ricous Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 (upraveno) Jak jsem již ZDE naznačoval, byl jsem obrovskou náhodou osloven chronobundusem nepostiženou "VIP" osobou, jestli nechci za zajímavý peníz Orlíky II C. Naštěstí pojišťovna začíná proplácet mé loňské zranění a tak jsem se rozhodl si udělat radost. Měl jsem vážně kliku, že si ona osoba vybrala právě mě (prý jsem ve vlákně o new Orlíkách jako první psal, že bych si je za kratší peníz pořídil) a tak dnes došlo k jejich osobnímu předání, mimochodem velmi milému a příjemnému.Jedná se o nenošenou "Civilní" verzi, krásně balenou, včetně "UTONu" s číslem 0007. Balení je to první, co vás na nadchne. Ještě větší nadšení vzbudily hodinky samotné - měl jsem obrovský strach z velikosti 42, ale jak sami můžete porovnat, opticky jsou s O PO 45,5 na stejném levelu, ta úzká luneta dělá divy. myslel jsem, že se jimi pokochám a zkusím je vyměnit za Orlíky 45 LE, ale ta velikost je prostě akorát. Možná bych potřeboval trochu delší kaučuk (jedu na poslední dirku), ale třeba někdy zhubnu... Momentálně jsem ve stádiu kochání, žádná negativa nevidím. Jediný menší problémek byl se seřízením datumovky, kdy mi nešlo vychytat polohu korunky do doby než jsem si uvědomil, že se bude muset po "staroprimkovsku" zpátky přes půlnoc... Vlastně jeden velký problém nastal - jestli Orlíky a nebo PO, dvoje asi neuživím...Fotky jsou jako vždy katastrofální, ale je doma tma, fotostan z Ikei nemám a tady nepomůže ani LX3... Upraveno 14. prosince 2012 uživatelem ricous
Návštěvník YPO Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 kdyžtak si vemu toho utona pro kluka a dřevěnou krabici na hřebíky máš parádní dvojku - vopovaž se něco prodat
Micey Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Paráda, velká gratulace! Teda čumim na tu velikost, přísahal bych, že ty Primky budou dokonce větší.. tohle je ta verze s průhledem, správně?
Eman2208 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Gratuluji, máš parádní hodinky, budeš určitě spokojený, vím o čem mluvím. Takže jeste jednou gratuluji.
ricous Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Paráda, velká gratulace! Teda čumim na tu velikost, přísahal bych, že ty Primky budou dokonce větší.. tohle je ta verze s průhledem, správně?Jojo, je to "C" verze, tj. s průhledem. Zkusím zítra znovu mačkat foťák, třeba na mě bude hodnější...
Daemonultimate Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Pěkně se Ti ty super kousky rozrůstaj.Paráda.
panedge Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Moc pekny,je fakt,ze dvoje skoro stejny hodinky je zbytecnost.Hlavne neprodavej Omegy:-)
Prorok Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Moc ti gratuluji, užij si je. Bolesti bylo dost :)A také souhlasím, PO si nechej (jen pokuď je potřebuješ někam bezpečně uložit, třeba ke mě, tak s tím souhlasím )Měj se báječně.
rastike Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 tie su naozaj pekne,gratulacia
Eman2208 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Jojo, je to "C" verze, tj. s průhledem. Zkusím zítra znovu mačkat foťák, třeba na mě bude hodnější... Mám nachystané fotky Orlíku, ale dám je až po tobě, ať tě nepřipravím o to chlubení, závidím ti ten pocit co přichází po těšení...
bandicoot Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 (upraveno) Ricousi, pecka. Gratuluju.Tohle je asi vec, kterou bych si misto U1 jako allround umel predstavit.Parada. Edit, a jak ses bal v jinym vlakne, maly ti nebudou, maj dlouhy rovny nozky. Upraveno 14. prosince 2012 uživatelem bandicoot
Viktor Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Včera jsem se na ně díval v obchodě, jsou dobrý, gratuluju.
African Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Velká gratulace, už jsem je držel také v ruce a s jistotou mohu říct, že jsou to jedny z mála Primek, které bych opravdu chtěl Tak ať slouží, ten box k nim je taky parádnickej"
panedge Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Ja bych je hned svihl na natostrap!
Eman2208 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Ja bych je hned svihl na natostrap! Mě se to na něm nelíbí...
sashator Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 (upraveno) Gratulace, vůbec bych podle srovnávacích fotek s PO neřekl, že je u nich rozdíl více jak 3cm...chtěl bych se jenom zeptat proč mají Orliky označení na lunetě v opačném směru A ten nato strap jim sekne Upraveno 14. prosince 2012 uživatelem sashator
Mirek Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Jsou super, gratulace! A to jejich ć?slo, to musí POćka z?vidět:D
ricous Odesláno 14. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Gratulace, vůbec bych podle srovnávacích fotek s PO neřekl, že je u nich rozdíl více jak 3cm...Jsou to "jen" 3 mm, ne cm Měřil jsem plastovým pravítkem cifry a u obou mi vychází stejně, cca 35 mm. Jsou super, gratulace! A to jejich ć?slo, to musí POćka z?vidět:DTo číslo má ten nůž, ne hodinky (ty jsou asi pro Vale Rossiho... ). Navíc si už nejsem jist, jestli to je skutečně seriové číslo, jestli se spíš nejedná o typové označení (?).
SCIFI Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2012 Tak to je docela náhoda. Včera jsem poprvé v životě náhodou v domnění že si zkrátím cestu vkročil do Pánské pasáže a asi tady víte (já nevěděl) že je tam obchod Prim a já i když jsem dost spěchal tak bohužel vkročil a bohužel si Orlíky vyzkoušel. Nevěřil bych že mě tak nadchnou. Gratuluju. Jsou krásný a s krátkým kaučukem souhlasím. Já ho měl na předposlední dírku a špatně se mi to zapínalo. Paní mi říkala že pokud bych je kupoval tak už bych dostal s novým kalibrem. no v každým případě je mám na druhým místě na mým virtuálním wishlistu. O utonu mi nic paní neříkala :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se