcem dýmek, které dělal z kaštanů, žaludů a troubele z větviček bezinky.Poprosil datla, aby mu vytesal cedulku a opravdu začal léčit zvířátka. Po čase se jeho sláva roznesla a přišel za ním dokonce sám medvěd až ze Slovenska, trápilo ho revma.Kdo zná bylinky, zjistí, že krteček na zmíněné nemoci a potíže zvířátek, dával opravdu ty správné bylinky.Stalo se, že byl ze všeho tak unavený, proto se rozhodl, ??????????? Více zde: https://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Zima stoji za houby, ale ma to i svoje vyhody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Dloho jsem nic nedával, tak ať to trochu oživím,Více traničně na : http://rxpipes.blogspot.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Proč je na tom biliáru ten krček tak subtilní? Novátorské technické řešení, nebo Ti ujela bruska? Což se Ti teda nestává ... A nebo to tahá za oči jenom mne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Co třeba záměr ? Dělá se to obecně dost často, je tam hliníková trubička, takže to drží fest a mě se to líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Hm hm hm, zajímavé. Naživo to třeba bude jinak. V každém případě zase hezké kousky. Jen škoda, že tomu nerozumím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Tvůj nevkus /Vauen/ je obecně známý, takže nepřekvapil. Nebudeš mít bohužel šanci pochopit mé mistrovství a umělecký záměr, neb dýmka míří hluboko do republiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Dělnice. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Po dlouhe dobe dymka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Pěkná dýmka Bobe,co je zač ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se