Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mrzí mne to, ale nemohl jsem jinak.

Nemám vůbec nic proti autorovi dýmky, ale tohle nikdo z rozumných výrobců vůbec nepustí ven.

Tohle je jasná chyba výrobce. Určitě není na kupci, aby to napravoval.

Odesláno

Radku v pohodě. Máš naprostou pravdu, proč bych si jí měl nechávat, když to byl vlastně svým způsobem zmetek. A jak říkáš, výrobce to musel vědět, že to tak je, nedělá přece první dýmku. Na druhou stranu mě to mrzí, jelikož se mi opravdu líbila a padla mi do oka na první dobrou. 

Odesláno

Já jsem kupil kdysi na aukru použitou fajku, která měla zboku v kotlíku vyžranou díru jako prase.

Zalepil jsem to kamnářským tmelem a v pohodě. Drželo to, chuť byla OK.

Odesláno (upraveno)

Dobré dopoledne, nasměrujete mě prosím na kvalitnější latakii než Black Mallory, která je pro mne nyní no1, podmínka je řez typu otevřu krabici a nacpu plus nákup v CZ anebo DE, nic jiného si totiž zatím netroufám dýmat. :smoke:

Upraveno uživatelem Dagoberd
Odesláno

Díkes Bohušu. To zkusím.

Mimochodem všude kam kouknu je zmiňován Dunhill a zejména Dunhill Night Cap, fakt to byla taková pecka? 🤔

Odesláno

Já moc latakie nejedu,ale ten Ashton je taková vyladěná kompozice s vývojem chutí. Čepičku ( N.Cap) jsem nikdy neměl. Nemám rád ty prvoplánovité uzenáče,kdy cítím jen tu úzenou chuť,mám rád vývoj chutě, zkrátka dobře vyladěnou směs.

Odesláno

Jestli v tom zase není nějaký kanadský žertík náčelníků na nás nebohé zelenáče. 🤔🤔🤔

Zahraniční recenzenti píšou, že je manželka pustila do ložnice až po týdnu a konzumaci několika zubních past. Tzn. nerad bych spal teď v říjnu (když se má ochladit) v kotci se psem. 😂

Ovšem ke sledování 'the north water', který mám právě rozkoukaný se to výborně hodí, takže jdu do toho :) a děkuji za doporučení všem. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ale prd, jsou to zkrátka " uzenky" a obvykle babám ( ženám, manželkám) nevoní a obzvláště doma je to jak dráždit býka červeným hadrem.

Odesláno

Pomohli byste mi prosím vyhodnotit stav na dně dýmky u kanálku?

Ehm, zaregistroval jsem, že tam probíhají nějaké změny.. 😬😬🏴‍☠️ (Pokud mě budete tepat, pak prosím jemně, jsem slabý na prsa a chabrus s nervama.) 🤣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Dík. Jde mi o to 'okruží' okolo kanálku, řekl bych že jsem asi odškrábl kus tmelu při intenzivním čištění. 

Upraveno uživatelem Dagoberd
Odesláno

Tys měl na dně nejaký tmel? Ta ďoura za kanálkem vypadá že je tam už od výroby anebo napálená,

nicméně vypadá zahojená. Spíš jsem si všimnul těch světlých ďobanců do dřeva, to je asi od drátku, jak

horlivě fajfku protahuješ čističem, že?

Odesláno

To je úplně nepodstatné, kuř a kašli na to, ono se to časem zatáhne.

To je od vrtáku, houby zle, k řešení to není.

A Old Ironside, je vynikající a plnotučná latakie, přísahám na Bertův holý pupík.

Odesláno

Supr. Díkes za feedback pánové! 

Domníval jsem se, že jsem něco ze spodku uďoubl během čištění, ty značky na boku jsou zcela jistě od údržby, dám si na to větší pozor. 

Námořníci jsou v košíku...ale budu přece jen opatrnej. 

Odesláno
před 14 hodinami, Conrad napsal:

Tikale👋👋👋👍

Předpokládám, že autor bude mít daleko kvalitnější snímky než bych já svedl a jak tu novou a i tu parádně zrestaurovanou sem dá, aby se potěšili i ostatní

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...