Dagoberd Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 (upraveno) Perfektní, není nad slova praktika. Dochází mi už vzorek old gowrie a rád bych něco kořenějšího, mám zkusit Cabbies Mixture anebo prozkoumat víc čisté Virginie, ale třeba od SG. Přidám sem ještě link na svoji krasavici. Upraveno 23. července 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 A co zkusit SG Sams Flake ? Najdi si ho třeba na tobaccoreviews jako recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 (upraveno) Hmm, to je dobrý tip (objednano) a sám bych na to nepřišel, díkes. Krabičku s růžovým obalem by mne totiž nikdy nenapadlo koumat. Upraveno 24. července 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Pěkná fotka a dýmka taky,Mistr RX ? A ten Sams Flake by měla být Virginie a jako " koření" orientální tabáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Jj. Beru svoji první dýmku jako velmi osobní věc a proto jsem požádal Mistra Dejmala o její vyhotovení. Řekl bych, že to byl výborný nápad, povedla se moc. Na Sam's flake se těším o orientálech jsem si něco přečetl a jsem zvědavý na rozdíl od OG. Mám ještě Hal O'The Wind a říkám si teda jestli není už čas na další dýmku so sbírky.. Překvapilo mne, že jsem si ještě nepopálil hubu, ale připisuju to velmi volnému nacpání, kvuli kterému musím dýmku i třeba 4x - 5x zapálit. No ještě to budu ladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Výbava na sobotní večer, nacpáno mám Peterson Connoisseurs Choice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Dobré ráno ze Zlína, co je to za dýmku (výrobce)? Je mi tak nějak sympatická a něčím začít musím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Jestli je to na mě, tak je to BPK z Etrafiky na 9 mm filtr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Borci, dnes jsem si udělal radost. Našel jsem několik let ztracený zapalovač. Corona Old Boy Sterling Silver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Dej foto ať se pokochàme taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 25 minutami, Bert napsal: Borci, dnes jsem si udělal radost. Našel jsem několik let ztracený zapalovač. Corona Old Boy Sterling Silver Taky jsem měl minulý týden cukání ho objednat, ale jelikož jsem vrtkoleno, koupil jsem Zippo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Teda prozatím největší pitomost co jsem jako začátečník udělal bylo rozhodnutí si nevzít dymkařské potřeby na dovolenou do hor abych rodině nesmrděl... Namísto poklidného bádání při čumění na kopce jsem si už objednal asi 8 vzorků tabáku, další dýmku, knihu šest dýmek Fr. Filipovskeho, přečetl celé vlákno na dýmkanetu, věnované začátečníkům, prošel úžasnou galerii RX pipes a naplánoval výlet do muzea dýmek na zámku Jánský Vrch. A to mám dojem že moje útrapy ještě nekončí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Dýmka voní A na dovolenou nesmí chybět v příručním zavazadle Nemyslíš......!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Dýmka voní, o tom žádná, ale já prý příliš ne.. Jakkoli, příruční zavazadlo je třeba dovybavit. Narazil jsem na jedno úžasné dýmkařské moudro ohledně nedokouřeného tabáku, které se mi zalíbilo natolik, že je sem vložím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Originál myslím zní : " Není potřeba se v tom hrabat,jak študák v k...ě " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Paráda, tvoje verze zní o mnoho lépe a jako lidové moudro - lehce pamatovatelné, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Bez filtrovka, teda jen ta fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 A ještě jedna a pak už toho na chvíli nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Páč to v dýmkovém vlákně nějak spí,tak jeden Bertův oblíbený tabák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Bert ma nejradsi Double cherry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se