Přejít na obsah

Garmin Fenix

jhonzatko

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Pánové, mám dotaz. Otec má problém na hrudníku a chci pro něj koupit Fenix 5 s pásem. A chci se zeptat, co ten pás všechno monitoruje v praxi a dá se s tím spát, aby monitoroval i spánkové a srdeční činnosti v noci? Díky.

Kdyby někdo měl Fenix 5 s pásem, rád se jich ujmu, stačí napsat SZ. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pás monituruje jen při zapnuté aktivitě. Jak jsem pochopil tobě jde spíš o monitorování v průběhu dne a to dělají F5 optickým snímačem v hodinkách. Pás neumí nic víc než měřit tepovku a další věci jako délka kroku, doba kontaktu se zemí při běhu atd. Ale to ty asi nepotřebuješ.

Odkaz ke komentáři

Pánové, děkuji všem za reakce!!!

Jsem rád, že jste mi to všichni objasnili a budu brát tedy solo hodinky. Ale když bude nabídka s pásem, je to asi jedno. Nicméně, pochopili jste to správně, jde mi o monitoring ve spánku + monitoring v průběhu dne, takže tak ... a jde vyloženě o monitoring kardio v noci.

Odkaz ke komentáři

Když on by chtěl něco, co připomíná hodinky, má s těmi náramky problém ... ale díky za tip.

Koukni na radu Vivomove. Nevim jak je na tom tata technicky, ale tohle mozna bude idealni reseni. V podstate hezky klasicky hodinky, presny mereni tepu, zadny sileny funkce a realtivne za par korun.

Odkaz ke komentáři

K tomu celodennímu nošení. Mám pětky fénixe na silikonu a musím je minimálně na noc sundavat. Na sportovní aktivity si je utahuji pevneji. Nemůžu je mít pořád, protože se mi pak odlupuje kůže pod řemínkem a nošení je nepohodlné. Možná mám nejakou menší intoleranci nebo je to jen tím, že kůže potřebuje dýchat.

Odkaz ke komentáři

K tomu celodennímu nošení. Mám pětky fénixe na silikonu a musím je minimálně na noc sundavat. Na sportovní aktivity si je utahuji pevneji. Nemůžu je mít pořád, protože se mi pak odlupuje kůže pod řemínkem a nošení je nepohodlné. Možná mám nejakou menší intoleranci nebo je to jen tím, že kůže potřebuje dýchat.

Cca 14 dnů řeším to samý, tipuju, že je to tím, jak se kůže pod řemínkem potí + kombinace dlouhejch rukávů. Prostě se to zapaří. Pár dnů jsem sundával hodinky na chvíli v práci a doma, mazal místo Sudocremem. Momentálně už je zase klid.

Odkaz ke komentáři

Já to řeším celou dobu, co je nosím. Většinou mi stačí je sundat na noc a kůže se mi neloupe, ale je to celkem omezující. Vyřeším to asi koupí kovového tahu na běžné nošení a budu přehazovat se silikonovým páskem na aktivity a monitoring HR. Jen kdyby nestál originální tah tolik kaček...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...