Beet Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Sám si na ty časy taky nevěřím, ale zase nikdy neběhám nějak na krev, tak třeba...nezbývá nežvyzkoušet :-)Kolik ti to píše VO2max? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Takový osobní otázky...:-). Píše mi to 49. Vlastně jsem ani pořádně nezkoumal jestli je to málo/hodně nebo jestli mám zhubnout nebo si koupit klobásu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 U mna 52-53 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Hmmm, 42 - 43 ... ale počítám že asi hodně běháte, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Pánové, mám dotaz. Otec má problém na hrudníku a chci pro něj koupit Fenix 5 s pásem. A chci se zeptat, co ten pás všechno monitoruje v praxi a dá se s tím spát, aby monitoroval i spánkové a srdeční činnosti v noci? Díky. Kdyby někdo měl Fenix 5 s pásem, rád se jich ujmu, stačí napsat SZ. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Pás je dle mýho zbytečnej. Hodinky berou tep ze zápěstí. Sice není úplně shodnej s hrudním snímačem, ale dostatečnej. Navíc pás nebude ideál na celodenní nošení. Vem jen hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Pás monituruje jen při zapnuté aktivitě. Jak jsem pochopil tobě jde spíš o monitorování v průběhu dne a to dělají F5 optickým snímačem v hodinkách. Pás neumí nic víc než měřit tepovku a další věci jako délka kroku, doba kontaktu se zemí při běhu atd. Ale to ty asi nepotřebuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) nieco pasu Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Pánové, děkuji všem za reakce!!! Jsem rád, že jste mi to všichni objasnili a budu brát tedy solo hodinky. Ale když bude nabídka s pásem, je to asi jedno. Nicméně, pochopili jste to správně, jde mi o monitoring ve spánku + monitoring v průběhu dne, takže tak ... a jde vyloženě o monitoring kardio v noci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Hele on ti bude stacit naramek Vivosmart nebo vivoactive s HR monitorem. Muze ho nosit na prave ruce a na leve normalni hodinky. Vystup ma stejnej jak fenix. A jsou mnohem jednodusi na ovladani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Když on by chtěl něco, co připomíná hodinky, má s těmi náramky problém ... ale díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Když on by chtěl něco, co připomíná hodinky, má s těmi náramky problém ... ale díky za tip. Koukni na radu Vivomove. Nevim jak je na tom tata technicky, ale tohle mozna bude idealni reseni. V podstate hezky klasicky hodinky, presny mereni tepu, zadny sileny funkce a realtivne za par korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Mrknu na to zítra, děkuji za doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 K tomu celodennímu nošení. Mám pětky fénixe na silikonu a musím je minimálně na noc sundavat. Na sportovní aktivity si je utahuji pevneji. Nemůžu je mít pořád, protože se mi pak odlupuje kůže pod řemínkem a nošení je nepohodlné. Možná mám nejakou menší intoleranci nebo je to jen tím, že kůže potřebuje dýchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Já je nosím 24 hodin denně a nic se mi neodlupuje:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 To SphinxxMrkni na tohle https://gobe2.czNejsou to hodinky, ale náramek, ale údajně dost přesný a má i celkem nadstandardní funkce, co jde o monitoring těla. Cena se myslím taky dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 znamy kupil XIAOMI a vraj ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 K tomu celodennímu nošení. Mám pětky fénixe na silikonu a musím je minimálně na noc sundavat. Na sportovní aktivity si je utahuji pevneji. Nemůžu je mít pořád, protože se mi pak odlupuje kůže pod řemínkem a nošení je nepohodlné. Možná mám nejakou menší intoleranci nebo je to jen tím, že kůže potřebuje dýchat. Cca 14 dnů řeším to samý, tipuju, že je to tím, jak se kůže pod řemínkem potí + kombinace dlouhejch rukávů. Prostě se to zapaří. Pár dnů jsem sundával hodinky na chvíli v práci a doma, mazal místo Sudocremem. Momentálně už je zase klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Já to řeším celou dobu, co je nosím. Většinou mi stačí je sundat na noc a kůže se mi neloupe, ale je to celkem omezující. Vyřeším to asi koupí kovového tahu na běžné nošení a budu přehazovat se silikonovým páskem na aktivity a monitoring HR. Jen kdyby nestál originální tah tolik kaček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbrt7 Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Ahoj, nemáte někdo nějaké zkušenosti s Topo mapami ČR, které by fungovaly na Fenix 5x? Ty co jsou předinstalované jsou málo detailní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se