Přejít na obsah

Prokop & Brož

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

Tak jste mě prokoukli. Já jsem ten třetí ve firmě a nick mám "&".

Jinak, já jsem nepsal, že nemáme hodnotit web, marketing, cenu. Já jen psal (teda aspoň jsem to chtěl vyjádřit), že bysme ty hodinky měli posuzovat izolovaně.

A hodnotit osobnostní profily autorů mi taky nepřijde k věci.

Znovu říkám, podle mě ta cena neni úlet. IMHO je produktem dnešní doby a zákazníků.

Ještě k těm nedotaženým detailům: Zamyslete se opravdu nad typologií osobnosti, dobrý obchodník bude otevřený a skvěle socializovaný týpek, ale nechtějte po něm precizní back office.

Kvůli vhodnému mixu typů lidí se tvoří týmy a oni jsou moc malý tým na to, aby pokryli celou škálu procesu firmy od formálních náležitostí, přes výrobu až po prezentaci a prodej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jste mě prokoukli. Já jsem ten třetí ve firmě a nick mám "&".

Jinak, já jsem nepsal, že nemáme hodnotit web, marketing, cenu. Já jen psal (teda aspoň jsem to chtěl vyjádřit), že bysme ty hodinky měli posuzovat izolovaně.

A hodnotit osobnostní profily autorů mi taky nepřijde k věci.

Znovu říkám, podle mě ta cena neni úlet. IMHO je produktem dnešní doby a zákazníků.

Ještě k těm nedotaženým detailům: Zamyslete se opravdu nad typologií osobnosti, dobrý obchodník bude otevřený a skvěle socializovaný týpek, ale nechtějte po něm precizní back office.

Kvůli vhodnému mixu typů lidí se tvoří týmy a oni jsou moc malý tým na to, aby pokryli celou škálu procesu firmy od formálních náležitostí, přes výrobu až po prezentaci a prodej.

Prominuli bychom jiným zde diskutovaným hodinářským firmám omačkané šroubky a Unitas u hodinek v této cenové kategorii jen kvůli typologii osobnosti zaměstnanců?

Upraveno uživatelem JMK
Odkaz ke komentáři

Prominuli bychom jiným zde diskutovaným hodinářským firmám omačkané šroubky a Unitas u hodinek v této cenové kategorii jen kvůli typologii osobnosti zaměstnanců?

Myslím, že z mýho textu je jasný, že těmi detaily jsem myslel např. web, který tu je kritizován nebo formální náležitosti firmy.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že z mýho textu je jasný, že těmi detaily jsem myslel např. web, který tu je kritizován nebo formální náležitosti firmy.

Jasně rozumím. Ale zkrátka si nemůžu pomoct. Ale působí to přeci divně ne? Představme si nováčka na fóru který má na útratu dost peněz:

Hledá za co to utratit. Rolex, Patek, Grand Seiko ? "Hmmm tady je něco českého mrknu na stránky. Ale no co to je? To mají všichni takové stránky?

Mrknu na Rolex, Patek, GS a hele to je lepší. No a kdo vlastně stojí za těma hodinkama - co ta fimra ani neexistuje? Co to?"

Tak nějak by to bylo ne?

Upraveno uživatelem JMK
Odkaz ke komentáři

Už mi to začíná dotékat, jsme fakt kafky:

Co byste řekli těmto hodinkách, ale v oceli, s černým ciferníkem a stříbrnýma ručkama, bez kupky, bez šutru, bez sertifikátu, s perfekt nerez cibulovou korunkou a indexy po 5-ti na vteřinové škále za cenu řekněme o 1/4 vyšší, než ostatní současná produkce p. Brože ??

Co když se to plánuje jako produkční model P bandicoot B 01 ? :D Prim přeci taky začal těmi tycho brahe za tehdy závratných 100 litrů vysoko nade vším srovnatelným ve světě ( a že toho je :) ).

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Představme si nováčka na fóru který má na útratu dost peněz:

IMHO ani poučený laik neni cílovka.

Co byste řekli těmto hodinkách, ale v oceli, s černým ciferníkem a stříbrnýma ručkama, bez kupky, bez šutru, bez sertifikátu, s perfekt nerez cibulovou korunkou a indexy po 5-ti na vteřinové škále za cenu řekněme o 1/4 vyšší, než ostatní současná produkce p. Brože ??

Jasně, jako např. Cartier prezentuje za 11 mega v platinových hodinkách monopusher chrono + turbo + věčný kalendář, ale jen ti tím natáhne pozornost ke Calibre de Cartier za 140 klacků.

indexy po 5-ti na vteřinové škále

cheche...

Odkaz ke komentáři

Vyloženě mě v tomto vlákně s..e ta jedovatost. Zavání to takovým tím špatným češstvím, snad závist ? Nevím, já jim fandím i za cenu, že jejich hodinky asi nikdy mít nebudu, ale nebudu mít ani Pátky, ani Langy, ani spoustu dalších.

Zkuste se držet před hranicí slušnosti, vždyť jde o lásku k hodinkám, tak proč ty jedovaté sliny.

Spatne cesstvi, pokial teda akceptujete nazor niekoho kto s tym nema vela spolocne, tak spatne cesstvi je podporovat nalesteny prd len preto ze tam je "czech made" cez pol ciferniku.

Myslim ze zlej sliny je tu prave preto, ze vacsina ludi sa tu v hodinkach orientuje. Na fore nejakeho honosneho, mozno az umelecky zameraneho lajfstajlu smrcnuteho jemnou davkou kaviarenskeho mudrovania o .... sa asi bude obdivne krochkat. Ale tak je to spravne, tak pravil Zarathustra.

Odkaz ke komentáři

A teď to napiš číslicí, tak jako před chvílí.

to umí přeci každý Čech, co ho o cesství nemusí okamžitý cizák poučovat :

Uznávám, po 5 je to moc obyč. Tak co po 4 !!! :D :D heč :cheers:

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Já jen chtěl, abys sám došel k tomu, že ty různé koncovky u číslic nejsou to pravé :cheers:

došel jsem k tomu na googlu, ale je mi to velmi nesrozumitelné a nesouhlasím s touto zákonnou úpravou. Jako správný čech nezávislé svobodné nátury budu napříště svůj jazyk zpupně kultivovat po svém :D

instant - omlouvám se hluboce, cizák fakt bylo nesprávné, měl jsem použít ještě našinec , taky našinec, či korektně bývalý našinec :cheers:

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Jsem tu sice chvilicku, ale pridam svuj nazor.....hodinky jsou krasny a libej se mi. Web je sice moc upovidanej ale ten neni delanej na prodej tehle kousku(kupec pro tuhle kategorii se hleda jinak), nybrz pro budouci produkci. Co mi ovsem dost vadi je uvadenej kalibr PB 1201 z cehoz by clovek usuzoval na inhouse special a ne na poladenej Unitas - na prodej tyhle serie to mit vliv nebude, ale na zvuku firmy to do budoucna neprida...je to skoda, klidne bych ten unitas priznal (ostatne je usmevny napis swiss na kalibru prokop&broz PB 1201) a pridal info u udelanych upravach.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...